Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Figafiga']DZiś zapłacone i można odjąć.

200 zł Fara
50zł Bojka
50zł Kora
100 zł Maja na czerwiec
50zł Nina

Patrz, zapomniałam o Mai ;-) Dobrze, że Ty pamiętałaś.

Posted

mamanabank napisał(a):
Dostałam dzisiaj od Romki 70zł na czerwiec, Figa przypomnij mi proszę jutro, przekażę razem ze swoją deklaracją.

:siara::siara::siara:

Posted

Kopiuję z innego wątku "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz
C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

Tofikowa napisał(a):
Kopiuję z innego wątku "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to C......k Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Tofikowa,wszystko już wiemy,są na czarnych kwiatkach,łobuzy...wykreśl tylko nazwisko...ochrona danych osobowych...

Posted

Romka napisał(a):
Tofikowa,wszystko już wiemy,są na czarnych kwiatkach,łobuzy...wykreśl tylko nazwisko...ochrona danych osobowych...

Romka Ty też wykasuj ze swoich cytatów ;)

Posted

Dostaliśmy od p.Prezes Intermarche 24 kg karmy dla psiaków ,w tym:20kg karmy Friskies dla psów aktywnych oraz 4kg karmy pedigriee.
Mamanabank, dopisz jeszcze moje 40żł za ogłoszenia na bazarku ogłoszeniowym Kajki na Maję oraz 50 zł na bazarku na bazarku ogłoszeniowym Koosiek.

Posted

Andzike napisał(a):
Romka Ty też wykasuj ze swoich cytatów ;)

Na wątku głównym wykasowałam a tu pacz pan,pacz pan...:p nie wykasowałam...dzięki!:lol:

Posted

Płatności za usługi weterynaryjne MAJ

FLORCIA - leki i fiprex 73zł, odrobaczenie 22,50zł - ze skarpety (Florcia na plusie, ale plus jest przeznaczony na opłatę strzyżenia na koniec czerwca)
BOJKA - fiprex 23zł, odrobaczenie 40zł - ze skarbonki Bojki - Sylwiaso
NINA - fiprex 20zł, odrobaczenie 22,50zł - ze skarbonki Ninki - mamanabank
ELMO - strzyżenie 50zł - ze skarpety
LASKA - strzyżenie 50zł - ze skarpety
MUSZKA - odrobaczenie 15zł - ze skarbonki Muszki - Sylwiaso
PIES ze Szczudłowa - fiprex s 18zł - ze skarpety
FARA, MILUŚ, MIŁKA i spółka - fiprex, odrobaczenie 130zł - ze skarpety

RAZEM do zapłaty 464zł
z tego ze skarpety: 343,50zł
z osobnych skarbonek: Muszka 15zł, Bojka 63zł, Ninka 42,50zł

Figa mam numer konta do lecznicy, wolisz zapłacić przelewem, czy gotówką?

Posted

carlos0101 napisał(a):
Chętnie także coś dołożę do skarpety łowickiej poproszę tylko o jakiś namiar gdzie pieniążki dla piesków można wpłacić.

Wyślę Ci na PW nr konta Figifigi,która jest naszym księgowym...DZIĘKUJĘ BARDZO!:lol:

Posted

Łowickie Towarzystwo Przyjaciół Zwierząt przekazało na rzecz Florci:legowisko,nowe i bardzo ładne oraz obrożę przeciwkleszczową długości 65 cm...ta jest za dużo na Florcię...MAMANABANK WPISZ DO SKARPETY!
Dziś otrzymałam także do skarpety 100zł od p.Prezes Intermarche.:lol::lol::lol:DZIĘKUJEMY BARDZO!:multi:

Posted

[quote name='Romka']Łowickie Towarzystwo Przyjaciół Zwierząt przekazało na rzecz Florci:legowisko,nowe i bardzo ładne oraz obrożę przeciwkleszczową długości 65 cm...ta jest za dużo na Florcię...MAMANABANK WPISZ DO SKARPETY!
Dziś otrzymałam także do skarpety 100zł od p.Prezes Intermarche.:lol::lol::lol:DZIĘKUJEMY BARDZO!:multi:

Kasa już u Mamanabank...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...