Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W imieniu Florci proszę o wsparcie w wysokości 20zł (kwota brakująca do opłaty DT w lipcu)
Nie wiem tylko na które konto, Andzike, czy hoteliku? Andzike, podpowiedz.

Posted

[quote name='mamanabank']W imieniu Florci proszę o wsparcie w wysokości 20zł (kwota brakująca do opłaty DT w lipcu)
Nie wiem tylko na które konto, Andzike, czy hoteliku? Andzike, podpowiedz.[/QUOTE]

Może już bezpośrednio na konto hoteliku, żeby Sylwia nie musiała dłużej czekać na wpłatę? chociaż prawdę mówiąc jest mi wszystko jednak, równie dobrze, może być do mnie i ja przeleję całość do Sylwii :)

Posted

[quote name='mamanabank']Mnie się wydaje, że lepiej do Ciebie i całość do hoteliku, jeśli jeszcze nie przelałaś, łatwiej będzie rozliczyć na wątku Florci.[/QUOTE]

Dobra to tak zróbmy.

Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy przyszłym opiekunom Falko za 15kg karmy purina dog chow dla psów z hoteliku :loveu: - dzięki temu skarpeta łowicka nie zostanie uszczuplona w lipcu o 100zł na karmę.

Dziękujemy również Florentynce za fanty na bazarek :loveu:
(etui na CD i portfelik z pieskiem, nową letnią sukienkę, skórzaną torbę i nową super edukacyjną zabawkę dla psa)

Przekazałam wczoraj 20kg karmy dla psów w hoteliku UMilki (Kora, Antek i Kuba)

Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy Lecznicy Weterynaryjnej Popławscy :loveu: :loveu: :loveu:
za przekazanie kartonu (ok.50 opakowań) gryzaków pedigree dentastix dla psów w hoteliku Sylwiaso.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Przekazałam dziś Romce 10 zł na Korę, 5 zł na Farę i 5 zł na Antka, a Edzia (pewnie zapomni napisać) 10 zł na Ninkę.

Ja mam 40zł...to pewnie za 2 miesiące...tak oczywiście mam te deklaracje...

Posted

Romka napisał(a):
Ja mam 40zł...to pewnie za 2 miesiące...tak oczywiście mam te deklaracje...

Racja, mój błąd, 20 zł, bo razem z moimi przekazałam 40 zł.

Posted

Proszę o przekazanie na konto Selengi 16zł 40 za allegro Rafika...na PW przekazałam Fidze konto na które trzeba przekazać kwotę...

Posted

Wysłałam dziś przelewem na konto skarpety wszystkie deklaracje Kajki i Edzi oraz moje 20zł do skarpety na lipiec...łącznie 60zł.Figa, trzeba będzie przelać odpowiednio deklaracje...nie zrobiłam tego bo każdy przelew w banku to 2 50zł...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...