Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dodatkowo do skarpety przekazuję dochód uzbierany na bazarkach

łowickim - 306zł
mikołajkowym - 173,50zł
książkowym nr1 - 54zł
książkowym nr2 - 41zł

(właśnie przelałam do skarpety)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odejmuję jeszcze kwotę 178zł

Kupiłam karmę dla Leona

[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1345142221[/url]

oraz dla Kory i Antka

[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1345142217[/url]

[B]Zatem w gotówce zostaje 182zł[/B]

Posted

[quote name='mamanabank']Odejmuję jeszcze kwotę 178zł

Kupiłam karmę dla Leona

[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1345142221[/url]

oraz dla Kory i Antka

[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1345142217[/url]

[B]Zatem w gotówce zostaje 182zł[/B][/QUOTE]
Mówisz o gotówce,którą dziś dostałaś...teraz ustal stan skarpety...
W piątek dostanę książki na bazarek...książki są od Ani i Łukasza.

Posted

[quote name='mamanabank']Czytaj wyżej i na pierwszej, a nie tylko ostatni post, co lalka ;-)[/QUOTE]
Pacz pan,pacz pan jak wiedziała co zrobiłam...;)

Posted

Oczywiście, z wielką przyjemnością :-)

Dopisuję również

20zł od P.Marii W z Łowicza
20zł od P.Jarosława M z Łowicza
100zł od Camisiowej

i to jest u mnie w gotówce

Bardzo serdecznie dziękujemy!

Posted

[quote name='Figafiga']Nie mogę się Was doczekać!!!Ciotki Antos chce Was poznać!![/QUOTE]
A my Antosia,tylko piorun jasny nie mamy czasu...ustalaj z Mamanabank ja dostosuję się...:lol:

Posted

Koniecznie, koniecznie musimy się spotkać!!!

Dopiszę jeszcze, że

[SIZE=2]Na drogę do nowego domu Charlie dostał Nelkowe szelki od Andzike i smycz od mamanabank
[SIZE=2]Felek dostał na drogę szelki od Perdusi i smycz od Andzike

Posted

Romka napisał(a):
Dostałam wczoraj ,od Ani i Łukasza,dużo książek na bazarek dla naszych psiaków...pewnie po nowym roku zrobimy nowy bazarek...

Witam, jestem nowa na forum. Przeczytałam o tym planowanym książkowym bazarku i chciałabym zapytać, czy każdy może oddać jakąś rzecz na bazarek. Mam kilka książek z którymi bez żalu mogłabym się rozstać i chętnie, oczywiście jeśli to możliwe, przekażę je na bazarek. Chociaż w ten sposób mogłabym pomóc psom skrzywdzonym przez los, a najczęściej, niestety, przez ludzi.

Posted

[quote name='Jolusia']Witam, jestem nowa na forum. Przeczytałam o tym planowanym książkowym bazarku i chciałabym zapytać, czy każdy może oddać jakąś rzecz na bazarek. Mam kilka książek z którymi bez żalu mogłabym się rozstać i chętnie, oczywiście jeśli to możliwe, przekażę je na bazarek. Chociaż w ten sposób mogłabym pomóc psom skrzywdzonym przez los, a najczęściej, niestety, przez ludzi.

Jolusia witamy serdecznie, bardzo chętnie nawiążemy współpracę, by wspólnie pomagać psom z Łowicza :-)

[quote name='Figafiga']doszło 70 zł od p.Doroty od Dżerki

Dopisuję :-)

Dopisuję także niezwykły dochód z bazarku magnetycznego, z którego dochód pierwotnei przeznaczony dla Balbiny trafia do skarpety, bo Balbina jest właśnie w ramionach Florentynki jedzie do DS :multi:

Dochód to 527zł (zaraz dokonam przelewu)
Bardzo dziękujemy!

Posted

od [SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2]Andzike nasze psy otrzymały ręczniki i poszewki na pościel (cały karton) i 20kg karmy Puffi, poszewki oraz 5kg karmy przekazałam do hoteliku Sylwii dla naszych hotelowiczów.

Andzike dziękujemy!

W skarpecie mamy 2981,80zł

Posted

[quote name='mamanabank']od [SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2]Andzike nasze psy otrzymały ręczniki i poszewki na pościel (cały karton) i 20kg karmy Puffi, poszewki oraz 5kg karmy przekazałam do hoteliku Sylwii dla naszych hotelowiczów.

Andzike dziękujemy!

Qrde, ale pokaźna skarpeta!!!:crazyeye:
A odnośnie darów - wszystko jest od Czaputkowej mamusi i ludzi z jej szkoły językowej - ja tylko przekazałam :)

Posted

[quote name='mamanabank']od [SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2]Andzike nasze psy otrzymały ręczniki i poszewki na pościel (cały karton) i 20kg karmy Puffi, poszewki oraz 5kg karmy przekazałam do hoteliku Sylwii dla naszych hotelowiczów.

Andzike dziękujemy!

Bardzo mi się podoba,bardzo...

Posted

mamanabank napisał(a):
bardzo dziękujemy Czaputkowej mamusi i ludziom z jej szkoły językowej :-) Czy mam dokonać zmian na pierwszej?

hehehhee :) możesz dokonać ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...