Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamanabank dopisz prosze do wydatków:3 kg karmy dla Diany -suczki po sterylizacji i kołdry,koce i poduszeczki jako wyprawa dla Balbiny w hoteliku u Renatki.Wszystko z darów Aikowo i Andzike!Dopiero dzis napisałam po nie miałam wczesniej czasu!

Posted

Dostałam dzis 20 zł na rzecz naszych psiaków i wcale o to nie prosiłam!Podobno ma tak być co miesiąc!jakis dobry duch szepnął na ucho p.Danucie z Łowicz ,że nasze psiaki potrzebuja tych pieniedzy!DZIĘKUJEMY!

Posted

Figafiga napisał(a):
i masz też 20 zł od Kai jeszcze??? zostanie to dopisane jak pieniążki trafią do mnie, ok

tej 20 kajkowej nie dopisujemy, bo ona już jest wliczona.

Posted

Romka napisał(a):
Mamanabank dopisz prosze do wydatków:3 kg karmy dla Diany -suczki po sterylizacji i kołdry,koce i poduszeczki jako wyprawa dla Balbiny w hoteliku u Renatki.Wszystko z darów Aikowo i Andzike!Dopiero dzis napisałam po nie miałam wczesniej czasu!

Mamanabank dodaj do wydatków wiano naszej Balbinki bo nie mamy już żadnych koców i kołder.

Posted

[quote name='Romka']Mamanabank dodaj do wydatków wiano naszej Balbinki bo nie mamy już żadnych koców i kołder.[/QUOTE]

wczoraj dopisałam, nie czytasz pierwszych stron :razz:

Posted

[quote name='Romka']Dziś przekazałam Fado ,psiakowi-ślepaczkowi 20 kg karmy z darów Aikowo i Andzike.Mamanabank dodaj to do wydatków.[/QUOTE]

zrobione i do usług!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...