argusiowa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 przekazałam w sobotę Fidze te 20zł za te obrazki :)
mamanabank Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='argusiowa']przekazałam w sobotę Fidze te 20zł za te obrazki :)[/QUOTE] wiemy, wiemy, już dopisane :-)
Romka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='mamanabank']No pewnie, że chcemy, bardzo chcemy :-D Chcemy Was w końcu zobaczyć nie w przelocie :-D[/QUOTE] Chcemy ,chcemy i zapraszamy....
mamanabank Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Przed chwilą dokonałam przelewu na konto skarpety 1. cała suma sakrpetowa, która była u mnie i jest już wpisana + 1zł, które dostałam od Pani Felka na szczęście i dopisuję, moja listopadowa deklaracja przypadkowo :-) (265zł + 1zł + 20zł) 2. 20zł od Pani Wilka, które dopisuję na październik 3. moja październikowa deklaracja 20zł W skarpecie jest 900,30zł
Figafiga Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Potwierdzam stan skarpetowego konta!!! 900,30 zł mam na koncie:-)
Figafiga Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Mamanabank przelałam pieniążki na Twoje konto w wysokości 36 zł za podróż Felka. Można odjąć od skarpetowych 900.30 zł Ponadto idzie do Ciebie email z pewnymi zdjęciami wielkiej słonicy ;-)
mamanabank Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Dziękuję :-) za jedno i za drugie :-) Słonica jest suuuuper! Całkowity koszt transportu Felka wyniósł 66zł, z czego 36zł ze skarpety.
sylwiaso Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Cioteczki a ja!!!!!!! już dziś mogę wpłacić 10zł do skarpety i za Korunie 10zł!!!!Może mamanabank daj mi konto to zrobię przelew!Dzwoniłam dziś do Ciebie chciałam zaprosić Was na kawę!!!Romcia nie miała też dziś czasu!!
mamanabank Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 A Ty pamiętasz Sylwiaso o tym, że wpłatę na październik już zrobiłaś we wrześniu? :-) Na pierwszej stronie w rozliczeniu wrześniowym jest odnotowane. Jeśli chodzi o Korę skarbnikiem jest argusiowa, czy podać Ci jej konto?
Andzike Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 sylwiaso napisał(a):Cioteczki a ja!!!!!!! już dziś mogę wpłacić 10zł do skarpety i za Korunie 10zł!!!!Może mamanabank daj mi konto to zrobię przelew!Dzwoniłam dziś do Ciebie chciałam zaprosić Was na kawę!!!Romcia nie miała też dziś czasu!! Hmmm.... a może na ta kawę to i my się wprosimy z aikowo? Mamanabank, może spakujemy dobytek i władujemy się sylwiso na głowę dziś ?;) Tak czy siak będziemy po 12 :D
mamanabank Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 ha ha ha, może kulturalniej będzie zaprosić Sylwię do nas co? Co niniejszym czynię, ale Sylwia pewnie biega między psami, to za chwilę zadzwonię do niej :-) Kto jeszcze chętny na kawę w miłym gronie? Nikogo nie pomijamy :-) Zapraszamy :loveu:
Andzike Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Jestem za :) zaraz jade po cziłałke dla mamy ... ;) Na DT :D
mamanabank Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Ale wkręcaczka :-D To może jeszcze znajdziesz domowy tymczasik dla Felusia? :-) Adoptowany w poniedziałek w piątek przyjechał z powrotem http://www.dogomania.pl/threads/193164-FELEK-pinczer-miniaturowy-mix-zachorowa%C5%82-i-wr%C3%B3ci%C5%82-z-DS
mamanabank Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Przepraszam za opóźnienie. Serdeczne podziękowania dla Andzike i Aikowo za wsparcie w postaci karmy i różności dla naszych psiaków. Część darów przekazałam już Sylwii, obiecuję wszystko rzetelnie podliczyć w najbliższym czasie. Dziękujemy w imieniu łowickich psiaków biedaków!
sylwiaso Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Tak dostałam od Mamanabank:loveu: czyli od Andzike i Aikowo:loveu:!!!!!!!!!!5 poduszek,22 opakowań karmy po 0,5kg ,garnuszek i miseczkę z karmą.7 puszek Puffi ,5 kiełbas w grubym flaku dla psiaków 8kg karmy.Dziewczyny wielkie ukłony od"brzozowego lasku":multi::modla::modla::modla:
Andzike Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 sylwiaso napisał(a):Tak dostałam od Mamanabank:loveu: czyli od Andzike i Aikowo:loveu:!!!!!!!!!!5 poduszek,22 opakowań karmy po 0,5kg ,garnuszek i miseczkę z karmą.7 puszek Puffi ,5 kiełbas w grubym flaku dla psiaków 8kg karmy.Dziewczyny wielkie ukłony od"brzozowego lasku":multi::modla::modla::modla: Polecamy się na przyszłość :) Mam taką parę przyjaciół, którzy zawsze sami dzwonią i pytają kiedy jadą do Łowicza, a potem dostarczają karmę :) Serdeczne podziękowania dla Iwony i Michała :D
sylwiaso Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Andzike napisał(a):Polecamy się na przyszłość :) Mam taką parę znajomych, którzy zawsze sami dzwonią i pytają kiedy jadą do Łowicza, a potem dostarczają karmę :) Serdeczne podziękowania dla Iwony i Michała :DTo dla Iwony i Michała!!!!:B-fly::B-fly::B-fly:
argusiowa Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 a mnie jak zwykle co fajne omija :( heh... ale kiedyś się uda :) kolejny bazarek fary uruchomiony :)http://www.dogomania.pl/threads/194833-Bransoletki-klipsy-i-inne-dla-Fary!Zajrzyj-koniecznie!-do-07.11.2010r.
Romka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dziewczyny dopiszcie do skarpety 30zł od p.Krzysztofa z Łowicza,Mamanabank widzimy sie wieczorem podrzucę.
Romka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Andzike napisał(a):Polecamy się na przyszłość :) Mam taką parę znajomych, którzy zawsze sami dzwonią i pytają kiedy jadą do Łowicza, a potem dostarczają karmę :) Serdeczne podziękowania dla Iwony i Michała :D Andzike,Aikowo BARDZO DZIĘKUJEMY!Michałowi i Iwonie też podziękujcie.Bardzo serdecznie!
Figafiga Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Uwaga uwaga serdecznie dziękujemy Ani i Łukaszowi R. za wpłatę na nasze łowickie biedulki w wysokości 700 zł Na koncie mam 1564,30 zł :multi::multi::multi::multi: [FONT=Verdana]DZIĘKUJEMY:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT]
Romka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 SUPER,SUPER!Pierwsze słowa wszystkich naszych koleżanek i moje też były:"ja pie....lę o k...wa..."To chyba najbardziej wyraża nasz zachwyt i podziękowanie...:multi::multi::multi:
mamanabank Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Jestem w szoku... bardzo bardzo dziękujemy!!!! [SIZE=2]Dla Was z podziękowaniem - Andzike, Aikowo, Aniu i Łukaszu :loveu: :loveu: :loveu:
kajkoowa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 :shocked!::mdleje: Bardzo, bardzo dziękujemy! :modla:
Recommended Posts