sylwiaso Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Cioteczki sprawdżcie jak z moją wpłatą na skarpetkę za styczeń!chce sie upewnić!
Romka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 sylwiaso napisał(a):Cioteczki sprawdżcie jak z moją wpłatą na skarpetkę za styczeń!chce sie upewnić! Powinnaś mieć 10zł wpłaty na styczeń...tyle wynikało z rozliczeń po bazarku...Mamanabank wpisz te 10zł Sylwiaso...
mamanabank Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 sylwiaso napisał(a):Cioteczki sprawdżcie jak z moją wpłatą na skarpetkę za styczeń!chce sie upewnić! Sprawdziłam, jest od Ciebie 15zł wpisane w grudniu z adnotacją, że to na styczeń, prawie w każdym poprzednim miesiącu tak jest, bo Ty zawsze jesteś "hej do przodu!" :-)
Tofikowa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Podpowiedzcie, co wpisać na wpłacie w polu nazwa odbiorcy? Wystarczy SkarŁOW?
Romka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Albo coś w stylu na psiaki ze schroniska w Łowiczu...
mamanabank Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 albo "Tofikowa" i wszystko będzie jasne :-)
Tofikowa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 A czy bazarek książkowy już się odbył? Chętnie przekażę kilka książek. http://www.dogomania.pl/threads/199725-Zamknięty-w-szopie-właściciel-nie-będzie-wspólpracować-co-można-zrobić
Romka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Tofikowa']A czy bazarek książkowy już się odbył? Chętnie przekażę kilka książek. http://www.dogomania.pl/threads/199725-Zamknięty-w-szopie-właściciel-nie-będzie-wspólpracować-co-można-zrobić Tofikowa,jeśli chcesz pomóc psiakowi z wątku wyżej skontaktuj się z dziewczynami,które zajmują się psiakiem...są na pewno na wątku takie ,które chętnie zrobią bazarek...
Tofikowa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ja pytam o bazarek organizowany przez was, na pieski łowickie.
Romka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Tofikowa napisał(a):Ja pytam o bazarek organizowany przez was, na pieski łowickie. Argusiowa coś będzie teraz robić z biżuterii...a ja jak tylko znajdę czas to zrobię książkowy...zaprosimy na pewno na bazarki na wątku głównym...Twoje książki przydadzą się na kolejny bazarek...przypomnę Ci...;)
Romka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Dziewczyny dostałyśmy w piątek od Jolusi dla naszych psiaków : obrożę,kołnierz pooperacyjny oraz lekarstwa do czyszczenia uszu(2 opakowania)...Mamanabank wpisz to do skarpety...
Figafiga Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Proszę dopisać 100 zł do Tofikowej BARDZO DZIĘKUJEMY i 20 zł moje na styczeń.
Romka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Tofikowa BARDZO DZIĘKUJEMY!Figuś Tobie także..wszystko się przyda...
Romka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Dostałyśmy także od Ani i Janka 7 obroży,w tym jedna bardzo piękna czerwona jest ze smyczą...3 mogą byc na średniego psa,1 ta własnie ze smycza może byc na dużego.BARDZO DZIĘKUJEMY!Mamnabank dopisz do skarpety...
Romka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Z lokalnego TOZU,dostałyśmy także puszki dla Brysia,nie wiem ile policzę wieczorem...dzis wieczorem to ja karmie Brysia(Camisowa jest chora),resztę puszek przekażę Camisiowej...ona częściej będzie jeżdziła karmić Brysia...
Romka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Mamanabank ,dopisz jeszcze,ze 2 ubranka dla psiaków(małe i duże)przekazałam do hoteliku do Sylwiaso,przydadzą się na nasze i nie tylko nasze psiaki...ubranka te dostałam od Majuski a on od mamy Florentynki...
Andzike Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Romka napisał(a):Mamanabank ,dopisz jeszcze,ze 2 ubranka dla psiaków(małe i duże)przekazałam do hoteliku do Sylwiaso,przydadzą się na nasze i nie tylko nasze psiaki...ubranka te dostałam od Majuski a on od mamy Florentynki... Ja mam fajny kubraczek dla większego psa od Pani Biszkoptowej. Może w ten weekend uda nam się przyjechać - w zeszłym się nie udało...:cool3:
Romka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Andzike napisał(a):Ja mam fajny kubraczek dla większego psa od Pani Biszkoptowej. Może w ten weekend uda nam się przyjechać - w zeszłym się nie udało...:cool3: Oczywiście psze pani!Nie mam emotikonów w fabryce...
Figafiga Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Jutro przekażę Argusiowej rzeczy na bazarek dziecięcy na nasze łowickie psiaki mam nadzieję, że się przyda i ktoś kupi ;-) - kombinezon - krótkie spodenki - ogrodniczki - moskitiera na gondolę - śliniaczek - spodnie moro - sweterek - 3 grzechotki - 2 bluzeczki z krótkim rękawkiem - 2 naklejki na auto (dziecko w aucie) Antoś pozdrawia i rośnie i rośnie. Argusiowa zaraz wyślę na emaila zdjęcia.
mamanabank Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Przepraszam za opóźnienia w aktualizacji, odwalę swoją robotę i zajmę się tym :-) Dostałyśmy również dwie pary szelek dla średnio-małych psów od nowego domu Mani/Ledy
Romka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 mamanabank napisał(a):Przepraszam za opóźnienia w aktualizacji, odwalę swoją robotę i zajmę się tym :-) Dostałyśmy również dwie pary szelek dla średnio-małych psów od nowego domu Mani/Ledy Trzeba tez dodać na pierwszej stronie także imiona tych psiaków,którym skarpeta dopłaca do pieniędzy już zebranych albo gminnych.
mamanabank Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Figafiga napisał(a):Proszę dopisać 100 zł do Tofikowej BARDZO DZIĘKUJEMY i 20 zł moje na styczeń. Bardzo serdecznie dziękujemy, dopisuję. Romka napisał(a):Dostałyśmy także od Ani i Janka 7 obroży,w tym jedna bardzo piękna czerwona jest ze smyczą...3 mogą byc na średniego psa,1 ta własnie ze smycza może byc na dużego.BARDZO DZIĘKUJEMY!Mamnabank dopisz do skarpety... Obroże widziałam, są piękne, dziękujemy serdecznie jeszcze raz :-) Romka napisał(a):Z lokalnego TOZU,dostałyśmy także puszki dla Brysia,nie wiem ile policzę wieczorem...dzis wieczorem to ja karmie Brysia(Camisowa jest chora),resztę puszek przekażę Camisiowej...ona częściej będzie jeżdziła karmić Brysia... Nie zapomnij policzyć, jak będziesz miała czas i siły, wtedy dopiszę Romka napisał(a):Mamanabank ,dopisz jeszcze,ze 2 ubranka dla psiaków(małe i duże)przekazałam do hoteliku do Sylwiaso,przydadzą się na nasze i nie tylko nasze psiaki...ubranka te dostałam od Majuski a on od mamy Florentynki... 2 ubranka dopisane, bardzo dziękujemy :loveu: Romka napisał(a):Trzeba tez dodać na pierwszej stronie także imiona tych psiaków,którym skarpeta dopłaca do pieniędzy już zebranych albo gminnych. Masz na myśli Erniego i Elmo? Jeszcze do nich nie dokładałyśmy, psiaki takie jak Fara, czy Bojka, dopisane.
mamanabank Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 ROMKA NA WĄTKU ŁOWICKIM: Dziewczyny dostałyśmy od Jolusi ksiązki(8 sztuk) i szelki do jazdy samochodem na dużego psiaka,to wszystko na bazarek.Jolusia,DZIĘKUJEMY! To też dopisuję. Jolusiu bardzo dziękujemy! A także dwie pary szelek od nowego domu Mani i szelki dla miniaturowego psa od Perdusi Dziękujemy :loveu:
Romka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Puszek dla Brysia jest około 20 sztuk,piszę około bo zjadł już co najmniej 9,do schroniska wzięłam 2 a jest jeszcze około 9 sztuk,dostaniemy jeszcze jak już je zje. ZAPŁACIŁAM 14 zł za odrobaczanie Florci,z pieniędzy skarpetowych,które były u mnie czyli od 81zł odjęłam 14zł i zostało 67zł,tyle jest jeszcze u mnie pieniędzy skarpetowych.
Recommended Posts