Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W świat lecę dopiero jutro, ale od kilku dni nie mam dostępu do netu :-/
Wracam 4 czerwca, gdyby była potrzeba kontaktu ze mną - 668027193.

Groosia - nie zdażę już wysłać Ci instrukcji bazarkowej, mam teraz urwanie głowy.
Ale może ktoś mógłby pomóc Groosi z bazarkiem dla Chojraka ?

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]:loveu: Dzisiaj, w imieniu szczęśliwie adoptowanego Topika, wysłałam dla Chojraka prezent w kwocie 50 zł.
:loveu: Serdecznie proszę o potwierdzenie, gdy pieniądze dojdą, wpisem na wątku Topika:

[/FONT]

Posted

Groosia - wpłatę od Ciebie dzielę tak:

80 zł - Chojrak
30 zł - Lennon

U Chojraka jest źle, ale u Lennona - jeszcze gorzej.

Instrukcję bazarkową mogę Ci przesłać najwcześniej w piątek - niby napisanie jej to tylko kilka min, ale ja w tym tygodniu już zupełnie nie mam czasu (egzaminy + referat dotyczący magisterki).

Dotarły wpłaty:

2.06 - Monika z Katowic - 15 zł (VI)
2.06 - Monika z Katowic - 50 zł - prezent od szczęśliwie adoptowanego Topika

Dziękuję pięknie :)

EDIT - już od dłuższego czasu próbuję się skontaktować z Kikou - niestety bezskutecznie.
Może zmieniła nr tel - czy ktoś coś o tym wie ?

Posted

[quote name='groosia']magdyska, ja umiem tylko robic zdjecia:)i opisy,ale wklejac tego i pilnowac tego wszystkiego juz nie.nawet czasu nie mam na to:(

Heh. Co do czasu to chyba każdemu przydałoby się gdyby dzień jednak o jakieś 5 h. trwał dłużej ;)
Ok to ja mogę zająć się bazarkiem- czyli wystawieniem i pilnowaniem a co do wysyłki i zbierania kasy to kto?

Jak coś to podaje swój mail: magdys19@interia.pl (tu można mi przesłać zdjęcia rzeczy na bazarek + opisy z ceną danej rzecz).

Posted

Są, są :)

U Kikou są teraz cieczkujące sunie i Chojrak bardzo się tym przejął ;) Siedzi pod drzwiami ich pokoju, piszczy, nawet schudł z emocji.
Poza tym wszystko po staremu - Chojrak jest ostatni w psiej hierarchi, rządzą nim nawet ważące kilka kg maluchy ;)
Gdy z wyjazdu wróci zaufana wetka Kikou, Chojrak będzie miał robione badania krwi i ekg - jeśli nie będzie przeciwwskazań, pomyślimy w końcu o kastracji.

Gdy Chojrak jest w domu - głównie śpi i się przytula, ożywia się tylko na spacerach, które wciąż uwielbia.
Przybyło mu kilka siwych włosów ;)

Mam ambitny plan, by w lipcu wreszcie odwiedzić Kikou - zobaczę na własne oczy Chojraka-kanapowca :)

Magdyska25 - stokrotne dzięki za propozycję poprowadzenia bazarku :) :) :)

Z poniższego bazarku jest 10 zł dla Chojraka:

http://www.dogomania.pl/threads/207716-Książki-AGATHY-CHRISTIE-!!!-zakończony-rozliczony-do-archiwum

Groosia- dotarło 100 zł od Ciebie, dziękuję :) Tradycyjne pytanie - wszystko dla Chojraka, czy część też dla Lennona ?

Posted

Dada w takim razie koniecznie weź aparat jak będziesz w gościach u Chojraka ;)
No i oczywiście nie ma za co.
Ania jest teraz zabiegana, także jak już się ze wszystkim upora prześle mi zdjęcia z opisami- jesteśmy w kontakcie.

Posted

Oj Dado, a czy mogłabyś obfocić też nasze zabrzańskie psiaki? :) Agdan, Mognoł, Redi i Pegi? Bardzo bym Ci była wdzięczna!
A Pegi to wręcz koniecznie, bo ostatnio podebrała Chorjrakowi kawałek mięsa z ... pyszczka. Nie wiem czy ma na niego aż taki wielki wpływ, bo ona wysterylizowana, więc o cieczce nie ma mowy...

Posted

Bjuta napisał(a):
A Pegi to wręcz koniecznie, bo ostatnio podebrała Chorjrakowi kawałek mięsa z ... pyszczka. Nie wiem czy ma na niego aż taki wielki wpływ, bo ona wysterylizowana, więc o cieczce nie ma mowy...

Eee, to dlatego, że Chojrak jest taką ciapą ;)
Kikou mówiła, że wystarczy, żeby jakiś mały psiak zaszczekał na niego albo zagrodził mu drogę, a Chojrak posłusznie idzie w drugą stronę albo wręcz ucieka i się chowa za kanapę ;)

Oczywiście, gdy będę u Kikou, zabiorę ze sobą kilka kompletów baterii do aparatu ;)
Ale to dopiero za jakiś czas, jakoś pod koniec lipca.

Przelałam Kikou 350 zł za czerwiec.

Posted

Najświeższe wieści są stronkę wcześniej :)

Ogólnie przymierzamy się w końcu do kastracji Chojraka, dopóki jeszcze stan jego serducha na to pozwala.