Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Karma dla kociaków jest już u mnie podrzucę p.Barbarze,która aktywnie wspiera naszą Florcię...

Karma już u p.Barbary,zaniosłyśmy dziś z Argusiową...

Posted

Dziewczyny, dzwoniła do mnie wczoraj Pani Psotki/Elmy (nawiasem mówiąc u Elmy wszystko super, chociaż waży już 15kg i jest na karmie light:cool3:) z pytaniem czy nie interesowałyby nas ścinki z materiałów obiciowych do kanap/krzesel np do wyłożenia bud albo zrobienia "zasłon" do wejścia. Powiedziałam, że jeśli tak to raczej większe ścinki-minimum 50cm na 50cm. Dziś dzwonił znajomy Pani Elmy z konkretna propozycją-ma kilka worków takich ścinek :) Moglibyśmy je z TZem odebrać w piątek i podrzucić w weekend do Was-jeśli schronisko byłoby oczywiście zainteresowane:) Może sylwiaso i UMilki też by chciały do hotelików
Pan powiedział, że tych "ścinek" to będzie cały transporter ... ;)

Posted

No to bierzemy,zobaczymy co da się z tym zrobić,może powrzucamy do poszewek i będą posłanka do bud...
Zapomniałam napisać,ze nowy domek Debry,podarował naszym psiakom 10zł...Mamanabank dodaj do skarpety 10zł,jutro Ci podrzucę...

Posted

Dziękujemy Camisiowa i nowy domku Debry :-) Bardzo bardzo, Andzike też :-D

Zaktualizuję jutro jak pozwolisz, dobrze, bo jeszcze może Dorota coś dorzuci od nowego domu Dżerki.

Posted

50zł Camisiowa
10zł Nowy dom Debry (od Sylwiaso)
50zł p.Krzysztof z Łowicza

Dopisałam do skarpety powyższe wpłaty, dziękujemy (przelałam już na konto skarpety)

Dodatkowo mamy 50zł od nowego domu Pufci i 50zł przywiozła Dżerka ze 100zł, które otrzymała od nowego domu Figi (resztę obiecała przelać na konto, Romka, nie zapomnij wysłać, dobrze?). Te dwie pięćdziesiątki wpłaciłyśmy jako zaliczkę za DT Fary (na prośbę Pani Tymczasowej), dopiszę, gdy argusiowa nam odda ze skarbonki Fary, pewnie jutro.

Posted

Kochana Andzike Dziekuję,że pomyślałyście o mnie wyścieliłam psiakom w budkach sianko i słomę i właśnie po dzisiejszym dniu miałam zamiar coś kupić aby zabezpieczyć wejście do budek a tu taki prezent tak BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!!:multi::loveu::loveu::multi:

Posted

sylwiaso napisał(a):
Kochana Andzike Dziekuję,że pomyślałyście o mnie wyścieliłam psiakom w budkach sianko i słomę i właśnie po dzisiejszym dniu miałam zamiar coś kupić aby zabezpieczyć wejście do budek a tu taki prezent tak BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!!:multi::loveu::loveu::multi:

Sylwiaso, to poczekaj do weekendu, podrzucimy Ci coś. Dziewczyny, część ścinek przekaże do Kielc, tam teraz potrzeba dosłownie wszystkiego ... :(

Posted

Andzike napisał(a):
Sylwiaso, to poczekaj do weekendu, podrzucimy Ci coś. Dziewczyny, część ścinek przekaże do Kielc, tam teraz potrzeba dosłownie wszystkiego ... :(

Wiemy,wiemy i nie oponujemy...dziękujemy za wszystko...

Posted

Opłaciłam Korę i Balbinkę.Razem 250 zł.Można odjąć. Moje deklaracje jak zwykle po 10 - tym.

A i doszedł przelew od Mamanabank.
W skarpecie mamy 504,30 zł Pozdrawiam

Posted

Figafiga napisał(a):
Opłaciłam Korę i Balbinkę.Razem 250 zł.Można odjąć. Moje deklaracje jak zwykle po 10 - tym.

A i doszedł przelew od Mamanabank.
W skarpecie mamy 504,30 zł Pozdrawiam

Dziękuję Figa, już aktualizuję. Resztę dopiszę jak doleci, bo się potem nie połapiemy. Sylwiaso, Romka :loveu:

Posted

Dostałam przed chwilą pieniądze od Perdusi,rozliczenie domu tymczasowego...do skarpety wraca 140zł...dopisz także 10zł do skarpety od Perdusi na nasze psiaki.Razem 150zł.DZIĘKUJEMY BARDZO!:lol::lol:

Posted

Bardzo, bardzo dziękujemy :-D

Romka, na Twoją prośbę ;-) podliczenie pieniędzy, które trafiły do Ciebie

50zł - nowy dom Pufci
50zł -nowy dom Figi
100zł - dom Zorki
140zł - rozliczenie DT Felka
10zł - perdusia1
20zł Romka - grudzień
15zł - Sylwiaso

razem 385zł

- 75zł
badanie krwi Leona

Do skarpety powinno trafić 310zł

Posted

Na nasze skarpetowe konto łowickich psiaków wpłynęło [B]1000 zł[/B]!!!!!!!!!!!!!od "dziadka Mamby" [B][COLOR=Red]Bardzo dziękujemy!!![/COLOR][/B]

[IMG]http://technokratki.pl/wp-content/uploads/2010/03/kwiaty.jpg[/IMG]

Posted

Mam jeszcze 20 zł od P. Jarka M. z Łowicza i 20 zł od P. Marii W. z Łowicza. Bardzo dziękujemy. Postaram sie przekazać jak najszybciej Mamienabank lub Romce.

Posted

[quote name='camisiowa']Mam jeszcze 20 zł od P. Jarka M. z Łowicza i 20 zł od P. Marii W. z Łowicza. Bardzo dziękujemy. Postaram sie przekazać jak najszybciej Mamienabank lub Romce.[/QUOTE]
Camisiowa,podziękuj bardzo Jarkowi M. i Marii W.;)Ode mnie szczególnie...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...