aikowo Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Dziękuję pięknie za wsparcie Saby - 25 zł od skarpety i 50 zł zbiórki na jajka Marcela :) Sabina wysterylizowana :)
Figafiga Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 DZiś zapłacone i można odjąć. 200 zł Fara 50zł Bojka 50zł Kora 100 zł Maja na czerwiec 50zł Nina
Figafiga Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Otrzymałam 20 zł od Państwa Jogiego (reszta ze 100 zł co poszło na wizytę u dr.Garncarza) od Mamanabank, już zapisane wcześniej.
mamanabank Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 [quote name='Figafiga']DZiś zapłacone i można odjąć. 200 zł Fara 50zł Bojka 50zł Kora 100 zł Maja na czerwiec 50zł Nina Patrz, zapomniałam o Mai ;-) Dobrze, że Ty pamiętałaś.
mamanabank Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Dostałam dzisiaj od Romki 70zł na czerwiec, Figa przypomnij mi proszę jutro, przekażę razem ze swoją deklaracją.
mamanabank Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 mamanabank napisał(a):Dostałam dzisiaj od Romki 70zł na czerwiec, Figa przypomnij mi proszę jutro, przekażę razem ze swoją deklaracją. :siara::siara::siara:
Tofikowa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Kopiuję z innego wątku "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"
Anula Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"
Romka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Tofikowa napisał(a):Kopiuję z innego wątku "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to C......k Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Tofikowa,wszystko już wiemy,są na czarnych kwiatkach,łobuzy...wykreśl tylko nazwisko...ochrona danych osobowych...
Andzike Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Romka napisał(a):Tofikowa,wszystko już wiemy,są na czarnych kwiatkach,łobuzy...wykreśl tylko nazwisko...ochrona danych osobowych... Romka Ty też wykasuj ze swoich cytatów ;)
Romka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Dostaliśmy od p.Prezes Intermarche 24 kg karmy dla psiaków ,w tym:20kg karmy Friskies dla psów aktywnych oraz 4kg karmy pedigriee. Mamanabank, dopisz jeszcze moje 40żł za ogłoszenia na bazarku ogłoszeniowym Kajki na Maję oraz 50 zł na bazarku na bazarku ogłoszeniowym Koosiek.
Romka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Andzike napisał(a):Romka Ty też wykasuj ze swoich cytatów ;) Na wątku głównym wykasowałam a tu pacz pan,pacz pan...:p nie wykasowałam...dzięki!:lol:
mamanabank Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Płatności za usługi weterynaryjne MAJ FLORCIA - leki i fiprex 73zł, odrobaczenie 22,50zł - ze skarpety (Florcia na plusie, ale plus jest przeznaczony na opłatę strzyżenia na koniec czerwca) BOJKA - fiprex 23zł, odrobaczenie 40zł - ze skarbonki Bojki - Sylwiaso NINA - fiprex 20zł, odrobaczenie 22,50zł - ze skarbonki Ninki - mamanabank ELMO - strzyżenie 50zł - ze skarpety LASKA - strzyżenie 50zł - ze skarpety MUSZKA - odrobaczenie 15zł - ze skarbonki Muszki - Sylwiaso PIES ze Szczudłowa - fiprex s 18zł - ze skarpety FARA, MILUŚ, MIŁKA i spółka - fiprex, odrobaczenie 130zł - ze skarpety RAZEM do zapłaty 464zł z tego ze skarpety: 343,50zł z osobnych skarbonek: Muszka 15zł, Bojka 63zł, Ninka 42,50zł Figa mam numer konta do lecznicy, wolisz zapłacić przelewem, czy gotówką?
mamanabank Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 a ja już przelałam działkę Ninki, Figa też zapłaci przelewem. Zrobiłam też przelew do skarpety 70zł od Romki i 20zł ode mnie na czerwiec.
mamanabank Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 No i jeszcze karmę dla Fary trzeba zamówić http://allegro.pl/purina-dog-chow-light-15kg-1xanimonda-gratis-i1649357899.html
carlos0101 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Chętnie także coś dołożę do skarpety łowickiej poproszę tylko o jakiś namiar gdzie pieniążki dla piesków można wpłacić.
Romka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 carlos0101 napisał(a):Chętnie także coś dołożę do skarpety łowickiej poproszę tylko o jakiś namiar gdzie pieniążki dla piesków można wpłacić. Wyślę Ci na PW nr konta Figifigi,która jest naszym księgowym...DZIĘKUJĘ BARDZO!:lol:
Romka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Łowickie Towarzystwo Przyjaciół Zwierząt przekazało na rzecz Florci:legowisko,nowe i bardzo ładne oraz obrożę przeciwkleszczową długości 65 cm...ta jest za dużo na Florcię...MAMANABANK WPISZ DO SKARPETY! Dziś otrzymałam także do skarpety 100zł od p.Prezes Intermarche.:lol::lol::lol:DZIĘKUJEMY BARDZO!:multi:
Romka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Obroża przeciwkleszczowa przekazana dla Fary!Jej wielkość jest odpowiednia na dużego psiaka...
Figafiga Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Doszło 90 zł od Mamanabank, a i proszę odjąć przelew do P.Mai w kwocie 343,50 zł
Romka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='Romka']Łowickie Towarzystwo Przyjaciół Zwierząt przekazało na rzecz Florci:legowisko,nowe i bardzo ładne oraz obrożę przeciwkleszczową długości 65 cm...ta jest za dużo na Florcię...MAMANABANK WPISZ DO SKARPETY! Dziś otrzymałam także do skarpety 100zł od p.Prezes Intermarche.:lol::lol::lol:DZIĘKUJEMY BARDZO!:multi: Kasa już u Mamanabank...
Recommended Posts