Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Diana właśnie pojechała na sterylizację, wczoraj jej Pani zrobiła obiecane zdjęcia

bokiem, ponieważ została wykąpana przed zabiegiem i prezentuje swoje rude futerko

i przodem

na podwórku

i w domu

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teraz tylko niech się nam ładnie sprzedadzą:) konsultowałam się z Romką i ustaliłyśmy że Tola i Balbina są na chwile obecną w potrzebie największej:)

Posted

Tak, Diana już w domu, miewa się dobrze, strasznie do domu ciągnęła, jej Pani jest bardzo wdzięczna za pomoc, jeszcze jutro zawieziemy Dianę na zastrzyk, a w środę na zdjęcie szwów.

Posted

mamanabank ja tak z doskoku...zapisz na pierwszej stronie 10 zł ode mnie za książkę od Andzike. Przeleję ze swojego na moje - nasze łowickie konto ;-)

Posted

Moje drogie oficjalnie informuję co następuje:

50zł które nadwyżkowo w czekoladkach pojechało do Aikowo z Fridkiem zostanie u Aikowo. Ja natomiast ze skarpety Fridka oddam Wam do psiej skarpety 50zł w miejsce tego które pojechało:)

Posted

Mamanabank apropos tego o czym pisałyśmy na pw - rozmawialam dziś z mamą - jest zastępcą kierownika w takim osiedlowym markecie, stwierdziła, ze puszka to bardzo dobry pomysł, ale oczywiście musi to skonsultować z kierownictwem :) więc szykujcie przynajmniej 2 puszki ;)

Posted

W niedzielę dostałam od Leni bardzo fajną smycz taśmową dla dużego psa, obrożę i szelki dla małego psa, a także 2,5kg karmy Acana Pacifica, którą przekazałam dla Diany.

Leni, dziękujemy!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...