Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to dodaj do skarpety 100zł ,od nowego domku Jogiego...Mamanabank dopisz do skarpety,jutro podrzucę Ci do domu.NOWEMU DOMKOWI JOGIEGO,BARDZO DZIĘKUJEMY!:lol::lol::lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeżeli potrzebujecie preparatów na pchły i kleszcze (kropelki czy obroże) dajcie znać prześlę Wam ile mogę a jeżeli chodzi o zakup to sprzedam po cenach hurtowych a przesyłkę wezmę na własny koszt.To samo się tyczy odrobaczania!Zawsze możecie na mnie liczyć:-)Czuję się wobec Was zobowiązana za Jogiego:-)

Posted

gosiakk2 napisał(a):
jeżeli potrzebujecie preparatów na pchły i kleszcze (kropelki czy obroże) dajcie znać prześlę Wam ile mogę a jeżeli chodzi o zakup to sprzedam po cenach hurtowych a przesyłkę wezmę na własny koszt.To samo się tyczy odrobaczania!Zawsze możecie na mnie liczyć:-)Czuję się wobec Was zobowiązana za Jogiego:-)

Super propozycja,:lol::lol:na pewno to skonsultujemy...i damy znać...bardzo dziękuję...proszę uważnie prześledzić naszą skarpetę,zobaczy Pani jakie "przedsiębiorstwo"prowadzimy...;)

Posted

gosiakk2 napisał(a):

Bardzo serdecznie dziękujemy!
Na pewno poprosimy o pomoc.
Wszystkie nasze psiaki w hotelikach potrzebują regularnej ochrony i odrobaczenia, niektóre tylko mają obroże, resztę zakraplamy.
To jest bardzo duża pomoc dla naszych psów. Jeszcze raz dziękujemy w ich imieniu.

Posted

A do przedsiębiorstwa wpłynęły z bazarku wirtualnego od Kingusi 150zł mamusiunabank Ty wiesz jak to rozliczyć!Bardzo Dziekujemy ciociu Kingusiu!!!

Posted

DZIEWCZYNY!Łowickie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami podarowało nam dzisiaj na bazarek dla Fary:8 zakładek do książek i 8 ozdób materiałowych(broszka)...wszystko ręcznie wykonane...BARDZO DZIĘKUJEMY!

Posted

Romka napisał(a):
W sobotę, w schronisku dostałam od Kajki 15 zł jej stałych deklaracji...Mamanabank,podrzucę wieczorem...

Kora, Fara i Antek, za maj ;)

Posted

Mamanabank a teraz prośba ;-) ja nie dałam na Farę więc nie oddawaj mi deklaracji Kai, bo wynosi tyle ile mam Ci dać na Farę i przeleję od siebie na konto dla Kory od Kai.ok

Posted

Jadę jutro do Warszawy z Rafikiem,konsultacja okulistyczna u dr Garncarza...wydam na wizytę ok.50żł,na benzynę i dla p.Karola około 80żł...jak wrócę policzymy się,na razie płacę ze swoich...albo zapłacę z tych ,które mam z nowego domku Jogiego...;)

Posted

Wyjazd do dra Garncarza kosztował skarpetę tylko 80zł...pan doktor nie wziął za wizytę żadnych pieniędzy...80żł to koszty benzyny i koszty należności dla wiozącego nas do Warszawy p.Karola...

Posted

Figafiga napisał(a):
Dziś otrzymałam od Sylwiaso 10 zł na Skarpetę i 50 zł od Camisiowej.Mamanabank odcieta od neta wpiszę jak będzie mogła.

Już jestem, dopisuję :-)

Posted

[quote name='Romka']Jadę jutro do Warszawy z Rafikiem,konsultacja okulistyczna u dr Garncarza...wydam na wizytę ok.50żł,na benzynę i dla p.Karola około 80żł...jak wrócę policzymy się,na razie płacę ze swoich...albo zapłacę z tych ,które mam z nowego domku Jogiego...;)
Przekazałam dziś do skarpety 20żł reszty ze 100żł,które otrzymaliśmy z nowego domku Jogiego...jak już pisałam wyjazd do dra Garncarza z Rafikiem,kosztował nas tylko 80żł...

Posted

[quote name='Romka']Przekazałam dziś do skarpety 20żł reszty ze 100żł,które otrzymaliśmy z nowego domku Jogiego...jak już pisałam wyjazd do dra Garncarza z Rafikiem,kosztował nas tylko 80żł...

Dopisuję.
Ze 100zł od nowego domu Jogiego zostało 20zł do skarpety. Przekażę jak tylko spotkamy się z Figą.

Posted

mamanabank napisał(a):
Rozpiska na jutro

200zł DT Fara (mamanabank)
50zł DT Kora (Figafiga)
50zł DT Bojka (Sylwiaso)
50zł DT Nina (mamanabank)

Aż mi się robi zimno jak pomyślę ile w lecznicy...brrr...chyba jutro w lecznicy jest Mamanabank...nie zapomnij faktury!!!

Posted

Figafiga napisał(a):
o rany to już koniec miesiąca !!!!a ja dziś mam rocznicę ślubu ;-) jutro się porozliczamy

100lat! Przez ten ślub mogłam Cię poznać :-) To i ja mam co świętować :-)

Posted

mamanabank napisał(a):
100lat! Przez ten ślub mogłam Cię poznać :-) To i ja mam co świętować :-)

To i ja 100 lat!:lol: Przez ten ślub dowiedziałam się,że jesteś na dogo;)...że Figa jest to wiedziałam bo robiła u mnie wizytę przedadopcyjna(Pako).:p..no i wtedy wpadłam na genialny pomysł naszej współpracy;)...nie myślałam tylko,ze zaczniemy prowadzić dobrze zorganizowane przedsiębiorstwo adopcyjne...:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...