Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

otrzymałam 250 zł z akcji Intermarche
z otrzymanej kwoty od Galla Anonima ;-) na Majkę proszę dopisać resztę 7, 20 zł do skarpety

ponadto proszę dopisać, że za pieniążki przekazane na Majeczkę zakupiłam szelki, smycz i gryzak ;-)

no i można dopisać, ze dałam na rzecz schroniska budę po mojej Negrze, miejmy nadzieję, że się przyda dla mniejszych psiaków.

Posted

tak, zgadza się, przed chwilką sprawdziłam :-) mamanabank nie mogę patrzeć na tą końcówkę, dorzucę 80 groszy, żeby jej nie było ok. Wyrównaj, bo w oczy razi ;-)

Posted

No to teraz rozliczenia związane z adopcją Bianki:

Wydatki:
40zł kapiel
120zł transport

Wpływy:
kapiel - 20zł Romka, 20zł argusiowa
transport- 150zł natalie, 20zł Romka

Zostało
50zł od natalie dla skarpety

natalie, Romka, argusiowa - łowickie psiaki Wam dziękują :loveu:

Posted

Mamanabank ,wpisz proszę 37zł tytułem kosztów badania Brysia i leków związanych z jego chorym oczkiem-to prezent dla Brysia od Grazynki.Byłysmy tam przed chwila razem z dr Maja ,która zgodziła sie obejrzec oczko Bryśka.PANI DOKTOR DZIĘKUJEMY BARDZO!

Posted

Dziewczyny a teraz kto stoi niech usiądzie!Już?Dostałyśmy dziś od pracowników Fundacji"Rozweselmy smutne buzie" kwotę 300zł(słownie:trzystu złotych) z przeznaczeniem
na potrzeby łowicich psiaków.Do tej kwoty pani prezes Intermarche dorzuciła kwotę 100zł(słownie:stu złotych) od siebie.BARDZO,BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!
Mamanabank dorzucić do skarpety wymienioną kwotę!

Posted

Ja też dołączę się do podziękowań!!! Bardzo bardzo dziękuje w imieniu łowickich psiaków :-)

poza tym mamanabank dopisz kwotę 50 zł od naszej camisiowej :-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...