Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Kasa już u Mamanabank...

U mnie jest 125zł

Poza bazarkiem na łowickie psiaki przekazałam filiżankę za 25zł

W niedługim czasie planujemy bazarek, zdjęcia już mam.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Wkleję potem informację o kwotach od p.Mai...

Informacja od p.Mai przekazana mailowo do Ciebie u mnie nie wchodzą zdjęcia...ani jedno ani drugie...

Posted

Romka napisał(a):
Łowickie Towarzystwo Przyjaciół Zwierząt przekazało na rzecz Florci:legowisko,nowe i bardzo ładne oraz obrożę przeciwkleszczową długości 65 cm...ta jest za dużo na Florcię...MAMANABANK WPISZ DO SKARPETY!
Dziś otrzymałam także do skarpety 100zł od p.Prezes Intermarche.:lol::lol::lol:DZIĘKUJEMY BARDZO!:multi:

Obrożę ma Fara,jest na nią dobra...a legowisko proponuję przekazać na bazarek dla naszych psiaków...

Posted

mamanabank napisał(a):
Skarpeta zaktualizowana.

Musimy pamiętać o karmie. Figa, mogłabyś zamówić karmę dla Fary? Link podałam wyżej.

OK,zaraz zamawiam na mój adres, a potem podrzucę, czyli u Ciebie Mamanabank jest 125 zł tak??

Posted

Mamanabank,Pixi już w domu...a my wciąż na nią zbieramy...tak jest napisane w 1 poście...trzeba zmienić listę potrzebujących psiaków...;)

Posted

mamanabank napisał(a):
Kurde... usuń ten post, nie kompromituj mnie, Ty specjalnie to robisz :cool3: :lol:

No oczywiście;)...hierarchia musi być...co nie?:razz:

Posted

kiedy ja lubię tak na manowce czasami... no :lol: tak niespecjalnie mi wychodzi, samo z siebie.
Dzisiaj na ten przykład, miałam zbudować bazarek, o! I co? Nie zdążyłam, bo gadałam przez telefon za długo, ale mam już album i niedługo ruszamy.
Bardzo proszę o pomoc banerkową, najlepiej, żeby banerek był wiosenno letni z kwiatkami, kolorowy.

Posted

mamanabank napisał(a):
kiedy ja lubię tak na manowce czasami... no :lol: tak niespecjalnie mi wychodzi, samo z siebie.
Dzisiaj na ten przykład, miałam zbudować bazarek, o! I co? Nie zdążyłam, bo gadałam przez telefon za długo, ale mam już album i niedługo ruszamy.
Bardzo proszę o pomoc banerkową, najlepiej, żeby banerek był wiosenno letni z kwiatkami, kolorowy.

A ja wykonałam polecenie i te zdjęcia zrobiłam i fanty znalazłam...jak kazali to robiłam i szukałam:lol:...ja też lubię czasami na manowce ale cyt:"hierarchia to podstawa...":lol:

Posted

Romka napisał(a):
A ja wykonałam polecenie i te zdjęcia zrobiłam i fanty znalazłam...jak kazali to robiłam i szukałam:lol:...ja też lubię czasami na manowce ale cyt:"hierarchia to podstawa...":lol:

Ja już pominę ile czasu Ci to zajęło, wiem, wiem, to ciężka praca. Koniec żartów, trzeba brać się do roboty, bo na koniec czerwca Psiaki Łowiczaki zostaną na 0!

Posted

mamanabank napisał(a):
ja już pominę ile czasu ci to zajęło, wiem, wiem, to ciężka praca. Koniec żartów, trzeba brać się do roboty, bo na koniec czerwca psiaki łowiczaki zostaną na 0!

brak czasu,reszta jest do zrobienia!

Posted

mamanabank napisał(a):
Romka, mam jeszcze jedną prośbę, co do bazarku, szelki muszą na nim być, te samochodowe dla psa, muszą i już ;-) Bardzo proszę o zdjęcie, dobra?

Mam,mam i drukarkę i wszystkie fanty od Anette...musisz wymienić darczyńców...szelki są od Jolusi...jutro rano wrzucę zdjęcia...a potem zrobię opis książek...za chwilę będzie zima...taki tytuł bazarku mógłby być:cool3:...intrygujący w środku lata...:evil_lol:

Posted

Zaraz dopiszę. Dziękujemy!

Wpłynęło też 20zł od Pani Wilka, dodatkowo poza bazarkiem zostało sprzedane legowisko na potrzeby psiaków za 40zł.
W sumie przelewam 60zł. Proszę Figulinka o potwierdzenie jak dotrze :-)

Posted

Czerwcowe wydatki karmy
Przekazałam 15kg karmy dla Erniego, Elmo, Feliksa i Muszki
100zł trzeba przelać Sylwii za 20kg Husse dla Ninki, Bojki, Florci
2kg karmy dla szczeniąt przekazałam dla znalezionego szczeniaka, który znalazł dom, częściowo dla suczki z Kalenic.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...