Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Argusiowa napisz jeszcze ile potrzeba ze skarpety na Farę,mówiłaś mi wczoraj przez telefon coś 166zł.Proszę potwierdz tę kwotę to będzie informacja dla Figi.

Posted

No tak, ale nie wiem jak przekazać pieniążki, bo ja wróciłam od ginekologa, a mąż pojechał do pracy autem i nie ma kto podjechać do bankomatu, Może jutro skoczycie do Pani od Fary. Bo ja mam pieniążki skarpetowe na koncie, a nie w domu w gotówce.

Posted

Mamanabank dodaj do skarpety ode mnie 55zł na wrzesień.Tyle dziś dopłaciłam do Fary.Resztę pieniędzy dostałam od Argusiowej,która jutro wszystko ładnie nam przedstawi. na wątku Fary.

Posted

Uzupełniam skarpetę i aktualizuję :-)

Romka u Ciebie było 70zł od Camisiowej i 1zł, które zostało z wydatków (!00zł od p.Barbary) - razem 71zł + Twoje wrześniowe 54zł

w tym miesiącu skarpeta do Fary dołożyła 125zł, zgadza się?

Po podliczeniu wydatków w skarpecie zostaje

[SIZE=3][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2][U][B][SIZE=4][COLOR=Red]708,95zł[/COLOR][/SIZE][/B][/U][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='argusiowa']a ja informuję że za sierpień płacę 41zł za opłaty allegro psiaków i fantów na psiaki. Dopiszcie jako mój wkład własny :)[/QUOTE]

Argusiowa dziękujemy, oczywiście dopisuję do wydatków, to nie bagatelna suma, która płacisz w każdym miesiącu, proszę, żebyś nam tutaj co miesiąc pisała ile wydajesz na allegro, ok?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...