Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

10kg karmy które zostało u mnie Romka zabierze dla pani z Noakowskiego która ma stado kotów w domu a sama jest pod opieką MOPSu.
Ponadto Romka otrzymała ode mnie 3 doniczki gliniane za które "co łaska" przekaże do skarpety :)

Posted

To co łaska to 20 zł.Czekajcie.
Na allegro mam jakieś obrazy i ciuchy wystawione(dzięki Argusiowa)to moze cos wpadnie do skarpety.

Posted

Romka napisał(a):
To co łaska to 20 zł.Czekajcie.
Na allegro mam jakieś obrazy i ciuchy wystawione(dzięki Argusiowa)to moze cos wpadnie do skarpety.

mój wkład z tych aukcji będzie taki że zapłacę prowizję od sprzedaży którą nalicza allegro i oczywiście pozostałe opłaty za wystawienie aukcji przedmiotów Romki, swoich i aukcji psiaków. Wrzucę parę rzeczy na allegro i książki które czekają w kolejce na czas wolny trzymajcie kciuki za licytacje

Posted

Mamanabank wrzuć proszę do skarpety 50 zł od p.Edyty z Łowicza.Jutro Ci podrzucę! Mamanabank dopisz jeszcze 15 kg karmy(z pierwszej dostawy Aikowo)przekazanych dla suczki Diany z ul.Podrzecznej.To jest ta suczka ,która zimą dzieki naszym staraniom miała sterylizację.

• 2 weeks later...
Posted

W niedzielę zjawiam się z puszkami :) Jedną już mam - brzęczy obiecująco, chociaż kolega mówi, że tam głównie 10groszówki:( ale zobaczymy :) Drugą odbieram jutro :)
Mam nadzieję, że trochę grosza wpadnie :)
Argusiowa, a jak ksiązki ? Wystawione gdzieś? :) Bo może bym coś kupila ;)

Posted

choroba Andzike chyba zabijecie mnie ale książki czekają na wolną chwilkę w dalszym ciągu, ale możesz kupić obraz, obrazki satyryczne, szmizjerke lub dwie torebki ;) ja jeszcze co łaska moge zaproponować gliniane doniczki :)

Posted

a mnie czeka czerwcowe porządkowanie skarpety, obiecuję, że się tym zajmę już niedługo. Mam u siebie 109zł od nowych domów Dafi i Hektora, Figa, już chyba nie będę Ci tego wpłacać, bo za chwilę trzeba zapłacić za DT Fary. Ale podliczenie koniecznie trzeba zrobić, bo są zaległości...

Posted

A ja dorzucę swoje 20 zł wpłaty na czerwiec i 65zł ze sprzedaży na allegro obrazów i grafik.Czyli razem 85zł.No mam nadzieje ,ze wystarczy na wszystkie należności hotelikowe.Ja tez przyniosę 2 puszki i będziemy liczyć.

Posted

podsumowanie wpływów czerwcowych :-)

finansowe:

[SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2]60zł [SIZE=2]Romka
20zł p.Wilka
74zł p. Dafi
35zł p.Hektora
10zł p.Waldemar
65zł
Romka - obraz sprzedany na allegro
20zł Romka
20zł argusiowa - doniczki kupione przez Romkę
50zł p.Edyta
481,94zł anonimowy darczyńca

[SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2]
[SIZE=4]W skarpecie jest 1261,95zł

Dziękujemy

rzeczowe:

CZERWIEC

[SIZE=2]Od andzike i aikowo

36kg karmy Frolic
11kg karmy Puffi
1,5kg Pedigree junior
puszka puffi i dwie puszki karmy dla kotów
3 smycze automatyczne pedigree
ogłoszenia dla Lolka - Romka 15zł

ANDZIKE I AIKOWO biję przed Wami pokłony z wdzięcznością :loveu: :loveu: :loveu:

nie wpłaciłam jeszcze swojej deklaracji, obiecuję uzupełnic, jak tylko skarpeta rodzinna mi pozwoli :-)

Posted

[quote name='mamanabank']
ANDZIKE I AIKOWO biję przed Wami pokłony z wdzięcznością :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]

Już odpracowałaś w polu ;) znaczy się na Nelce i Pixelku ;)
My dziękujęmy za przemiły dzień i bezcenne usługi gromerskie ;)

Posted

Mamanabank odlicz proszę 113 zł ze skarpety za opłacenie hotelowania Fary.

W czwartek pójdzie 450 zł za Tolę za czerwiec i za lipiec z góry 200 zł za Balbinkę.

A ponadto właśnie zauważyłam wpłatę od Ubocze za bazarek ogłoszeniowy 120 zł, więc dopisz Mamanabank

Posted

[quote name='Figafiga']Mamanabank odlicz proszę 113 zł ze skarpety za opłacenie hotelowania Fary.

W czwartek pójdzie 450 zł za Tolę za czerwiec i za lipiec z góry 200 zł za Balbinkę.

A ponadto właśnie zauważyłam wpłatę od Ubocze za bazarek ogłoszeniowy 120 zł, więc dopisz Mamanabank

No i znów skarpeta maleje!I rosnie!

Posted

[quote name='Figafiga']Mamanabank odlicz proszę 113 zł ze skarpety za opłacenie hotelowania Fary.

Dobrze, już się tym zajmuję, z tą różnicą, ze za Balbinę płacę tym razem ja, ponieważ w jej skarpecie, która jest u mnie jest 171zł i mam jeszcze 30,50zł skarpetowe i 20zł mojej czerwcowej deklaracji, za Balbinę ze skarpety łowickiej zapłacimy w przyszłym miesiącu.
Balbinę trzeba też zakroplić przeciwko kleszczom i zaszczepić, na to będą potrzebne pieniądze ze skarpety, ale to później trochę jak Umilki odwiedzi weta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...