Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tam był dopisek, że i na spa dla balbiny więc nie wiem...tej kwoty na przesyłkę to nie wiem jak liczyć, bo przecież Agrusiowa musi wysłać za coś paczkę, więc dla Argusiowej trzeba by było oddać za przesyłkę

Posted

Figafiga napisał(a):
tam był dopisek, że i na spa dla balbiny więc nie wiem...tej kwoty na przesyłkę to nie wiem jak liczyć, bo przecież Agrusiowa musi wysłać za coś paczkę, więc dla Argusiowej trzeba by było oddać za przesyłkę

Figuś to zatem chyba nie wpłata ta za książkę tylko może inna jakaś.

Za książkę powinno być 11,20zł z przesyłką.
Pełną kwotę doliczcie dla Toli albo Balbiny.

Za przesyłkę mi nie oddawajcie już tych 4,20zł myślę że tyle to mogę dorzucić i wysłać tę książkę ;P

Posted

Dobrze, no to chyba już wiem o co chodzi. 11,20 z bazarku i 5zł na talon SPA i jest 16,20, 0,30zł pewnie dla zaokrąglenia sumy
Pięniądze na talon trzeba wysłać, a te z bazarku, 11,50 dopisuję do skarpety

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Przekazałam Romce 20 zł za Abi :)

Kaja dziękujemy, 20zł jest już u mnie, przy najbliższej okazji przekażę Fidze.

Musimy odjąć trochę gotówki za Balbinkę
35zł - wizyta u weterynarza
52,50zł - analiza krwi

razem: 87,50zł

Posted

Czekaja nas jeszcze wydatki (do końca marca):

Balbina:
opłata za marzec (27-31.03) - 37zł
opłata za kwiecień z góry - 230zł
razem: 267zł

Tola:
opłata za marzec (01-31.03) - 465zł

Posted

dzięki mamanabank za rozliczenie, bo ja nie mam głowy do tego. Dokonam jutro zapłaty, czyli Renacie też trzeba od razu zapłacić???z góry za kwiecień??

Posted

ja mam te bluzki, które muszę opisać i obfocić, jeszcze Romka Twoje rzeczy trzeba obfocić, a tak w ogóle, to jak wpływałyby kwoty za fanta plus przesyłka to faktycznie byśmy odejmowały tą przesyłkę, bo musimy za coś wysyłać te rzeczy.....

Posted

Figafiga napisał(a):
ja mam te bluzki, które muszę opisać i obfocić, jeszcze Romka Twoje rzeczy trzeba obfocić, a tak w ogóle, to jak wpływałyby kwoty za fanta plus przesyłka to faktycznie byśmy odejmowały tą przesyłkę, bo musimy za coś wysyłać te rzeczy.....

Wysyłamy na koszt kupującego, argusiowa postanowiła nie odbierać skarpecie tej kwoty, ale to wyjątek.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...