Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylwiaso']ciotka sylwia dziękuje za kase!!!

"... nie dziękuj, powiem Ci szczerze, pierwszy bym strzaskał pałkę na Twej głowie,
gdyby nie dziatek pacierze..."- znasz to? :evil_lol:

Dotarło do mnie 40zł od Pani Prezes Inter Marche. Dziękujemy :loveu:
Dopisuję do Skarpety.
20zł muszę zapłacić Sylwii za zaszczepienie Muszki.
20zł przelewam do Figi.

Posted

Przelałam 50zł od Camisiowej. Bardzo dziękujemy! Proszę o info, gdy dotrze. Mam tez informację od Kingusi75, że wsparła nasze psy. Figulinka, sprawdź konto :-)

Posted

Doszło 50 zł od Camisiowej od Mamanabank i 50 zł od Kingusi75!!!Bardzo dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodaj Mamusiunabankusiu moje 20 zł ;-) na kwiecień ;-)

Posted

No to dodaj jeszcze 10zł od moje sąsiadki z 1 piętra...była już dwukrotnie w schronisku ze swoimi dziewczynkami i dziś dostałyśmy 10żł,które jak powiedziała będzie opłatą co miesięczną...DZIĘKUJEMY!

Posted

Dostałam dzisiaj 50zł od Czarodzieja :loveu:

i
24,50zł od Państwa z Poznania, którzy przejazdem byli w Łowiczu, odwiedzili naszą Farę. Z adopcji nic nie będzie ale za wsparcie dziękujemy :loveu:

Posted

mamanabank napisał(a):
24,50zł od Państwa z Poznania, którzy przejazdem byli w Łowiczu, odwiedzili naszą Farę. Z adopcji nic nie będzie ale za wsparcie dziękujemy :loveu:

Jak to ładnie ujęłaś....

Posted

Dostałam przed chwila od Ewy:10 zł jej wpłata do skarpety,10żł od nowej rodziny Luisa do skarpety.Łącznie 20żł...Mamanabank podrzucę wieczorem...

Posted

Wszystkie deklaracje, które do mnie dotarły przekazałam dzisiaj Fidze, dopiszę później. Figa przyniosła mi też dwie obróżki skarpetowe.
Zapłaciłam 20zł za szczepienie Muszki (wścieklizna)

Posted

Dostałam wczoraj od Sylwii 60żł...ale to chyba są pieniądze przekazane przez Sylwię od Kingusi...dobrze myślę?Mamanabank ,podrzucę wieczorem...

Posted

Romka napisał(a):
Dostałam wczoraj od Sylwii 60żł...ale to chyba są pieniądze przekazane przez Sylwię od Kingusi...dobrze myślę?Mamanabank ,podrzucę wieczorem...

Dobrze myślisz :-)

Wszystkie wpłaty, które zaksięgowała Figafiga dopisane.

Romka dziękujemy za ogłoszenia!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...