Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę o przekazanie na konto podane przez Plinę 50zł,zamówiłam na tym bazarku 10 pakietów ogłoszeń dla naszych psiaków...pieniądze wrócą do skarpety z chwilą przekazania na konto skarpety przez Koosiek pieniędzy o których zwrot proszę na jej bazarku ogłoszeniowym,Koosiek nie wywiązała się ze zobowiązań.Figa konto podałam Ci na PW...zaraz wyślę też konto skarpety do Koosiek,wpłata powinna być do końca tygodnia.

Posted

Można odjąć 100 zł za karmę do Sylwiaso, przyszedł przelew z bazarku 50zł, które przelałam na kolejny bazarek do Pliny.Więc do odjęcia jest za karmę.

Napisałam wczoraj do Bahlsy, ale było późno.

Posted

Tak jak Romka wyzej pisała dała na ogłoszenia 50zł, które musiała przenieść na bazarek do Pliny.Zapłaciłam ze skarpety za bazarek u Pliny, a potem przyszedł zwrot z pierwszego bazarku, więc stan kasy się nie zmienia i jest OK.

Posted

Figafiga napisał(a):
Tak jak Romka wyzej pisała dała na ogłoszenia 50zł, które musiała przenieść na bazarek do Pliny.Zapłaciłam ze skarpety za bazarek u Pliny, a potem przyszedł zwrot z pierwszego bazarku, więc stan kasy się nie zmienia i jest OK.

Czyli Koosiek dotrzymała słowa...bardzo to miłe z jej strony...

Posted

W imieniu łowickich psów bardzo serdecznie dziękujemy Wielebnemu z Żoną za nowiutkie żelazko, dwie piękne albumowe książki oraz maskotkę na bazarek, a także za przekazanie 100zł dla Fary :loveu: :loveu: :loveu:

Nowemu domowi Muszki serdecznie dziękujemy za przekazanie karmy i obroży dla psów w hoteliku :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Cieszymy się że możemy wspomóc naszych milusińskich.

"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku."

Rhonda Byrne

Posted

wielebny napisał(a):
Cieszymy się że możemy wspomóc naszych milusińskich.

"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku."

Rhonda Byrne

Wielebny...co raz bardziej mnie zaskakujesz...wybuduj ten kojec duuuży i znajdz czas na spacery...a Reks mógłby być u Ciebie szczęśliwy...

Posted

Romka napisał(a):
Wielebny...co raz bardziej mnie zaskakujesz...wybuduj ten kojec duuuży i znajdz czas na spacery...a Reks mógłby być u Ciebie szczęśliwy...

Rozmawialiśmy dzisiaj o tym. Moje marzenie!

Posted

mamanabank napisał(a):
W imieniu łowickich psów bardzo serdecznie dziękujemy Wielebnemu z Żoną za nowiutkie żelazko, dwie piękne albumowe książki oraz maskotkę na bazarek, a także za przekazanie 100zł dla Fary :loveu: :loveu: :loveu:

Nowemu domowi Muszki serdecznie dziękujemy za przekazanie karmy i obroży dla psów w hoteliku :loveu: :loveu: :loveu:

BARDZO DZIĘKUJEMY!!!Na pewno będzie jeszcze nie jeden bazarek...;)a karma i obroża dla naszych psiaków w hoteliku u Sylwiaso zawsze bardzo się przyda...:lol:

Posted

mamanabank napisał(a):
Rozmawialiśmy dzisiaj o tym. Moje marzenie!

Jak to było:
Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku."

Rhonda Byrne

Posted

Wiem z doświadczenia że marzenia się spełniają.Jeśli czegoś mocno pragniesz,myślisz o tym cały czas,wyobrażasz sobie to marzenie wkrótce staje się rzeczywistością.
Można też spróbowac z wizualizacją myśli(tylko to nie temat na to forum).

Posted

wielebny napisał(a):
Wiem z doświadczenia że marzenia się spełniają.Jeśli czegoś mocno pragniesz,myślisz o tym cały czas,wyobrażasz sobie to marzenie wkrótce staje się rzeczywistością.
Można też spróbowac z wizualizacją myśli(tylko to nie temat na to forum).

Wielebny,lubię Cię jeszcze bardziej...wiesz dlaczego...ale to temat nie na forum...;)

Posted

Dziewczyny,proszę o przekazanie na konto Pliny ,Figafiga je ma, 25zł...zakupiłam znów dla naszych psiaków kolejne 5 pakietów ogłoszeń...musimy zrobić wszystkim ogłoszenia...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...