Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tola^^ napisał(a):
Psiaki około 23 powinny być w domkach :)
Hasz tylko raz zwymiotował a tak to jest dobrze..

A propos tego zwymiotowania - to psiaki mialy nie byc karmione w ten dzien prawda?

Posted

WItam na dogomanii hasiowa Pania!:)
Bardzo bardoz sie ciesze,ze Haszu jest juz bezpieczny!i w takim fajnym domku!mysle,ze mozna go wykapc ja wiem jutro???
ja szczerze mowic sojego psa kapalam odrazu w pierwszy dzien.

Rambo tez juz w domu.ALf jeszcze w drodze...

Dziekuje ,ze dlaiscie Hasiowi domek!bardzo bardzo!i bratu md_arwi za transport i Tia i Wala2006 za towarzyszenie psiakom!

Posted

Chcialam Wam tylko powiedziec, zeby na przyszlosc przed transportem nie karmic psow i podac im tabletki dla psow na chorobe lokomocyjna... Bo potem to nie jest przyjemne.

Posted

Na moje konto wplynely wplay od:
natalijo - na wyjecie psow ze schronu 90 zl
izabelka_70 - transport 20 zl

Te 90 zl tez mialo isc na moje konto? Bo jesli nie, to podajcie mi komu je przekazac.

Posted

hasiowydomek napisał(a):
Hasz jest w domku. Czy któraś z Was wie kiedy mogę go wykąpać? na razie biedny i przerażony siedzi pod drzwiami.

Co do odpowiedzi na to pytanie, najlepiej zapytac weterynarza ktory kastrowal pieska. Na pewno ktos stad ma z nim kontakt. Wiec prosze zeby osoba, ktora wie kto kastrowal Hasza, zadzwonila i zapytala.

Posted

natalijo napisał(a):
te 90 zł są ode mnie ( a na imię mam Natalia, nie Izabela).
Deklarowałam 90 zł na wyciągnięcie psów ze schronisk, dostałam ten numer konta, więc wysłałam.

juz poprawilam w poscie o wplatach - przepraszam, zle spojrzalam.

Posted

natalijo napisał(a):
Nie szkodzi, ale najlepiej by było jakbyś wpisała mój nick, nie dane osobowe ;)

W tytule przelewu go zdaje sie nie bylo, wiec wpisalam to co moglam :)

Posted

anus666 dziekuje :) naparawde bardzo sie ciesze,ze zaprezentowalam wlasnie obornickie psiaki i znalazly super domki:) bardzo mi leza na serduchu:)

wiec tak:
90 zl na wyciagniecie ze schronu -od natalijo

teraz ile jestesmy winni za paliwo?

Panstwo Hasza zaplacili 50zl
Panstwo Ramba 50zl
Panstwo Alfa 30zl

co nam daje 130zl plus 20 zl to jest razem 150zl na paliwo

ja wysle swoje 20 dopiero w poniedzialek chybaze juz jest na tyle ze nie trzeba to chetnie przeznacze te 20 zl n a wyroznione wypasione allegro dla Cekinka lub Gacka z waszego schronu lub jako jednorazowa wplate na hotelik dla Kulfona

Posted

ms_arwi napisał(a):
W tytule przelewu go zdaje sie nie bylo, wiec wpisalam to co moglam :)

Rozumiem, ale jak się potem ujawniłam, to można juz było wpisać.
Ale czepiam się ;)

Posted

mam wiesci z domkow.
Hasiu narazie bardzo sie jeszce boi.Musi sie przekonac ,ze nic mu nie grozi.Pojadl i ogolnie dochodzi do siebie.

ALfik super sie dogadal z sunia Panstwa :)byl juz na spacerku-wiadomo na smyczy co by nie uciekl..

Posted

Czyli zebysmy doszli do ladu z tymi pieniedzmi:
* moj brat otrzymal jakies kwoty jak rozumiem? (nie rozmawialam z nim jeszcze, bo spi)
* te 90 zl ktore zostaly przelane na moje konto ktos musial zaplacic w momencie wyciagania psiakow ze schronu - jako, ze sa one na moim koncie, a to nie ja placilam za wyciaganie psow, oznacza, ze komus powinnam je oddac - komu? Kto placil za wyciaganie psiakow?

Posted

Wala2006 dała 20zł ja też miałam dać tyle lecz tii się coś pomyliło i chyba zapomniała o tym i wyszło że ja nic nie dałam ja niestety nie mam konta i nie mam jak przelać :/
A tia nic nie deklarowała..
Jak będzie konieczność to ja brakuje to ja moge przesłać pocztą te 20zł.

Posted

Za wyciągnięcie płaciła tia i wala one wzięły na początku swoje 90zł lecz wala dała 20zł więc zostało do oddania im 70zł i te 70zł wzięły od właścicieli psiaków...

Posted

Kochani!
Hasz po komletnie nieprzespanej nocy, słodko chrapie. Był u wterynarza, leczy stan zapalny po jąderkach.
Został nwet sam z Kropą w domu na parę godzin i nie zastałam totalnej demo:multi:lki! Bardzo ładnie (odpukać )utrzymuje czystość i chodzi na spacerki!