Paula03 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dziękujemy! Bardzo dziękujemy!!! :loveu::loveu::loveu:
Figafiga Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dokonałam przelewu za DT Felka w wysokości 150 zł, można odjąć. Na koncie mam 1.414,30 zł
Andzike Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Romka napisał(a):SUPER,SUPER!Pierwsze słowa wszystkich naszych koleżanek i moje też były:"ja pie....lę o k...wa..."To chyba najbardziej wyraża nasz zachwyt i podziękowanie...:multi::multi::multi: Ja też tak zareagowalam ;) Po przeczytaniu o tych 700zl wciąż szukam szczęki na podłodze :D :D :D Nie dziękujcie mnie i aikowo, bo marnie wypadamy w tym towarzystwie ;) Super więści !!!! :D :D :D :D
mamanabank Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Andzike, nie bądź taka skromna ;-) O(d roku jesteście naszą Wielką Podporą :-) Odjęłam ze skarpety 200zł (150zł przelew + 50zł w gotówce od Romki) za DT Felka.
Figafiga Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Opłaciłam szczepienie Felka 50 zł można odjąć Czyli w skarpecie mamy 1364,30 zł
Romka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Mamanabank dopisz do skarpety 50zł od Camisiowej za pażdziernik oraz 50zł od Romki za listopad.Dostarczę wieczorem...Camisiowej bardzo dziękujemy!:lol:
mamanabank Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Bardzo, bardzo dziękujemy :-) Dopisuję i odejmuję zarazem 95zł za karmę dla Fary
mamanabank Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='Romka']Andzike,Aikowo BARDZO DZIĘKUJEMY!Michałowi i Iwonie też podziękujcie.Bardzo serdecznie! Bardzo serdecznie jeszcze raz dziękujemy. Przepraszam za opóźnienie, policzyłam już dawno, brakowało mi czasu, żeby napisać... Zatem :-) Od Andzike i Aikowo otrzymałyśmy karmę 12 dużych puszek Puffi 20kg sucha karma Puffi 3op. przysmaków Pedegree 70op. 0,5kg suchej karmy Frollic 6kg karmy Winner 8 puszek mokrej karmy dla młodych psów 16op. 0,5kg karmy Pedegree junior 5 kiełbas dla psów dodatkowo miska z karmą premium garnuszek 5 poduszek kołnierz pooperacyjny dla średniego psa smycz Część darów została rozdysponowana w następujący sposób: Dla naszych psiaków w hoteliku u Sylwiaso 5 poduszek 22 frolliki garnuszek miska z karmą 7 puszek Puffi 5 kiełbas 5kg Puffi 3kg Winner Dla Fary 5 Frolliców 1 puszka Puffi Dla Debry 6op. Pedegree junior 6 puszek z karma dla młodych psów Dla Diany 5kg Puffi 2 puszki Puffi Dla Felka 2 puszki dla młodych psów 10 op. Pedegree junior 2 Frolliki Pozostała karma zostanie rozdysponowana dla psów w potrzebie Otrzymałyśmy również 18kg karmy Chappi od Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt w Łowiczu. Serdecznie dziękujemy. Karma została przekazana dla naszych psiaków przebywających w hoteliku U Milki Romka, jeśli o czymś zapomniałam (bardzo się starałam pamiętać!!!) proszę o korektę :-)
sylwiaso Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Jeszcze raz Florcia,Bojcia i Debrunia dziękują swoim kochanym cioteczkom za wszystko co dla nas robicie!!!:loveu::multi::loveu:
argusiowa Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 reklama :D reklama :D znów mam coś do sprzedania :D http://www.dogomania.pl/threads/195480-Do-zaczytania-jeden-krok...dla-Fary-i-ps%C3%B3w-z-%C5%81owicza!Zajrzyj-koniecznie!do-14-XI-2010
mamanabank Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Dziękujemy leni356 za wsparcie skarpety kwotą w wysokości 30zł :-) :-) :-)
Figafiga Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Zapłaciłam 50 zl za Korę na konto Argusiowej i 200 zł za Balbinę za listopad oraz przelałam do Mamanabank 200zł za Farę.Zmykam uciekam...od czwartku spałam z 10 godzin.Pa
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='mamanabank']Dziękujemy leni356 za wsparcie skarpety kwotą w wysokości 30zł :-) :-) :-) Leni,bardzo dziękujemy!
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='mamanabank']Bardzo serdecznie jeszcze raz dziękujemy. Przepraszam za opóźnienie, policzyłam już dawno, brakowało mi czasu, żeby napisać... Zatem :-) Od Andzike i Aikowo otrzymałyśmy karmę 12 dużych puszek Puffi 20kg sucha karma Puffi 3op. przysmaków Pedegree 70op. 0,5kg suchej karmy Frollic 6kg karmy Winner 8 puszek mokrej karmy dla młodych psów 16op. 0,5kg karmy Pedegree junior 5 kiełbas dla psów dodatkowo miska z karmą premium garnuszek 5 poduszek kołnierz pooperacyjny dla średniego psa smycz Część darów została rozdysponowana w następujący sposób: Dla naszych psiaków w hoteliku u Sylwiaso 5 poduszek 22 frolliki garnuszek miska z karmą 7 puszek Puffi 5 kiełbas 5kg Puffi 3kg Winner Dla Fary 5 Frolliców 1 puszka Puffi Dla Debry 6op. Pedegree junior 6 puszek z karma dla młodych psów Dla Diany 5kg Puffi 2 puszki Puffi Dla Felka 2 puszki dla młodych psów 10 op. Pedegree junior 2 Frolliki Pozostała karma zostanie rozdysponowana dla psów w potrzebie Otrzymałyśmy również 18kg karmy Chappi od Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt w Łowiczu. Serdecznie dziękujemy. Karma została przekazana dla naszych psiaków przebywających w hoteliku U Milki Romka, jeśli o czymś zapomniałam (bardzo się starałam pamiętać!!!) proszę o korektę :-) Jak mi się coś przypomni to dopiszę ale na razie wszystko ok!:lol:
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Pochwalę się,dziś do schroniska trafi kolejna buda(inspiracja moja:lol: )zadziałało...;)...jedną już dostarczono w poprzednim tygodniu...inspiruję dalej...;)
argusiowa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 a ja poproszę o dopisanie 52zł mojego wkładu za październik za allegro.
mamanabank Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 argusiowa napisał(a):a ja poproszę o dopisanie 52zł mojego wkładu za październik za allegro. Dobrze, bardzo dziękujemy!
Romka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 argusiowa napisał(a):a ja poproszę o dopisanie 52zł mojego wkładu za październik za allegro. Bardzo dziękujemy!
Romka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Czy do skarpety będą jakieś zwroty?Myslę o zwrotach ze skarpet poszczególnych psiaków?
mamanabank Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Nie. W przyszłym miesiącu nie będzie za to dotacji ze skarpety. :-)
argusiowa Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 do skarpety niebawem zaczniemy wpłacać bazarkowe utargi :) jutro odbieram kolejne fanty tym razem od p. Agnieszki z zaprzyjaźnionej księgarni :D Aga jak dowiedziała się co i jak postanowiła naszykować mi małe co nieco :D sama jest zwierzakomaniaczką ma 4 psy i dwa koty, wszystkie znajdy :) Fanty rozdzielę na Farę i skarpetę bo na te dwa cele je otrzymam :) dzisiaj wystawię kolejny bazarek :)
mamanabank Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 a gdzie ta księgarnia (tak mniej więcej :-)) ?
Recommended Posts