Romka Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 No to dodaj do skarpety 100zł ,od nowego domku Jogiego...Mamanabank dopisz do skarpety,jutro podrzucę Ci do domu.NOWEMU DOMKOWI JOGIEGO,BARDZO DZIĘKUJEMY!:lol::lol::lol:
gosiakk2 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 jeżeli potrzebujecie preparatów na pchły i kleszcze (kropelki czy obroże) dajcie znać prześlę Wam ile mogę a jeżeli chodzi o zakup to sprzedam po cenach hurtowych a przesyłkę wezmę na własny koszt.To samo się tyczy odrobaczania!Zawsze możecie na mnie liczyć:-)Czuję się wobec Was zobowiązana za Jogiego:-)
Romka Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 gosiakk2 napisał(a):jeżeli potrzebujecie preparatów na pchły i kleszcze (kropelki czy obroże) dajcie znać prześlę Wam ile mogę a jeżeli chodzi o zakup to sprzedam po cenach hurtowych a przesyłkę wezmę na własny koszt.To samo się tyczy odrobaczania!Zawsze możecie na mnie liczyć:-)Czuję się wobec Was zobowiązana za Jogiego:-) Super propozycja,:lol::lol:na pewno to skonsultujemy...i damy znać...bardzo dziękuję...proszę uważnie prześledzić naszą skarpetę,zobaczy Pani jakie "przedsiębiorstwo"prowadzimy...;)
mamanabank Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 gosiakk2 napisał(a):jeżeli potrzebujecie preparatów na pchły i kleszcze (kropelki czy obroże) dajcie znać prześlę Wam ile mogę a jeżeli chodzi o zakup to sprzedam po cenach hurtowych a przesyłkę wezmę na własny koszt.To samo się tyczy odrobaczania!Zawsze możecie na mnie liczyć:-)Czuję się wobec Was zobowiązana za Jogiego:-) Bardzo serdecznie dziękujemy! Na pewno poprosimy o pomoc. Wszystkie nasze psiaki w hotelikach potrzebują regularnej ochrony i odrobaczenia, niektóre tylko mają obroże, resztę zakraplamy. To jest bardzo duża pomoc dla naszych psów. Jeszcze raz dziękujemy w ich imieniu.
sylwiaso Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 A do przedsiębiorstwa wpłynęły z bazarku wirtualnego od Kingusi 150zł mamusiunabank Ty wiesz jak to rozliczyć!Bardzo Dziekujemy ciociu Kingusiu!!!
Romka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 DZIEWCZYNY!Łowickie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami podarowało nam dzisiaj na bazarek dla Fary:8 zakładek do książek i 8 ozdób materiałowych(broszka)...wszystko ręcznie wykonane...BARDZO DZIĘKUJEMY!
Romka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 W sobotę, w schronisku dostałam od Kajki 15 zł jej stałych deklaracji...Mamanabank,podrzucę wieczorem...
mamanabank Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Łaaaaaaaaa, a nie mówiłam, tylko błagam, wszystko na kartce napisz! Bo Ty tego tam więcej masz dla mnie :lol:
kajkoowa Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Romka napisał(a):W sobotę, w schronisku dostałam od Kajki 15 zł jej stałych deklaracji...Mamanabank,podrzucę wieczorem... Kora, Fara i Antek, za maj ;)
Romka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Kaja10014 napisał(a):Kora, Fara i Antek, za maj ;) Zapomniałam Antka i napisałam tak ogólnie...;)
Figafiga Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Mamanabank a teraz prośba ;-) ja nie dałam na Farę więc nie oddawaj mi deklaracji Kai, bo wynosi tyle ile mam Ci dać na Farę i przeleję od siebie na konto dla Kory od Kai.ok
Romka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Jadę jutro do Warszawy z Rafikiem,konsultacja okulistyczna u dr Garncarza...wydam na wizytę ok.50żł,na benzynę i dla p.Karola około 80żł...jak wrócę policzymy się,na razie płacę ze swoich...albo zapłacę z tych ,które mam z nowego domku Jogiego...;)
sylwiaso Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 cioteczki wpłynęło 20zł od Klaudii i Darii z Łowicza a moje deklaracje 10zł na skarpetę i 10zł na Korę wpłacę Romce
Figafiga Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Dziś otrzymałam od Sylwiaso 10 zł na Skarpetę i 50 zł od Camisiowej.Mamanabank odcieta od neta wpiszę jak będzie mogła.
Romka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Wyjazd do dra Garncarza kosztował skarpetę tylko 80zł...pan doktor nie wziął za wizytę żadnych pieniędzy...80żł to koszty benzyny i koszty należności dla wiozącego nas do Warszawy p.Karola...
mamanabank Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Figafiga napisał(a):Dziś otrzymałam od Sylwiaso 10 zł na Skarpetę i 50 zł od Camisiowej.Mamanabank odcieta od neta wpiszę jak będzie mogła. Już jestem, dopisuję :-)
Romka Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='Romka']Jadę jutro do Warszawy z Rafikiem,konsultacja okulistyczna u dr Garncarza...wydam na wizytę ok.50żł,na benzynę i dla p.Karola około 80żł...jak wrócę policzymy się,na razie płacę ze swoich...albo zapłacę z tych ,które mam z nowego domku Jogiego...;) Przekazałam dziś do skarpety 20żł reszty ze 100żł,które otrzymaliśmy z nowego domku Jogiego...jak już pisałam wyjazd do dra Garncarza z Rafikiem,kosztował nas tylko 80żł...
mamanabank Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 [quote name='Romka']Przekazałam dziś do skarpety 20żł reszty ze 100żł,które otrzymaliśmy z nowego domku Jogiego...jak już pisałam wyjazd do dra Garncarza z Rafikiem,kosztował nas tylko 80żł... Dopisuję. Ze 100zł od nowego domu Jogiego zostało 20zł do skarpety. Przekażę jak tylko spotkamy się z Figą.
mamanabank Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Rozpiska na jutro 200zł DT Fara (mamanabank) 50zł DT Kora (Figafiga) 50zł DT Bojka (Sylwiaso) 50zł DT Nina (mamanabank)
Figafiga Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 o rany to już koniec miesiąca !!!!a ja dziś mam rocznicę ślubu ;-) jutro się porozliczamy
Romka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 mamanabank napisał(a):Rozpiska na jutro 200zł DT Fara (mamanabank) 50zł DT Kora (Figafiga) 50zł DT Bojka (Sylwiaso) 50zł DT Nina (mamanabank) Aż mi się robi zimno jak pomyślę ile w lecznicy...brrr...chyba jutro w lecznicy jest Mamanabank...nie zapomnij faktury!!!
mamanabank Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Figafiga napisał(a):o rany to już koniec miesiąca !!!!a ja dziś mam rocznicę ślubu ;-) jutro się porozliczamy 100lat! Przez ten ślub mogłam Cię poznać :-) To i ja mam co świętować :-)
Romka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 mamanabank napisał(a):100lat! Przez ten ślub mogłam Cię poznać :-) To i ja mam co świętować :-) To i ja 100 lat!:lol: Przez ten ślub dowiedziałam się,że jesteś na dogo;)...że Figa jest to wiedziałam bo robiła u mnie wizytę przedadopcyjna(Pako).:p..no i wtedy wpadłam na genialny pomysł naszej współpracy;)...nie myślałam tylko,ze zaczniemy prowadzić dobrze zorganizowane przedsiębiorstwo adopcyjne...:evil_lol:
Figafiga Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 dziękuję, zaraz przemywam oczka i jadę z kasą do Mamanabank.
Recommended Posts