Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam 10kg karmy, trzy worki kocy, poszewek itp od koleżanki - oprócz tego u Pani Puszka też czekają koce, kołdry do odebrania :) Aikowo się odgraża, ze konczy się miejsce na karmę w piwnicy u szwagra...
Jak nic - wszystkie drogi prowadzą do Łowicza... ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Mam 10kg karmy, trzy worki kocy, poszewek itp od koleżanki - oprócz tego u Pani Puszka też czekają koce, kołdry do odebrania :) Aikowo się odgraża, ze konczy się miejsce na karmę w piwnicy u szwagra...
Jak nic - wszystkie drogi prowadzą do Łowicza... ;)

No to już pakujemy muły, żeby wnosić wszystko na górę :-)

Posted

mamanabank napisał(a):
No to już pakujemy muły, żeby wnosić wszystko na górę :-)

Damy radę same ;) Jak zawsze :D Figafiga dzwigać co prawda nie może, ale mogłaby się zjawić pokibicować :D

Posted

Figafiga napisał(a):
kiedy będziesz ciotka kiedy bo się doczekać nie mogę!!!zdjęcia pocykam

:D :D :D Planowałyśmy z Aikowo, zeby przyjechać pod koniec marca (niech Romki dywaniki trochę odpoczną :diabloti:) ale chyba trzeba się będzie wybrać wcześniej bo po pierwsze, koce i reszta bardziej przydadzą się w schronisku póki jeszcze jest zimno, a poza tym miejsce się powoli kończy ;)
Jutro obgadam z Aikowo i dam znac ;)

Posted

Andzike napisał(a):
:D :D :D Planowałyśmy z Aikowo, zeby przyjechać pod koniec marca (niech Romki dywaniki trochę odpoczną :diabloti:) ale chyba trzeba się będzie wybrać wcześniej bo po pierwsze, koce i reszta bardziej przydadzą się w schronisku póki jeszcze jest zimno, a poza tym miejsce się powoli kończy ;)
Jutro obgadam z Aikowo i dam znac ;)

A poza tym ja mam do Was interes, muszę podrzucić książki z BUW-u do Warszawy do mojej koleżanki, mam niecny plan wykorzystania Was :oops:

Posted

mamanabank napisał(a):
A poza tym ja mam do Was interes, muszę podrzucić książki z BUW-u do Warszawy do mojej koleżanki, mam niecny plan wykorzystania Was :oops:

Spoko, nie ma problemu ;)

Posted

ja chcę pyszna herbatkę i dobre ciasto typu biszkopt, na deser lody truskawkowe z dodatkiem syropu truskawkowego, potem buziaka od Romci - suki nie Ciebie, bo jak nie to wezmę swoją i będzie sajgon hi hi hi

Posted

Figafiga napisał(a):
ja chcę pyszna herbatkę i dobre ciasto typu biszkopt, na deser lody truskawkowe z dodatkiem syropu truskawkowego, potem buziaka od Romci - suki nie Ciebie, bo jak nie to wezmę swoją i będzie sajgon hi hi hi

Chyba sie zastosuje,bo mi cos myszy zjedzą!

Posted

argusiowa napisał(a):
:) ojej czyli że DT ok?:) Andzike czy Ty już coś wiesz czego ja nie wiem?:)

Nie jeszcze nic nie wiem, dowiem się w czwartek, ale na 100% przed weekendem :)

Figafiga napisał(a):
no to super.wreszcie się poznamy. o której zamierzacie być??

Pewnie tak ok. 11-12 :)

Posted

Dostałam wczoraj pieniądze na przejazd Abi od Camisiowej i Grazynki 2x10 zzł razem 20 zł.Ze skarpety wziełam 100zł na przejazd,zeby dołozyc do tych ,które zbieramy na watku.Figa policz ile pieniedzy zebrałysmy na przejazd na watku.Dzis rano przekazałam panu ,który wiózł Abi 200zł.Mam pokwitowanie!

Posted

na wątku łowickim jest napisane razem 100 zł z moimi i od Kai, które deklarowała 20 zł ;-) Romka ja te 10 zł przeleję na konto nasze ok, żeby jużnie chodzić do Ciebie ok

Posted

Mamanabank napisz prosze ,ze Abi dostała jako wiano do nowego domku:metalowa miskę,szampon do kąpieli i 8 opakowań karmy Frolic wszystko z darów Aikowo i Andzike.

Posted

Figafiga napisał(a):
na wątku łowickim jest napisane razem 100 zł z moimi i od Kai, które deklarowała 20 zł ;-) Romka ja te 10 zł przeleję na konto nasze ok, żeby jużnie chodzić do Ciebie ok

Oczywiscie i tak trafiłyby do Ciebie!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...