Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Proszę o przekazanie na konto Selengi 16zł 40 za allegro Rafika...na PW przekazałam Fidze konto na które trzeba przekazać kwotę...

Ponawiam prośbę...Selenga czeka!

Posted

przelałam moją deklarację za lipiec 20zł

Romka napisał(a):
Wysłałam dziś przelewem na konto skarpety wszystkie deklaracje Kajki i Edzi oraz moje 20zł do skarpety na lipiec...łącznie 60zł.Figa, trzeba będzie przelać odpowiednio deklaracje...nie zrobiłam tego bo każdy przelew w banku to 2 50zł...

Wpłynęło 60 zł od Romki.
- 20 zł Romka deklaracja na lipiec
- 40 zł Edzia i Kajka ?? czy to są deklaracje na skarpetę czy też Korę?? nie wiem , napisz Romka, ja prowadzę tylko KORY!!a za przelewy też płącę!

[FONT=Courier New]DZIĘKUJEMY!!!

[/FONT]

Posted

Figafiga napisał(a):
przelałam moją deklarację za lipiec 20zł

Wpłynęło 60 zł od Romki.
- 20 zł Romka deklaracja na lipiec
- 40 zł Edzia i Kajka ?? czy to są deklaracje na skarpetę czy też Korę?? nie wiem , napisz Romka, ja prowadzę tylko KORY!!a za przelewy też płącę!

[FONT=Courier New]DZIĘKUJEMY!!!

[/FONT]

Trzeba o tym powiedzieć Kajce i Edzi bo starym zwyczajem wrzucają do mnie w schronisku,może konto trzeba dziewczynom na PW podrzucić?

Posted

Figafiga napisał(a):
Przelane!z dopiskiem allegro Rafika Skarpeta Łowicka

Mamanabank odejmij 16,40 zł

Bardzo dobrze,w końcu Rafik jest z Łowicza...;)

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Przekazałam dziś Romce 10 zł na Korę, 5 zł na Farę i 5 zł na Antka, a Edzia (pewnie zapomni napisać) 10 zł na Ninkę.

"Pacz "pan tu jest napisane...dodaj tylko jeszcze 10zł na Ninkę,Edzia płaci za 2 miesiące...;)

Posted

Ogromne podziękowania dla Andzike i Aikowo za 25kg suchej karmy :loveu:

Dziękujemy AniiJankowi za fanty na bazarki, m.in. zabawki i ubranka dla dzieci, płyty, biżuterię, nowe spodnie i inne przydatne rzeczy, które zostaną w niedługim czasie wystawione na bazarek.

Część rzeczy została rozprowadzona poza bazarkiem, dzięki czemu skarbonka Florci wzbogaciła się o 150zł + 50zł ze sprzedaży słoików wekowych od Sylwii.
Razem z pluszakami AniiJanka został sprzedany polarny miś coca cola od Wielebnego.

Bardzo dziękujemy.

Pozostałe fanty ukażą się na bazarkach.

Posted

Właśnie zaglądam na konto.

Odnotowałam wpłatę Mamanabank 20 zł i 20 zł od Pani Wilka.

Wpłynęła również kwota w wysokości 50 zł, a w tytule przelewu "KAJA DLA ŁOWICKIEJ SKARPETY * * * ŁOWICKIEJ" P. Maja Agata W. jak i również 10 zł od Sylwiaso.

Łącznie 100 zł!!!!

DZIĘKUJEMY!!!!

Posted

Koszt hoteliku Mai w od 14 lipca do dnia adopcji wyniósł 165zł

skarbonka Mai w dniu adopcji: 50zł u bahlsy (od bahlsy), 30zł w skarbonce, 85zł skarpeta łowicka.

Bahlsa zapłaciła całą kwotę, a 30zł + 85zł, razem 115zł, które powinnyśmy Jej wysłać przeznaczyła na karmę dla 11 psów. Bardzo dziękujemy!

Posted

Mamanabank odejmij proszę 55 zł za szczepienie Bąbla - szczeniaka podrzuconego do mnie. Pierwsze szczepienie na podstawowe choroby i odrobaczanie. Za tydzień ma mieć na wściekliznę.

Posted

[quote name='Romka']Wnioskuję o przekazanie na konto Rufusa 10żł deklaracji stałej miesięcznej...Rufus potrzebuje pomocy:
http://www.dogomania.pl/threads/202266-RUFUS-Niewidomy-ONek-bez-szans-POTRZEBUJE-110z%C5%82-deklaracji-POMOCY!!!?p=17331349#post17331349
Konto na PW do Figifigi zaraz prześlę!

A ja mam inną propozycję, ze swojej deklaracji do skarpety odejmij 10zł albo całość i daj jako stałą dla Rufusa, tak będzie prościej, po co robić zbędne przelewy w tę i z powrotem?
To jest moje zdanie, poczekajmy na opinię Figi.

Posted

mamanabank napisał(a):
A ja mam inną propozycję, ze swojej deklaracji do skarpety odejmij 10zł albo całość i daj jako stałą dla Rufusa, tak będzie prościej, po co robić zbędne przelewy w tę i z powrotem?
To jest moje zdanie, poczekajmy na opinię Figi.

Proponuję niczego nie zmieniać...skarpeta funkcjonuje bardzo dobrze...jak do tej pory,jak nadal chcę deklarować 20zł to fundusz na psiaki łowickie...są tez inni darczyńcy z których zdaniem musimy się liczyć...a ludzi dobrej woli jest bardzo dużo i wpływy będą...skarpeta jak do tej pory zasilała psiaki łowickie i niech tak zostanie.

Posted

A wiesz ile deklaracji stałych ma skarpeta? Policzyłaś to kiedyś?
Masz konkretny pomysł na zebranie kilkuset złotych miesięcznie?

Innych darczyńców proszę o zdanie w tej kwestii.
Rufus nic nie straci, jeśli przekażesz mu swoją deklarację.
Sprawa jest prosta i nie ma co owijać, zbiorowa odpowiedzialność się skończyła.

Posted

Skarpeta nigdy nie "stała"deklaracjami stałymi...tylko dość dużymi wpłatami jednorazowymi...SZKODA ZAPRZEPAŚCIĆ taką inicjatywę...trzeba robić bazarki,zbierać...starać się o powiększenie skarpety...

Posted

Figafiga napisał(a):
Mamanabank odejmij proszę 55 zł za szczepienie Bąbla - szczeniaka podrzuconego do mnie. Pierwsze szczepienie na podstawowe choroby i odrobaczanie. Za tydzień ma mieć na wściekliznę.

Odejmuję. Dobrze, że maluch już zaszczepiony.

Figa czy przelałaś już 20zł na podkłady dla Mambo? Będą jeszcze potrzebne dla 5 szczeniąt, która chwilowo jest ze mną i pojedzie jutro do bezpłatnego domu tymczasowego w Warszawie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...