Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Dada M napisał(a):
Termin operacji wyznaczony został na 31 października.
Chojrak czuje się dobrze, więc trzymajcie kciuki, by operacja się powiodła.

Chojraczku kochany! Bardzo mocno kciuki zaciśnięte!:thumbs:
Czy po operacji Chojrak zostaje jakiś czas u weta czy też jedzie od razu do hoteliku?

Edited by Monika z Katowic
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dada M napisał(a):
Operacja odbędzie się 8 listopada.
Dziś, gdy Kikou była już w drodze do Wrocławia, zepsuł się jej samochód :-/

Moim zdaniem to nawet lepiej (oczywiście chodzi o przesunięcie terminu, a nie zepsuty samochód).
Nadal więc trzymamy kciuki za powodzenie zabiegu Chojraczka!

Posted

trzymam kciuki za poniedziałek, na dniach ruszę z bazarkiem z fantów groosi, jak groosia mi zatwierdzi to co jej wysłałam na maila :D
pozdrawiam, miłego weekendu, korzystajcie ze słońca bo to chyba juz ostatnie tej jesieni takie

Posted

rowniez i ja trzymam mocno kciuk iza Chojraka, oby jak najwiecej z bazarku wyszlo grosika, bo ja to nie moge go wpsierac finansowo inaczej niz fanty,wcia zpracy nie mam :(

Posted

dobrze poszlo...
w ostatniej chwili dr Skrzypczak przesunal nam termin na 8 rano wiec musielismy wyjechać przed 5 rano...
ale za to w klinice byliśmy tak wczesnie, ze niemal nie było pacjentów (bo tam normalnie na chirurgii straszny mlyn) wszystkie sprzety tylko dla Chojraczka..
on jest takim ufnym i grzecznym psiakiem,ze wszyscy sie dziwili iż bez żadnych znieczuleń dał sobie wprowadzic wenflon do żyły i leki oraz golić jajeczka..
przedtem jeszcze został zbadany i... dalej już ja czekalam z duszą na ramieniu w poczekalni... ale wszystko bardzo szybko i sprawnie sie odbyło...
dłużej już nie można było czekać, guz w jednym jądrze był już wielkości orzecha włoskiego.
To znieczulenie nadoponowe sprawiło że jeszcze podczas podróży powrotnej Chojraczek miał niesprawne tylne nóżki chociaż był przytomny...ale w "swoim" dobrze sobie znanym samochodzie nie czuł dyskomfortu, przespał droge.. a jak dojechaliśmy to już odzyskał sprawność i sam wysiadł z auta... i nawet odrazu miał apetyt na jedzonko.... powinno już być dobrze