Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamanabank napisał(a):
Nie liczyłabym na to :shake: W przypadku suczek ten mechanizm nie działa, czasami stają się jeszcze bardziej zadziorne :cool1:
Aniu czy mogę prosić o wysłanie nr konta do Figifigi, ja już piszę od niej PW.

Patrz moja Romka!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W ramach łowicko-warszawskiej współpracy chciałabym sprezentować pakiet ogłoszeń z tego bazarku dla jakiegoś łowiczaka ;)
Tylko sprawa jest dość pilna, Ziutka chce zamknąć i rozliczyć bazarek- potrzebuję tekstu i zdjęć kandydata na gewałt na maila ;)

Posted

Andzike, dziękujemy! Podejmuję się wysłania na maila. Romka, tylko komu? Czy Kaśka ma ogłoszenia?

edit. sprawdziłam, Kaśka ogłoszona. Który pies potrzebuje ogłoszeń???

Posted

mamanabank napisał(a):
Andzike, dziękujemy! Podejmuję się wysłania na maila. Romka, tylko komu? Czy Kaśka ma ogłoszenia?

edit. sprawdziłam, Kaśka ogłoszona. Który pies potrzebuje ogłoszeń???

Wysłałam Bojkę :-)

Posted

Figafiga napisał(a):
Andzike poproszę nr konta na PW i dane do przelewu ;-)

Ok, za moment wyślę swoje - i tak będe aikowo robić przelew od siebie,to wyślę wszystko na raz :)

Posted

mamanabank napisał(a):
Wysłałam Bojkę :-)

Bardzo dobrze,Bojka nie ma ogłoszeń...a Ziutka to już dawno zamknęła bazarek,jak to załatwiłaś Andzike?

Posted

Romka napisał(a):
Bardzo dobrze,Bojka nie ma ogłoszeń...a Ziutka to już dawno zamknęła bazarek,jak to załatwiłaś Andzike?

Zamówiłam od niej te ogłoszenia na początku bazarku dla Sary... ale okazały się zbędne ;)

Posted

mamanabank napisał(a):
Może Andzike chciała, żebyś wysłała gołębiem pocztowym :-)

Andzike już myślami nad morzem...albo zbiera coopy Neski i zapomniała...;):lol::lol:

Posted

Przekazałam na konto Argusiowej wszystkie moje deklaracje w wysokości 90zł...Argusiowa jeśłi znajdziesz czas nanieś zmiany w rozliczeniach. Skarpeta łowicka ma zobowiązanie w lecznicy na kwotę 117zł,na które składają się 50zł,prześwietlenie Laseczki,67zł badanie krwi Słodzika...pani doktor poprosiła o zapłatę na koniec miesiąca czyli już jutro...FIGUŚ PAMIĘTAJ!

Posted

[quote name='Figafiga']Romka ja jutro idę z Negrą na szczepienie, więc zapłacę za Laseczkę i poproszę o potwierdzenie.[/QUOTE]
Ok,bardzo dobrze!A o Słodziku pamiętasz?

Posted

Przelałam do skarpety [B]200zł od kingusi[/B], które dostałam od sylwiaso i [B]50zł od Camisiowej [/B]na maj, razem 250zł (dodatkowo osobnym przelewem 50zł od AniiJanka na konto Mai)
Figa jak tylko dojdzie daj znać, dopiszę, a u Mai musisz sama dopisać :-)

Posted

Figa jeszcze płatności za DT

[COLOR=darkred][SIZE=4][SIZE=2][COLOR=black][B]- 50zł DT Bojka [/B]na konto sylwiaso[B]
- 50zł DT Kora [/B]na konto argusiowej[B]
- 50zł DT Nina [/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR]na konto mamanabank

Posted

[COLOR=darkred][SIZE=4][SIZE=2][COLOR=black][B]- [COLOR=red]50zł [/COLOR]DT Bojka [/B]na konto sylwiaso[B]
- [COLOR=red]50zł [/COLOR]DT Kora [/B]na konto argusiowej[B]
- [COLOR=red]50zł[/COLOR] DT Nina [/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR]na konto mamanabank

Zapłacone wszystko.

Posted

[quote name='Figafiga']Doszło 300 zł, niech mi tylko Antoni uśnie to poopłacam no i do lecznicy.A za Kubę Cichacza??zaraz napisze u Mai[/QUOTE]

Kuba Cichacz jest w hoteliku na koszt Gminy Nieborów :-) Jest chyba tylko na naszym wikcie.

Posted

Figa, byłaś dzisiaj w lecznicy, prawda? Mam już odjąć ten lecznicowy wydatek?

Zapraszamy na bazarek ogłoszeniowy dla naszej Mai
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/206977-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY%21-52-og%C5%82oszenia-za-10-z%C5%82%21-Na-dwukrotnie-skrzywdzon%C4%85-Maj%C4%99"][IMG]http://img638.imageshack.us/img638/2299/dsc0579sd.jpg[/IMG][/URL]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...