Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mamanabank']Odjęłam

25zł - dofinansowanie sterylizacji Saby[/QUOTE]

Potwierdzam - mam już na koncie. Przekaże do aikowo razem z pieniędzmi ode mnie :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figafiga i Skarpeto łowicka Dzięki za przelew 100zł na karmę dla Florci,Bojci i Ninusi:loveu: i zakupiłam dla nich kropelki F+N po 20z!a świnka 23zł;)

Posted

Dostałyśmy dziś od Pani Prezes Intermarche 120 zł...są to pieniądze ze sprzedaży pisanek wielkanocnych.BARDZO DZIĘKUJEMY!:lol::lol:Mamanabank,podrzucę Ci je dziś wieczorem...

Posted

[quote name='Figafiga']Mamanabank może zrobimy tak, bo miałam dziś wpaść przed dentystą, ale wpadnę jutro jeśli Romka podrzuci wieczorem pieniążki i zabiorę.[/QUOTE]

A ja postaram sie wpaść dzisiaj oddac karmę, której Pixi nie zdążyła schrupać:eviltong:

Posted

Pieniądze od Pani Prezes są już u mnie. Bardzo serdecznie dziękujemy.
Figa przekażę razem z deklaracją Ucznia Czarnoksiężnika, jutro. Czekam na Ciebie :-)

Dziękujemy Romce i p.Michałowi za 30kg karmy dante dla naszych psów.

Posted

Dzisiaj wszystko uzupełnię.

Przekazałam do skarpety deklarację Ucznia Czarnoksiężnika i pieniądze ze zbiórki w Inter Marche, w sumie 170zł

Otrzymałam od Edzi 4kg karmy po Pixi

Dla Antka i Kory przekazałam 15kg Dante.

Posted

witajcie,

zaktualizowałam watki Antosia Kory Fary i Florci,

wpłaty Kory przekażę do Figi
Fary do mamanabank
Antosia do UMilki
Florci do ?

Jak stanę na nogi i ogarnę sie w nowej sytuacji bedę bardziej pomocna, teraz potrzebuję czasu na poukładanie wszystkiego.

Dziękuję za wyrozumiałość

Posted

ok, zapomniałam dodać że allegro psiaków zaktualizowałam na kolejne 14dni, zerknijcie prosze czy wszystkie psiaki z mojego allegro są do adopcji, jesli któryś ma juz dom dajcie mi znac

Posted

Niestety nie, na prośbę o zamieszczenie informacji o psie padła odpowiedź: "Nie będziemy ośmieszać gazety..." Pewnie tylko płatne ogłoszenie wchodzi w grę.

Posted

Po rozmowie z Mamąnabank zakupiłam dla Kory i Antka obroże Kiltix i troszkę lepszą karmę. Całkowity koszt 177,30 (obroże 2 szt 89,50 z transportem; karma 87,80 z transportem). Obie rzeczy już do mnie dotarły.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...