Romka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 argusiowa napisał(a):sprzedały sie dwa rysunki satyryczne za 15zł, rysunki podarowane przez Romkę na allegro :D Romka musimy się umówić, abym mogła je od Ciebie odebrać :) No ,nareszcie!Zapraszam do mnie! Mamanabank dopisz do wydatków:25zł,za ogłoszenia na bazarku dla Czacziego oraz 28zł karma dla Antosia,Purina ,jagnięcina z ryżem.Wydatki z kieszeni Romki.
Figafiga Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Mamanabank dopisz moje październikowe 20 zł na koncie mam 554,30 zł, pozostała część u Pani Sekretarz ;-)
argusiowa Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 mamanabank dopiszcie 20zł ze sprzedaży Romkowych rysunków o których pisałam wyżej (15zł +5 zł wysyłka), pokryje koszt wysyłki więc całe 20zł wpada do skarpety. dam Romce jak ją spotkam to przekaże. za allegro wrześniowe zapłaciłam 36,90zł poproszę o dopisanie jako mój wkład w psiaki :)
mamanabank Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Super, dziękujemy :-) Argusiowa, a czy zamiast przekazywac Romce (która jak znam życie przyniesie wszystko do mnie ;-) ) nie mogłabyś przelać na konto skarpetowe? (Figafiga)
mamanabank Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 super, a ja jutro uzupełnię wszystko, bo.... darujcie mi dzisiaj edytowanie pierwszych postów :-)
argusiowa Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 acha przypominam że mam worek karmy kociej, trzeba ja gdzieś spożytkować bo termin jej minie jak tak będzie stała tylko... karma dla kociąt dodam
mamanabank Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 myslę, że najlepiej przekazać ją Pani G.W. ona ma ciągle kocięta pod ręką, prawda Romka?
Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='mamanabank']myslę, że najlepiej przekazać ją Pani G.W. ona ma ciągle kocięta pod ręką, prawda Romka?[/QUOTE] A ja przekazałabym ją p.Barbarze W.Bo bardzo pomaga nam przy Florci a karmi kocięta nie tylko swoje ale i obce.A ten worek jest właśnie darem od pani Grażyny W. dla nas...
Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='argusiowa']mamanabank dopiszcie 20zł ze sprzedaży Romkowych rysunków o których pisałam wyżej (15zł +5 zł wysyłka), pokryje koszt wysyłki więc całe 20zł wpada do skarpety. dam Romce jak ją spotkam to przekaże. za allegro wrześniowe zapłaciłam 36,90zł poproszę o dopisanie jako mój wkład w psiaki :)[/QUOTE] A ja idę dziś na strych fotografować obrazy,które tam odkryłam...może co wpadnie do skarpety...
mamanabank Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='Romka']A ja przekazałabym ją p.Barbarze W.Bo bardzo pomaga nam przy Florci a karmi kocięta nie tylko swoje ale i obce.A ten worek jest właśnie darem od pani Grażyny W. dla nas...[/QUOTE] A rozumiem. OK dopisałam karmę i allegro i kasę dopiszę po potwierdzeniu Figi :-)
Figafiga Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Można dopisać 20 zł od Argusiowej ;-) czyli mam u siebie 574,30 zł,
mamanabank Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Romka, argusiowa, jak zatytułowac tę wplatę?
Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Kiedys była podobna sytuacja ,od Romki ze sprzedaży obrazków czy coś w tym stylu i jak Argusiowa cos dorzuciła to też ,rozbij to na 2 części...
mamanabank Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 to napiszę ze sprzedaży obrazków (Romka, argusiowa) może być?
Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='mamanabank']to napiszę ze sprzedaży obrazków (Romka, argusiowa) może być?[/QUOTE] Ok ,może być.A dopisałaś 25zł od Romki za ogłoszenia Czacziego?I 10 zł dla Florci na bazarku tarotowym...A Wasze zakupy bazarkowe dla naszych psiaków wpisane?
mamanabank Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Poczekaj, poczekaj... zakupów na bazarkach nie wpisuję, co to to nie! Bazarkowe rozliczenia są osobne na watkach psiaków. Za ogłoszenia już wpisuję, zapomniałam, karmę tylko wpisałam.
Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='mamanabank']Poczekaj, poczekaj... zakupów na bazarkach nie wpisuję, co to to nie! Bazarkowe rozliczenia są osobne na watkach psiaków. Za ogłoszenia już wpisuję, zapomniałam, karmę tylko wpisałam.[/QUOTE] zapędziłam się,taka chce być dobra...:diabloti:
Romka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Mamanabank dodaj do skarpety 20zł od p.Kasi z Łowicza.Podrzucę pieniądze wieczorem...
mamanabank Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Ja nie prowadzę skarpety :-) proszę podrzucić do Figi :-) U mnie i tak już jest za dużo tej skarpetowej kasy, więcej nie przyjmuję :-)
Romka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='mamanabank']Ja nie prowadzę skarpety :-) proszę podrzucić do Figi :-) U mnie i tak już jest za dużo tej skarpetowej kasy, więcej nie przyjmuję :-)[/QUOTE] Mamanabank dziś w dobrym humorku...:lol:
Andzike Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Dziewczyny, jak chcecie żeby Wam coś dostarczyć w formie fantów;) to możemy się zjawić z aikowo w niedzielę :) O ile Wam pasuje oczywiście :)
mamanabank Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='Andzike']Dziewczyny, jak chcecie żeby Wam coś dostarczyć w formie fantów;) to możemy się zjawić z aikowo w niedzielę :) O ile Wam pasuje oczywiście :)[/QUOTE] No pewnie, że chcemy, bardzo chcemy :-D Chcemy Was w końcu zobaczyć nie w przelocie :-D
mamanabank Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='Romka']Mamanabank dziś w dobrym humorku...:lol:[/QUOTE] Porządek w kasie musi być :-)
Recommended Posts