Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W piątek dostarczyłyśmy z Argusiową p.Barbarze W.worek karmy dla kotów,nareszcie udało się to zrobić...
Mufcia i Pufcia dostały ode mnie kropelki od pcheł Fiprex,po schronisku w sobotę Kaja odkryła na dziewczynkach nieproszonych gości...

Posted

Jutro widzę się z mamanabank, bo mam dla Was z 30kg karmy dla psów + jakąś dla kotów (dokładnie nie sprawdzałam, bo dopiero dziś mi to przytargali w pracy;) )

Posted

Andzike napisał(a):
Jutro widzę się z mamanabank, bo mam dla Was z 30kg karmy dla psów + jakąś dla kotów (dokładnie nie sprawdzałam, bo dopiero dziś mi to przytargali w pracy;) )

Super bardzo się przyda...dziękujemy!

Posted

Dziś odczytałam wczorajsze PW od Kai, że ze skarpety mają być opłacone szczepienia dzieci Mamby Czekam na sms od Kai, podałam Jej na PW nr ile mam dać i gdzie sie konkretnie umówimy.

Posted

Dziewczyny uzgodniłam z p.doktor,ze szczepienia dziewczynek w DT u Kajki są na koszt schroniska,prosiłam tez Kajkę,żeby kupiła dla suczek karmę,resztę ze 100zł odda mi w schronisku w sobotę a ja to wrzucę do skarpety.Chyba,ze odda Fidze bezpośrednio i tak może być.

Posted

dziewczyny jutro wreszcie wystartuje bazarek mikołajkowy, zdjęcia już mam mamanabank podrzucę Ci link do bazarku jutro wieczorkiem, jakbys była przy kompie ...dobrze by było wstrzelić się w 6posta na ewentualne informowanie kto wpłacił

Posted

Figafiga napisał(a):
Mi tez jest miło pisać...szkoda, ze moje piersi tego nie potrafią ;-)

proszę dopisać moje 20 zł na listopad;-)

Figa w gotowości.:lol:

Posted

mamanabank napisał(a):
To chyba malutko tego kupiłaś :-)

Mam jeszcze 1 kg karmy suchej i mokrej, która kupiła moja mam za swoje ;) Poza tym między posiłkami dojadają, tak jak mój okrąglutki pies ;)

Posted

A ja dopiszę, że mam na koncie 860,30 zł (Mamanabank wczoraj przyszły 26 zł od Ciebie, właśnie zauważyłam). te pieniążki u Kai zostają (reszta) czy mają wracać??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...