Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']No pewnie, że chcemy, bardzo chcemy :-D Chcemy Was w końcu zobaczyć nie w przelocie :-D[/QUOTE]
Chcemy ,chcemy i zapraszamy....

Posted

Przed chwilą dokonałam przelewu na konto skarpety
1. cała suma sakrpetowa, która była u mnie i jest już wpisana + 1zł, które dostałam od Pani Felka na szczęście i dopisuję, moja listopadowa deklaracja przypadkowo :-) (265zł + 1zł + 20zł)
2. 20zł od Pani Wilka, które dopisuję na październik
3. moja październikowa deklaracja 20zł

W skarpecie jest 900,30zł

Posted

Mamanabank przelałam pieniążki na Twoje konto w wysokości 36 zł za podróż Felka. Można odjąć od skarpetowych 900.30 zł

Ponadto idzie do Ciebie email z pewnymi zdjęciami wielkiej słonicy ;-)

Posted

Cioteczki a ja!!!!!!! już dziś mogę wpłacić 10zł do skarpety i za Korunie 10zł!!!!Może mamanabank daj mi konto to zrobię przelew!Dzwoniłam dziś do Ciebie chciałam zaprosić Was na kawę!!!Romcia nie miała też dziś czasu!!

Posted

A Ty pamiętasz Sylwiaso o tym, że wpłatę na październik już zrobiłaś we wrześniu? :-) Na pierwszej stronie w rozliczeniu wrześniowym jest odnotowane.

Jeśli chodzi o Korę skarbnikiem jest argusiowa, czy podać Ci jej konto?

Posted

sylwiaso napisał(a):
Cioteczki a ja!!!!!!! już dziś mogę wpłacić 10zł do skarpety i za Korunie 10zł!!!!Może mamanabank daj mi konto to zrobię przelew!Dzwoniłam dziś do Ciebie chciałam zaprosić Was na kawę!!!Romcia nie miała też dziś czasu!!

Hmmm.... a może na ta kawę to i my się wprosimy z aikowo? Mamanabank, może spakujemy dobytek i władujemy się sylwiso na głowę dziś ?;)

Tak czy siak będziemy po 12 :D

Posted

ha ha ha, może kulturalniej będzie zaprosić Sylwię do nas co? Co niniejszym czynię, ale Sylwia pewnie biega między psami, to za chwilę zadzwonię do niej :-)

Kto jeszcze chętny na kawę w miłym gronie? Nikogo nie pomijamy :-) Zapraszamy :loveu:

Posted

Przepraszam za opóźnienie.

Serdeczne podziękowania dla Andzike i Aikowo za wsparcie w postaci karmy i różności dla naszych psiaków. Część darów przekazałam już Sylwii, obiecuję wszystko rzetelnie podliczyć w najbliższym czasie.

Dziękujemy w imieniu łowickich psiaków biedaków!

Posted

Tak dostałam od Mamanabank:loveu: czyli od Andzike i Aikowo:loveu:!!!!!!!!!!5 poduszek,22 opakowań karmy po 0,5kg ,garnuszek i miseczkę z karmą.7 puszek Puffi ,5 kiełbas w grubym flaku dla psiaków 8kg karmy.Dziewczyny wielkie ukłony od"brzozowego lasku":multi::modla::modla::modla:

Posted

sylwiaso napisał(a):
Tak dostałam od Mamanabank:loveu: czyli od Andzike i Aikowo:loveu:!!!!!!!!!!5 poduszek,22 opakowań karmy po 0,5kg ,garnuszek i miseczkę z karmą.7 puszek Puffi ,5 kiełbas w grubym flaku dla psiaków 8kg karmy.Dziewczyny wielkie ukłony od"brzozowego lasku":multi::modla::modla::modla:

Polecamy się na przyszłość :)
Mam taką parę przyjaciół, którzy zawsze sami dzwonią i pytają kiedy jadą do Łowicza, a potem dostarczają karmę :)
Serdeczne podziękowania dla Iwony i Michała :D

Posted

Andzike napisał(a):
Mam taką parę znajomych, którzy zawsze sami dzwonią i pytają kiedy jadą do Łowicza, a potem dostarczają karmę :)
To dla Iwony i Michała!!!!:B-fly::B-fly::B-fly:

Posted

Andzike napisał(a):
Mam taką parę znajomych, którzy zawsze sami dzwonią i pytają kiedy jadą do Łowicza, a potem dostarczają karmę :)

Andzike,Aikowo BARDZO DZIĘKUJEMY!Michałowi i Iwonie też podziękujcie.Bardzo serdecznie!

Posted

Uwaga uwaga serdecznie dziękujemy Ani i Łukaszowi R. za wpłatę na nasze łowickie biedulki w wysokości 700 zł
Na koncie mam 1564,30 zł :multi::multi::multi::multi:

[FONT=Verdana]DZIĘKUJEMY:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT]

Posted

SUPER,SUPER!Pierwsze słowa wszystkich naszych koleżanek i moje też były:"ja pie....lę o k...wa..."To chyba najbardziej wyraża nasz zachwyt i podziękowanie...:multi::multi::multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...