Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamanabank upieram sie jednak ,ze nasza skarpeta rosnie!Zapisz proszę 250 zł(dwiescie pięcdziesiat złotych) od p.Michała,p.Zbyszka i p.Elizy!

Posted

[quote name='Figafiga']normalnie szał!!![/QUOTE]

Ty na nartach a my tu do roboty!I zobacz jakie efekty!W sobote Ty do roboty a my...na spacer z psiakami!

Posted

Z tego, co wiem to już się dołożyłaś do skarpety fundując moje ulubione narzędzia zbrodni na psich futrach :-) za co jestem Ci niezmiernie wdzięczna!

Muszę koniecznie dorwać Elmo (mały kudłacz chuderlak z ostatniego boksu, naprzeciwko Zadry) I Motka (kudłacza ze środkowych boksów) To takie dwa szare kudłaczki, kojarzycie?

Posted

mogły równie dobrze leżakować na allegro, bo są całkiem nowiutkie, zatem:

[FONT=Arial]Do karpety łowickiej, do działu "dary rzeczowe" od argusiowej dopisuję profesjonalne narzędzia groomerskie niemieckich firm Karlie i Bernina:[/FONT]

[FONT=Arial]trymer nożykowy[/FONT]
[FONT=Arial]trymer hakowy[/FONT]
[FONT=Arial]grzebień dla psów długowłosych i szorstkowłosych[/FONT]
[FONT=Arial]grzebień dla psów w typie pudla[/FONT]
[FONT=Arial]zgrzebło do wyczesywania podszerstka[/FONT]
oraz
[FONT=Arial]2 skórzane obroże dla psów dużych[/FONT]
[FONT=Arial]obroża dla charta[/FONT]

[FONT=Arial]Dziękujemy!!![/FONT]

Posted

[quote name='agusia19939']kurcze dlaczego schronsiko w Łowiczu musi byc tak daleko .. chetnie bym Wam pomogla .. Cokolwiek, ale ja tak bardzo kocham zwierzeta .. :)) :**[/QUOTE]

przeciez możesz pomagać...możesz podnosic wątki naszych psiaków i ogłaszać je - a to bardzo potrzebna pomoc ;-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...