Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwiaso napisał(a):
to kiedy sterylka tej psiny z Bochenia?!

Sylwuś,jutro rano...ona jest cudna,maleńka,nieśmiała i bardzo kochana...

Posted

sylwiaso napisał(a):
Ale się cieszę!!!:multi::multi:Dzięki Tobie,super załatwiłaś sprawę!

Pani podobno jak przyjechała to upewniła się czy ten zabieg to na pewno za darmo...

Posted

Dopisałam wpłaty Pani Wilka, Kingusi, Ewy i Nowego Domu Luisa. Zapłaciłam wczoraj 50zł za transport Zorki do DT.W gotówce zostało mi 30zł, Romce należy oddać 50zł za dofinansowanie sterylizacji Suczki z Bochenia, dołożę moje kwietniowe 20zł i oddam.

Potem dopiszę.

Posted

Dopisałam też na pierwszej stronie (a zapomniałam tutaj - skleroza) 3 obroże Pedigree od Andzike, która nigdy nie przyjeżdża do łowiczaków z pustymi rękami. Dziękujemy!

Posted

mamanabank napisał(a):
Dopisałam wpłaty Pani Wilka, Kingusi, Ewy i Nowego Domu Luisa. Zapłaciłam wczoraj 50zł za transport Zorki do DT.W gotówce zostało mi 30zł, Romce należy oddać 50zł za dofinansowanie sterylizacji Suczki z Bochenia, dołożę moje kwietniowe 20zł i oddam.

Potem dopiszę.

Mamanabank,zostaw w skarpecie te moje 50żł dopłaty do sterylki ,tylko zalicz mi te wpłatę na poczet mojej wpłaty skarpetowej na maj...ok?

Posted

Dobrze. Przelałam 30zł, które zostało u mnie + moje 20zł na kwiecień.
Dopisuję 50zł od Romki na maj i odejmuję 50zł za dofinansowanie sterylizacji.
Figa sprawdź potem czy się zgadza, bo się lekko zamieszało ;-)

Posted

50zł od p.Krzysztofa przekazałam dzisiaj Fidze, dopisałam.

Wnioskuję o wsparcie Bahlsy w leczeniu ucha naszej Mai, która wróciła z adopcji i przebywa w hoteliku pod Krakowem, w 50% na przykład. Bahlsa pokryła miesięczny koszt utrzymania Mai w DT 450zł, operacja ucha będzie kosztowała ok. 200zł
Proszę o opinie.

Posted

mamanabank napisał(a):
50zł od p.Krzysztofa przekazałam dzisiaj Fidze, dopisałam.

Wnioskuję o wsparcie Bahlsy w leczeniu ucha naszej Mai, która wróciła z adopcji i przebywa w hoteliku pod Krakowem, w 50% na przykład. Bahlsa pokryła miesięczny koszt utrzymania Mai w DT 450zł, operacja ucha będzie kosztowała ok. 200zł
Proszę o opinie.

Oczywiście musimy pomóc...może 100żł...potem pomyślimy co dalej...

Posted

Romka napisał(a):
Oczywiście musimy pomóc...może 100żł...potem pomyślimy co dalej...

Też tak myślę, chodzi o wsparcie leczenia. Co dalej z DT będziemy się zastanawiać później, choć czas pędzi jak szalony.

Posted

Karma dla Miśka już w schronisku...a ja mam dla naszych psiaków karmę,która przywiozła nowa opiekunka Tobiego,chyba 3,5 kg Czapi,podrzucę jutro do Ciebie...widzę,ze Bahlsa,nie chce naszej pomocy póki co?

Posted

Jeszcze jeden problem...w związku z niewątpliwymi zasługami Aikowo i Andzike dla powiększania zasobów rzeczowych naszej skarpety i nie tylko...wnioskuję o przyznanie z tejże skarpety 25zł na sterylizację Saby,tymczasowiczki Aikowo...przyznam się,ze już te 25zł obiecałam,licząc,że jesteście podobnego zdania; http://www.dogomania.pl/threads/206342-Pi%C4%99kna-pr%C4%99gowana-kr%C3%B3lowa-Saba?p=16766931#top Składam wniosek formalny o przekazanie 25zł na konto Aikowo...nie mam w fabryce emotikonów...

Posted

Andzike napisał(a):
Dziękujemy !!! :) Może sterylizacja pomoże Sabince zwalczyć niechęć do suczek? ;)

Nie liczyłabym na to :shake: W przypadku suczek ten mechanizm nie działa, czasami stają się jeszcze bardziej zadziorne :cool1:
Aniu czy mogę prosić o wysłanie nr konta do Figifigi, ja już piszę od niej PW.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...