Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwiaso napisał(a):
Cioteczki sprawdżcie jak z moją wpłatą na skarpetkę za styczeń!chce sie upewnić!

Powinnaś mieć 10zł wpłaty na styczeń...tyle wynikało z rozliczeń po bazarku...Mamanabank wpisz te 10zł Sylwiaso...

Posted

sylwiaso napisał(a):
Cioteczki sprawdżcie jak z moją wpłatą na skarpetkę za styczeń!chce sie upewnić!

Sprawdziłam, jest od Ciebie 15zł wpisane w grudniu z adnotacją, że to na styczeń, prawie w każdym poprzednim miesiącu tak jest, bo Ty zawsze jesteś "hej do przodu!" :-)

Posted

Tofikowa napisał(a):
Ja pytam o bazarek organizowany przez was, na pieski łowickie.

Argusiowa coś będzie teraz robić z biżuterii...a ja jak tylko znajdę czas to zrobię książkowy...zaprosimy na pewno na bazarki na wątku głównym...Twoje książki przydadzą się na kolejny bazarek...przypomnę Ci...;)

Posted

Dziewczyny dostałyśmy w piątek od Jolusi dla naszych psiaków : obrożę,kołnierz pooperacyjny oraz lekarstwa do czyszczenia uszu(2 opakowania)...Mamanabank wpisz to do skarpety...

Posted

Dostałyśmy także od Ani i Janka 7 obroży,w tym jedna bardzo piękna czerwona jest ze smyczą...3 mogą byc na średniego psa,1 ta własnie ze smycza może byc na dużego.BARDZO DZIĘKUJEMY!Mamnabank dopisz do skarpety...

Posted

Z lokalnego TOZU,dostałyśmy także puszki dla Brysia,nie wiem ile policzę wieczorem...dzis wieczorem to ja karmie Brysia(Camisowa jest chora),resztę puszek przekażę Camisiowej...ona częściej będzie jeżdziła karmić Brysia...

Posted

Mamanabank ,dopisz jeszcze,ze 2 ubranka dla psiaków(małe i duże)przekazałam do hoteliku do Sylwiaso,przydadzą się na nasze i nie tylko nasze psiaki...ubranka te dostałam od Majuski a on od mamy Florentynki...

Posted

Romka napisał(a):
Mamanabank ,dopisz jeszcze,ze 2 ubranka dla psiaków(małe i duże)przekazałam do hoteliku do Sylwiaso,przydadzą się na nasze i nie tylko nasze psiaki...ubranka te dostałam od Majuski a on od mamy Florentynki...

Ja mam fajny kubraczek dla większego psa od Pani Biszkoptowej. Może w ten weekend uda nam się przyjechać - w zeszłym się nie udało...:cool3:

Posted

Andzike napisał(a):
Ja mam fajny kubraczek dla większego psa od Pani Biszkoptowej. Może w ten weekend uda nam się przyjechać - w zeszłym się nie udało...:cool3:

Oczywiście psze pani!Nie mam emotikonów w fabryce...

Posted

Jutro przekażę Argusiowej rzeczy na bazarek dziecięcy na nasze łowickie psiaki mam nadzieję, że się przyda i ktoś kupi ;-)

- kombinezon
- krótkie spodenki
- ogrodniczki
- moskitiera na gondolę
- śliniaczek
- spodnie moro
- sweterek
- 3 grzechotki
- 2 bluzeczki z krótkim rękawkiem
- 2 naklejki na auto (dziecko w aucie)

Antoś pozdrawia i rośnie i rośnie.

Argusiowa zaraz wyślę na emaila zdjęcia.

Posted

Przepraszam za opóźnienia w aktualizacji, odwalę swoją robotę i zajmę się tym :-)

Dostałyśmy również dwie pary szelek dla średnio-małych psów od nowego domu Mani/Ledy

Posted

mamanabank napisał(a):
Przepraszam za opóźnienia w aktualizacji, odwalę swoją robotę i zajmę się tym :-)

Dostałyśmy również dwie pary szelek dla średnio-małych psów od nowego domu Mani/Ledy

Trzeba tez dodać na pierwszej stronie także imiona tych psiaków,którym skarpeta dopłaca do pieniędzy już zebranych albo gminnych.

Posted

Figafiga napisał(a):
Proszę dopisać 100 zł do Tofikowej BARDZO DZIĘKUJEMY
i 20 zł moje na styczeń.

Bardzo serdecznie dziękujemy, dopisuję.

Romka napisał(a):
Dostałyśmy także od Ani i Janka 7 obroży,w tym jedna bardzo piękna czerwona jest ze smyczą...3 mogą byc na średniego psa,1 ta własnie ze smycza może byc na dużego.BARDZO DZIĘKUJEMY!Mamnabank dopisz do skarpety...

Obroże widziałam, są piękne, dziękujemy serdecznie jeszcze raz :-)

Romka napisał(a):
Z lokalnego TOZU,dostałyśmy także puszki dla Brysia,nie wiem ile policzę wieczorem...dzis wieczorem to ja karmie Brysia(Camisowa jest chora),resztę puszek przekażę Camisiowej...ona częściej będzie jeżdziła karmić Brysia...

Nie zapomnij policzyć, jak będziesz miała czas i siły, wtedy dopiszę

Romka napisał(a):

2 ubranka dopisane, bardzo dziękujemy :loveu:

Romka napisał(a):
Trzeba tez dodać na pierwszej stronie także imiona tych psiaków,którym skarpeta dopłaca do pieniędzy już zebranych albo gminnych.

Masz na myśli Erniego i Elmo? Jeszcze do nich nie dokładałyśmy, psiaki takie jak Fara, czy Bojka, dopisane.

Posted

ROMKA NA WĄTKU ŁOWICKIM: Dziewczyny dostałyśmy od Jolusi ksiązki(8 sztuk) i szelki do jazdy samochodem na dużego psiaka,to wszystko na bazarek.Jolusia,DZIĘKUJEMY!

To też dopisuję. Jolusiu bardzo dziękujemy!

A także dwie pary szelek od nowego domu Mani i szelki dla miniaturowego psa od Perdusi

Dziękujemy :loveu:

Posted

Puszek dla Brysia jest około 20 sztuk,piszę około bo zjadł już co najmniej 9,do schroniska wzięłam 2 a jest jeszcze około 9 sztuk,dostaniemy jeszcze jak już je zje.
ZAPŁACIŁAM 14 zł za odrobaczanie Florci,z pieniędzy skarpetowych,które były u mnie czyli od 81zł odjęłam 14zł i zostało 67zł,tyle jest jeszcze u mnie pieniędzy skarpetowych.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...