Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

od Pani Abi pieniążki nadal na konto nie wpłynęły, Kaju droga czekamy równiez na Twoje deklarowane 20 zł na Abi.....
a poza tym p. Ewa z Michałówka przelała 20 zł mamanabank zmień w poście na pierwszej stronie

Posted

A ja juz mam kolejne 150 zł od Romki możesz napisać!Przekazę Ci jak tylko będę na chodzie!Chustka łowicka zmieniła właściciela i jutro będę miała pieniądze(czekoladkowe) od Argusiowej.Dodaj jeszcze 20zł od p.Anny z Łowicza i razem mamy już 170 zł dodatkowo.Jak widać wyzdrowiałam,co Wy na to?

Posted

Dobrze, czyli wszystko się zgadza. Dodatkowo na moje konto wpłynęło 20zł od Pani WIlka, czekam na nr konta od Figi, to zaraz przeleję. Na razie nie zapisuję na pierwszą stronę, dopiero jak pieniądze będą u Figi. Romka tylko nie zapomnij zrobić rozpiski :-)

P.S. ROMKA SUUUUUUPER!!!!!!! Psiaki Łowiczaki bardzo Ci dziękują!

Posted

mamanabank napisał(a):
Dobrze, czyli wszystko się zgadza. Dodatkowo na moje konto wpłynęło 20zł od Pani WIlka, czekam na nr konta od Figi, to zaraz przeleję. Na razie nie zapisuję na pierwszą stronę, dopiero jak pieniądze będą u Figi. Romka tylko nie zapomnij zrobić rozpiski :-)

P.S. ROMKA SUUUUUUPER!!!!!!! Psiaki Łowiczaki bardzo Ci dziękują!
Mam nadzieję,ze będę pamiętać ile wrzuciłam do skarpety.:lol:

Posted

Romka ma ogromną prośbę!!!!dajesz mi pieniążki z rozpiską co i ile i od kogo OK, i ja dopiero będę pisać na wątku, że są pieniążki i rozpiszę, bo robi się zamieszanie wg. mnie, wolę w taki sposób!!!!Bardzo bym prosiła.

Posted

Dziewczyny przekazałam wczoraj 2 worki kołder,narzut i innych poszewek pani Barbarze,która pomogła nam sfinansować wydatki kocurka -Fridka a sama dokarmia koty bezdomne.Nie mówiąc o swoich których ma 15 sztuk!Kołdry i wszystkie pozostałe rzeczy były z darów Aikowo i Andzike oraz Bozenki-pani Puszka.Mamanabank zapisz proszę w wydatkach!

Posted

Dzięki Romka, już zapisałam.

Do skarpety wpadnie jeszcze 170zł
150zł od Romki
20zł od p.Anny

Czekam na Figę, żeby jej przekazać gotówkę. Figuś wpadniesz do mnie w przyszłym tygodniu?

Posted

Dziewczyny a tak wygladała buda,która własciciel Frani oddał nam i powiedział,że Frania nie chce w niej mieszkać.Teraz buda jest w schronisku i została obita blachą!

Posted

obita koszmarnie blachą!jeny już widzę psa, który się o nią zahacza, zobacz Romka z lewej strony dachu!

mamanabank postaram się podjechać może w poniedziałek jeśli zwlokę się z łóżka

Posted

mamanabank napisał(a):
Dzięki Romka, już zapisałam.

Do skarpety wpadnie jeszcze 170zł
150zł od Romki
20zł od p.Anny

Czekam na Figę, żeby jej przekazać gotówkę. Figuś wpadniesz do mnie w przyszłym tygodniu?

Dostałam kasę wszystko się zgadza, proszę Szanownej Pani sekretarz o zapisanie na pierwszej stronie ;-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...