Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dada M']Dziękuję bardzo za kolejny bazar :)
Myślę, że ten z breloczkami przedłużymy o tydzień, bo dopiero w niedzielę będą lepsze zdjęcia.[/QUOTE]

Ok- to w pon przedłużę.
Dobrze?

A rzeczy z bazarku ciuszkowego są u Groosi?
Widzę, że już kupiła na nim jedna z dziewczyn- poprosiła mnie, żeby zrobić jedną paczkę (na innych bazarkach też ode mnie kupiła kilka rzeczy).

Posted

Dotarły wpłaty:

Monika z Katowic - 25 zł
malibo57 - 50 zł (VIII)
Groosia - 120 zł (to tylko dla Chojraka, czy 20 zł jest dla Lennona ?)

Dziękuję :)

• 2 weeks later...
Posted

Po opłaceniu DT w sierpniu - na koncie Chojraka zostaną 72 zł.

Muszę poczekać na podliczenie ostatnich rachunków z hoteliku w Mielcu - Chojrak otrzyma prawie wszystko, co zostanie w spadku po Lennonie (*).
Nie będzie tego dużo, ale ziarnko do ziarnka.

Gdy będą lepsze zdjęcia magnesów i breloczków, wystawimy ponownie bazarek.
Zapytam też Avii, która miała rzeczy na bazarek dla Lennona i Rozi, czy można wystawić te przedmioty na bazarku dla Chojraka i Rozi.

Posted

Dziękuję za miłe słowa :) ale ostatnio robię raczej niewiele, nawet bazarków nie mogę wystawić ...
Nie zrobiłabym nic, gdyby nie Wasza pomoc i zaangażowanie.
Bardzo się cieszę, że na wątku Chojraka zostało choć kilka osób, które były tu na początku i że psiak może na Was liczyć :)

Posted

Przelałam Kikou 350 zł za sierpień.

Dotrały wpłaty:

Monika z Katowic - 25 zł (deklaracja za IX + naddatek :))
Malibo57 - 50 zł (IX)

Dziękuję :)

Pilnie potrzebne są fanty na bazarek dla Chojraka, a także osoba, która będzie mogła rozesłać na dogo zaproszenia na bazarek magnesowo-breloczkowy.
Chciałabym bardzo, by w październiku Chojrak mógł jechać na badania.

Posted

Przeklejam najnowsze wieści od Poker :)

Poker napisał(a):
Kilka dni temu byłam na chwilkę u kikou z moim mężem .Wszystkie psy cudownie zadbane i kochane.
Na moim mężu właśnie Chojrak zrobił ogromne wrażenie tym ,że podchodził do niego albo kładł się na fotelu za plecami i dźgał go nochalem domagając się mizianka. Mąż oczywiście dopieszczał maluszka :evil_lol:

Posted

Dotarły wpłaty:

Groosia - 130 zł
Ania_to_ja - 20 zł
Maruda666 - 20 zł

Ze spadku po Lennonie przekazuję dla Chojraka 240 zł.

Przelałam Kasi 350 zł za wrzesień, będę się z nią kontaktować dziś lub jutro, aby wstępnie umawiała się na badania u onkologa we Wrocławiu.

Posted

Witam
mam zaszczyt zaprosić na dwa bazarki,z których dochód jest przeznaczony między innymi dla Chojraczka na diagnostykę, wszystkie chojraczkowe fanki zapraszam serdecznie!
Dla Chojraczka na diagnostykę
http://www.dogomania.pl/threads/215227-OUTLET-DELUXE-vol.1-dla-Chojraka-Krecika-Tulia-i-wielu-innych-do-11.X.g.-21.
http://www.dogomania.pl/threads/215235-OUTLET-DELUXE-vol.-2-dla-Tytusa-Megi-Tofika-i-innych-do-11.X.g.-21.

Posted

A JA CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ, ŻE NA BAZARKU DLA CHOJRAKA UZBIERAŁO SIĘ 500ZŁ!!!

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za udział i poproszę o dane do przelewu na pw :)