Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki dostojny :)

Dotarła wpłata od Groosi - 70 zł za I - dziękuję bardzo :)
Przelałam Kikou 350 zł za styczeń, stan konta Chojraka - minus 20 zł.
Będą jeszcze potrzebne w tym miesiącu pieniądze na szczepienia (wścieklizna, wirusówki pewnie już w lutym) - także bardzo mile widziane będą wszelkie rzeczy na bazarki i udział w bazarkach, które już są:

http://www.dogomania.pl/threads/199556-Dodane-nowosci-!!-Super-ksiazki-dodatk-dla-Chojraka-do-14-I-2010-do-godz-19.00
http://www.dogomania.pl/threads/198910-Ale-sza%C5%82%C5%82-oo.-Wejdz-koniecznie-wszystkoNa-Chojraka-do-dnia-14.1.2011-do-godz-20.-00?p=15991479#post15991479

A ja wieczorem siadam do ogłoszeń, czekam jeszcze na realizację zamówionego pakietu, może zamówię jeszcze jeden albo wyróżnię gumtree.

Posted

mam dobre wiesci,z czastkowego bazarku uzbieralam 190 zl :D juuhuuu :D czekam tylko na wplaty od dziewczyn i przelewam hajsik :) no i szykuje mega ogromniasty bazar kolejny, tylko pytanie do was cioteczki,czy ktoras moglaby gfo wystawic??? ja nie mam czasu siedziec na necie i pilnowac bazarku :( a pomoc by sie przydala,nie ykrywam:(

Posted

a czy Chojrak jest na stronie nadziei dobermana - ja tam ostatnio umieściłam Mukiego z naszego schroniska, jest prawie dobkiem. Ma charakter podobny do Chojraka i niestety już był pogryziony, teraz siedzi sam w boksie i postanowiłam się zabrać za niego na całego, bo na tragedię czekac nie będę...

Posted

Tak, już od dawna, ma ogłoszenie na tej stronie jeszcze z czasów pobytu w schronisku.
Ale dobrze, że mi przypomniałaś, wstawię tam jego nowe zdjęcia.

Groosia - super, wielkie podziękowania za bazarki :) (Zuzia - dziękujemy bardzo !)

Dotarła wpłata od Ania_to_ja - 20 zł za I - dziękuję :)

Posted

Dotarły wpłaty od:

Michał Sz. - 220 zł
Dagmara R. - 150 zł

Dziękuję pięknie :) Dzięki temu wystarczy na szczepienia i kolejny bezpieczny miesiąc w DT.
Groosia - podziękuj ode mnie znajomym :)

Chciałabym ogłosić Chojraka w jakiejś gazecie. Co polecacie ? Ktoś wie, ile kosztuje ogłoszenie w np. "Moim Psie" ?

Posted

Moj pies,zadeklarowal mi kiedys,ze moga oglaszac jednego psiaka ze schroniska meisiecznie za darmo....

mozna by znow do nich napisac, i powiedziec ze niby jest w schronie,ale zeby kontaktowal sie z nami...

mam jeszcze kontakt z gazetka w Halinowie..ale to odradzam.....zamiast dzownic w sprawie adopcji,wydzwaniali bym zabrala od nich psy i koty,bo oni juz sie nie chca nimi zajmowac;/

podziekuje znajomym :)

Posted

[quote name='groosia']mozna by znow do nich napisac, i powiedziec ze niby jest w schronie,ale zeby kontaktowal sie z nami...[/QUOTE]

Ok, napiszę do nich. Szkoda zabierać to darmowe ogłoszenie psiakom ze schroniska, więc może zgodzą się w przypadku Chojraka na symboliczną opłatę.

Dotarły wpłaty:

malibo57 - 50 zł za II
Magdyska25 - 10 zł za II

Dziękuję :)