Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figafiga napisał(a):
czyli miałaś 50 zł od Camisiowej, więc mam jeszcze oddać Romce 10 zł ze skarpety??

nie, bo do Romki wpłynęła dyszka od sylwiaso :-) która też została przekazana na strzyżenie Cynka.

Posted

odnotowałam kwotę w wysokości 100 zł od p. Beaty B z Łowicza, bardzo dziękujemy w imieniu naszych psiaków!!!!
można odjąć 16 zł za Balbnikę
i 465 zł za Tolę ;-)

Posted

Dziękuję, zaktualizowałam

[SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=4]W skarpecie jest 1008,95zł

[SIZE=2]Do wydatków dopisałam również 6kg karmy dla Fado i jego kompanów, w tym przygarniętej ze skansenu suczki, która miała trafić do schroniska

Posted

[quote name='Figafiga']odnotowałam kwotę w wysokości 100 zł od p. Beaty B z Łowicza, bardzo dziękujemy w imieniu naszych psiaków!!!!
można odjąć 16 zł za Balbnikę
i 465 zł za Tolę ;-)

Bardzo się cieszę bo pani kocha zwierzaki(ma koty)i podoba sie jej nasza inicjatywa.DZIĘKUJEMY BARDZO!

Posted

Tak! Ja też przyłączam się do podziękowań w imieniu Miśka.

Co do rozliczeń, Figa muszę dokładnie przeliczyć ile kosztował transport Toli, myślę, że trochę mniej niż początkowo zakładałam. Po podliczeniu albo przeleję z powrotem nadwyżkę albo opłacę pobyt Toli w lecznicy. Wszystko ładnie rozpiszę potem.

Jeszcze jedna ważna rzecz, trzeba dopłacić Jamorowi za trzy dni sierpnia, za pobyt Toli w hotelu (45zł), żeby było wszystko OK.

Posted

Podliczyłam transport. Ekonomiczny kundlowóz pochłonął 80zł na trasie Łowicz-Warka-Łowicz

Zostało mi 40zł, na razie nie przelewam, bo pewnie tyle będzie kosztował pobyt Toli w lecznicy.

Posted

Mamanabank zaktualizuj pierwszy post i przenieś Tolę udało się pomóc następującym psiakom...Tolki nie ma juz w hoteliku i na nią nie zbieramy.

Posted

Nie, post rozliczeniowy jest zaktualizowany, a Tolę przeniosę jak już będzie w domu wszystkimi czterema łapami, nie koniec jeszcze naszych wydatków na nią, trzeba będzie zapłacić za lecznicę i oby tylko za to :-)

Posted

Dobrze. Napiszę jak najprościej.

Kasa, którą miałam i z której się rozliczam:

40zł pozostałe z transportu
50zł Romka
20zł mamanabank

Wydałam:

50zł dwie doby Toli w hotelu
25zł fartuszek pooperacyjny dla Toli

Zostaje i tyle za moment przelewam do skarpety:

35zł

wszystko jest już zawarte w rozliczeniu na pierwszej stronie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...