Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro nasze psiaki ze schroniska dostana 2 nowiutkie budy od jednej z firm łowickich,bardzo fajni ludzie!Psiaki będa miały naprawde przyzwoite budy!Oczywiście maczałam w tym palce!:roll:Ale czego nie robi się dla psiurów!DZIEKUJEMY BARDZO!:multi::multi:

Posted

PO raz drugi wyjmuję mój kajecik i teraz napiszę jakie psiaki dostały karmę i ile tego było:
Brysiek,psiak porzucony przez właścicieli 18kg
Frania suczka,ktora urodziła szczenieta oprócz budy dostała 5kg karmy
Szczygieł,towarzysz suczki Soni ze wsi pod Łowiczem 18kg karmy
12 psów p.Wandy z ul.Ułańskiej,Mickiewicza i Os.Dąbrowskiego 10kg+15kg=25kg + 5kg kaszy jęczmiennej

Posted

5 kg dr Popławska dla naszych psiaków będących pod opieką lecznicy
dodam,ze dziś oprócz 2 bud (pięknych,ocieplanych jak powiedział p.Marek ze schroniska)Ania i Łukasz wlasciciele jednej z łowickich firm przywiezli dla psiakow suszony chleb ok 50 kgDZIĘKUJEMY!

Posted

ja jeszcze dodam, że kolega ma do oddania bude na małego psiaka typu Mysia, więc jak moja będzie już miała nową budę, to pożyczę od teściów przyczepkę i dwie budy przytargam!!czy p.Marek się zgodzi??

Posted

Psiak jest w tragicznym stanie pod opieką dziewczyn z Kielc m.inAndzi69,która sprawdzała nam domek dla Mokki w Kielcach,uwazam ,że ze psiak powinien dostać od nas wsparcie!Przeczytajcie watek, jak ludzie moga robic takie rzeczy innym czującym istotom. Figula p.Marek na pewno ucieszy sie z bud!Pamietaj o zdjeciach Punia,bo sama nie moge sie ich doczekać! Informuje,ze przekazałam dzis 15 kg karmy dla Fado psiaka o którym pisze na watku łowickim!Mamanabank wpisz to w rozliczenia. Konto dla Mozarta w pierwszym poście jego watku.

Posted

Romka jeśli o mnie chodzi jak najbardziej się zgadzam i wręcz postaram się jeszcze wygospodarować jakiś grosz dla tego psa. No przeraziłam się...aż mi się ręce trzęsą, ten pies jest taki podobny do mojego Argo...ech

Posted

:angryy:Czy ci "ludzie" mają sumienie, holender aż mnie szlak trafia jak takie coś widzę, kary nie ma na tych drani? :angryy: Czy w Łowiczu mamy Towarzystwo Przyjaciół Zwierząt czy nie, bo nie widać działań z ich strony w kierunku pomocy zwierzętom.:shake:

Posted

Wpłynęło kolejne 20zł od Figafiga :loveu: :loveu: :loveu: , aktualizowałam pierwsze posty, wkleiłam zdjęcie Fado i Szczygła, Szczygieł jest bardzo rozczulający, starszy już psiaczek

Posted

Mamanabank przekazałam 10 opakowań gryzaczków czyszczących zęby psiakom na potrzeby lecznicy dla zwierząt zajmującej się schroniskiem z darów otzymanych od Aikowo i Andzike!Nasze psiaki ich nie wykorzystają a pani doktor chętnie je wykorzysta w lecznicy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...