Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Figafiga']Mamanabank dopisz swoje 20 zł, jeśli tego nie zrobiłaś ;-) i moje 20 zł [SIZE=1]właśnie pensja wpłynęła
No i uzupełnione!:lol:

Posted

Jutro trzeba bedzie zapłacic za strzyżenie Cynia,nie przelewaj do Figi całości. Po zapłaceniu(kwota jutro)przekażesz róznicę.

Posted

Otóż kochane proszę o dopisanie do skarpety co następuje:

argusiowa cegiełkowe doniczki gliniane 5szt (ilości nie pamiętam ale jak coś skorygujemy) Romka 30zł za doniczki gliniane od argusiowej

Tłumaczenie zapisu:
27 lipca dostałam 30zł od Romki za doniczki które po raz kolejny Romka ode mnie zakupiła :) te 30zł wsadzam do skarpety, ale
...proszę resztę doczytać na wątku Fary :)

w razie pytań dzwońcie :)

Posted

Czyli dopisuję 30zł za dzoniczki i odpisuję, że poszło na konto Fary, tak?

Figafiga, wejdź proszę na wątek Marsa E.DEREK i przelej 30zł zgodnie z propozycją Romki, tylko musisz zapytać na jakie konto.

Posted

mamanabank napisał(a):
Dzięki Figa, przejrzałam wątek Marsa, to aż nieprawdopodobne w jakim stanie znalazł się ten pies... straszne...

Pies miał właścicielkę,która nie widziała w jego cierpieniu nic niezwykłego!

Posted

Mamanabank te pieniądze od Argusiowej to musisz odjąć na Farę,chyba, że jutro odejmiesz 90 zł, bo mam zanieść 60zł, a te 30zł od Argusiowej ma iść na Farę.

Konto już dostałam, dokonam przelewu na Marsa - Mamanabank straszne tez czytałam, jest też wątek pitbulla red nose, który był cały w gronkowcu bez sierści i właścicielka też nie leczyła go!!!Ale dziewczyny odebrały go!!!Straszne rzeczy!!

Posted

Sekretarzu drogi dopisz proszę 30 zł od agnieszki24 z bazarku i 30 zł wpłacone na Marsa OK, czyli kwoty nie musisz zmieniać, bo się zrównało.
Ile będzie za strzyżenie Cynia?? czy mam coś podrzucić??czy te 50 zł wystarczy co masz??

Posted

Figa jeśli chodzi o Farę to jutro odejmę całą sumę dobrze?

a resztę wpływów i wydatków już uzupełniam. Czy wpłata jest z bazarku ogłoszeniowego? Nie mam pojęcia jaka jest należność za strzyżenie, Romka mi jeszcze nie powiedziała.

Posted

mamanabank napisał(a):
Figa jeśli chodzi o Farę to jutro odejmę całą sumę dobrze?

a resztę wpływów i wydatków już uzupełniam. Czy wpłata jest z bazarku ogłoszeniowego? Nie mam pojęcia jaka jest należność za strzyżenie, Romka mi jeszcze nie powiedziała.

Strzyżenie Cynia 60zł polskich.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...