Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś w nocy przeleję zapomniałam, przepraszam.

A co do kwestii Rufusa popieram Mamanabank. Nie dość, że mamy 11 psów w hotelu, to trzeba liczyć się jeszcze z taką kwestią, ze któryś z tych psów może zachorować i co wtedy??skąd pieniążki??w większości są to starsze psy, którym może przytrafić się choroba nawet ze względu na wiek. Wyciągnąć psa jest łatwo do hotelu, ale co potem??do utrzymania psiaka jeszcze dochodzi karma. Teraz należy podliczyć koszty stałe utrzymania psów w hotelu plus karma plus ewentualne wizyty u weta, krople sezonowe na insekty, obroże itp. A jak się wykruszą deklaracje???to się dorzuci ze skarpety, ale jak w hotelu będzie z 30 psów to jak damy radę??

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figafiga napisał(a):
na szczęście net mi nie działał w nocy i dziś chciałam przelać, to poczekam na wieści.

Chwilowo szczeniaki nie potrzebują wsparcia, gdyby jednak się okazało, że zasiedzą się trochę, Monika da nam znać.

Posted

o bym zapomniała, przypomnę sobie, że muszę opłacić za sierpień psiaki.

Lista koniecznych wpłat na siepień

50zł DT Kora (Figafiga)
50zł DT Bojka (sylwiaso)
50zł DT Nina (mamanabank)
20zł DT Feliks (AniaiJanek)

Mamanabank jak stoi Fara z pieniążkami??trzeba w tym miesiącu dopłacić coś??

Posted

[quote name='Figafiga']ok, przekażę do skarbonki Mai, a potem zakupimy karmę dla psów w hotelikach.

Zgodnie z życzeniem bahlsy :loveu: :loveu: :loveu:
Bardzo dziękujemy!

Posted

50zł DT Kora (Figafiga)
50zł DT Bojka (sylwiaso)
50zł DT Nina (mamanabank)
20zł DT Feliks (AniaiJanek)
85zł DT Mai (Figafiga)

Można odjąć już opłaciłam.

Zgodnie z ustaleniami i życzeniem Bahlsy przekazujemy pozostałość skarbonki Mai czyli 30zł pozostałe plus 85 zł za hotel na karmę dla psiaków w hotelikach.

Posted

Czyli do odjęcia ze skarpety jest w sumie 255zł, jeśli dobrze widzę, a widzę już słabo :-D
Jutro wszystko zaktualizuję.
Dzięki za info!

Jeśli chodzi o płatności w lecznicy w tym m-cu, do zapłaty będą tylko krople przeciw kleszczom dla Ninki, Bojki i Florci, z ich własnych skarbonek, uff!

W razie potrzeby, chciałabym prosić o dofinansowanie transportu szczylka z łowickiego schroniska (który jest ze mną między Łowiczem a Warszawą) do Warszawy (BDT), ok 30zł. O ile będzie taka potrzeba. Na wątku malucha jest na ten cel 20zł deklaracji, koszt całkowity ok.50zł

Posted

Przekazałam dzisiaj dla Bojki, Florci, Niny, Erniego, Elmo i Feliksa

5kg puffi oraz canvit 400g (witaminy z glukozaminą), które dostałam od Edzi jakiś czas temu,

a także
15kg karmy purina senior
15kg pedigree w firmowym pudełku
6 puszek 1250g lucky dog
ze zbiórki na wątku: 11 psów

Posted

Dostałam dzisiaj 100zł od nowego domu Feliksa na potrzeby łowickich psów. Bardzo serdecznie dziękujemy Oli i Adrianowi :loveu: :loveu: :loveu:

5kg suchej karmy przekazałam Camisiowej dla Brysia

Posted

Lipcowy podsumowanie z lecznicy

Florcia:
-leki i krople 11/07- 60zł - Andzike

Bojka
-krople 20zł - sylwiaso

Nina
-krople 15zł - mamanabank

--
Maja Popławska
Przychodnia Weterynaryjna- Popławscy s.c
tel. 0662-144-869

Na zielono dopisałam dla kogo jest info :-)

Posted

W dniu 12.08.2011 oplaciłam 64,50 zł za allegro w m-cu VII/VIII 2011 za 4 psiaki:

Nodi, Karmel, Fionka, Refleks- linki z allegro są na wątkach tychże psiaków.

Posted

Witam po cudownych wakacjach w Tatrach i aktualizuję pieniążkowe zaległości.

Mamanabank doszły wpłaty:
- Sylwiaso - 10 zł deklaracja sierpniowa
-Figafiga - 20 zł deklaracja sierpniowa

Dostałam też 50zł "spadkowe" po Feliksie do uzgodnienia, na Rufusa i inne psiaki.
Rozpisz to Mamanabank, a ja przeleję odpowiednią kwotę dla Rufusa.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...