Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra Misi stało się mam internet :D w domu :D i za minut kilka będzie bazarek dla Bojki i Florci link podrzucę po zakończeniu, fanty na bazarek przekazała Figafiga :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przy okazji jak tam dalsza sprzedaż kalendarzy i czy nie ma tam gdzieś moich 20zł za królika(allegro),:razz:ja mam u siebie 50zł od UMilki na Farę i nie mogę się z Toba spotkać...brakuje czasu...:lol::lol:

Posted

argusiowa napisał(a):
wszystko mam , kasę tez mam nie martw się nie zginie :) ile jest kasy w kasie Bojki? że zapytam :)?
Kalendarze się mają dobrze ale będę handlować w szpitalu :) a co :)

Nie mamy skarbnika Bojki ale może Mamanabank będzie lepiej zorientowana...

Posted

Romka napisał(a):
Przy okazji jak tam dalsza sprzedaż kalendarzy i czy nie ma tam gdzieś moich 20zł za królika(allegro),:razz:ja mam u siebie 50zł od UMilki na Farę i nie mogę się z Toba spotkać...brakuje czasu...:lol::lol:

wszystko mam , kasę tez mam nie martw się nie zginie :) ile jest kasy w kasie Bojki? że zapytam :)?
Kalendarze się mają dobrze ale będę handlować w szpitalu :) a co :)

Posted

Romka napisał(a):
Nie mamy skarbnika Bojki ale może Mamanabank będzie lepiej zorientowana...

Niestety nie... nie wiem, Sylwia pilnuje funduszy Bojki. Sylwia do tablicy! :-)

Argusiowa zdrowia życzymy, zdrowia!

Posted

mamanabank napisał(a):
Niestety nie... nie wiem, Sylwia pilnuje funduszy Bojki. Sylwia do tablicy! :-)

Argusiowa zdrowia życzymy, zdrowia!

Nie wierz tej koniunkturalistce,:diabloti:chciała tylko powiedzieć nie opuszczaj nas na tak długo:cool3:...a ode mnie Argusiowa zdrowia życzę,zdrowia!:lol::lol::lol:

Posted

mamanabank napisał(a):
Oż Ty Małpo!!! To ja zauważyłam wpis o szpitalu, tak? Tak!

Chciałam tylko powiedzieć,ze nie wiem co my zrobimy jak Argusiowa będzie długo w szpitalu...

Posted

Romka napisał(a):
Nie wierz tej koniunkturalistce,:diabloti:chciała tylko powiedzieć nie opuszczaj nas na tak długo:cool3:...a ode mnie Argusiowa zdrowia życzę,zdrowia!:lol::lol::lol:

A może lepiej tak,nie wierz Romce,tej koniunkturalistce,chciała tylko powiedzieć co my zrobimy bez Argusiowej jak będzie długo w szpitalu i dlatego tak wylewnie życzy Ci zdrowia małpa jedna...paniał?

Posted

Romka napisał(a):
A może lepiej tak,nie wierz Romce,tej koniunkturalistce,chciała tylko powiedzieć co my zrobimy bez Argusiowej jak będzie długo w szpitalu i dlatego tak wylewnie życzy Ci zdrowia małpa jedna...paniał?

Albo jeszcze inaczej Argusiowa jesteś nam potrzebna,zdrowiej,wracaj szybko...:lol::lol::lol:

Posted

spokojnie noge będą mi naprawiać, z głową wszystko w porządku więc mam nadzieję że nie na długo zniknę :) nie będę tylko mobilna :) przez troszkę :) ale od netu mnie nie odłączą :)

proszę banerek reklamowy dla bazarku Bojkowo-Florciowego, jakoś udało mi się go zmniejszyć, ale nie wiem czy nadal nie jest za duży :)

Posted

Juz jestem przy tablicy!cioteczki jutro wpiszę wpłaty dla Bojci bo już padam!Argusiowa ZDRÓWKA!!!!!!I jeszcze fajna wiadomość doszły pieniążki od Marianny 40zł i będą przychodziły co miesiąc bardzo się cieszę:loveu:!przy najbliższej okazji przekażę do skarpety!:multi:

Posted

sylwiaso napisał(a):
Juz jestem przy tablicy!cioteczki jutro wpiszę wpłaty dla Bojci bo już padam!Argusiowa ZDRÓWKA!!!!!!I jeszcze fajna wiadomość doszły pieniążki od Marianny 40zł i będą przychodziły co miesiąc bardzo się cieszę:loveu:!przy najbliższej okazji przekażę do skarpety!:multi:

O kurde,jakie dobre wieści...no 40zł dla Bojci to już coś...WIELKIE DZIĘKI DLA MARIANNY!Sylwia po uzupełnieniu wątku Bojki dla pani koniecznie link do jej wątku niech widzi na co wydaje pieniądze...UKŁONY OD NAS WSZYSTKICH!

Posted

mamanabank napisał(a):
Pieniądze od Marianny są do skarpety, rozmawiałam z Sylwią ;-)

Nie ma sprawy ,ale na wątku Bojki będą rozliczenia...

Posted

Mamnabnk dostałysmy jeszcze przeciez od Pani Farowej jeszcze przecież,2 wycinanki łowickie i 11 zakładek do ksiązek(wszystko ręcznie robione)na przyszły bazarek łowicki...

Posted

Romka jakoś może mi się uda do Ciebie zajrzeć to zabrałabym od Ciebie resztki po poprzednim łowickim i mikołajowym i wystawiłabym dwa kolejne bazarki.

tylko ktoś musi po 11lutego zająć się wysyłką bo ja nie będę juz od 11 lutego mobilna.

Może jacyś chętni do koordynacji bazarków? ja bazarki mogę wystawić ale potrzebna osoba która przejmie wpłaty i wysyłkę po 11 lutego

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...