Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wszystko od kierowcy zalezy;)
z tego co wyczytalam to zarowno piatek jak i w sobote woli jechac pozniej.no nie wiem .dogadajta sie;)
ale sie ciesze ,ze to juz niedlugo

aha natalijo przeslala dzisiaj te 90 zl na wykup;)

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psy w sobotę było by trzeba odebrać do 12:00...
Bo nie ma kto ich wziąć i przetrzymać do późniejszej godziny.
I w naszym schronisku nie ma pełnoletnich wolontariuszek więc pojechały by tia i wala (sylwia i kasia) są ode mnie starsze mają prawie 16lat.
A całkiem z rana by nie paskowało (tak 5-6 rano)?

Posted

Dziewczyny dajcie numery telefonow najlepiej bendzie.
Mi pasuje piatek 16 najlepij zeby nie bylo ruchu i sprawnie przejechac odcinek oborniki warszawa . Pasuje ?
Co do dojazdu na Prage nie ma sprawy tylko prosze o adresy dokladne ulica nr domu , mieszkania plus kody .
Odbior 2 pieskow mozemy ustalic w wspolnym miejscu nie ma sprawy ale tez prosze o nazwe ulicy oraz nr lub punkt orientacyjny . Prosze o przeslanie tych danych na filszo@wp.pl w celu opracowania optymalnej trasy przejazdu .

Posted

Jest jeszcze jedna opcja bo tia i wala idą w piątek do schroniska więc o 16:00 by mogły jechać do warszawy :)
Bo by miały klucze od boksu i w sobote by oddały klucze pracownicy :)

Posted

Jest jeszcze coś bo Hasio nie ma aktualnych szczepień i teraz nie może być szczepiony bo miał kastracje.
Więc przyszli właściciele sami by musieli go sobie zaszczepić...

Posted

Psiaki zostaną przywiezione do Warszawy w Piątek 15 Stycznia.
I od razu zostaną rozwiezione do nowych domu.
Pierwszy będzie zawieziony Rambuś potem Hasza a na końcu Alf.
Będzie to koło późnego wieczoru i czy nowym właścicielom to pasuje???
A jak z kasą, my z Walą damy 90 zł za wyciągnięcie ze schronu ale będzie nam to zwrócić!:)

Posted

Jane napisze jej ;)
wiec tak.Kase na wyciagniecie ze schronu przelala dzis natalijo - 90 zl.Moje 20 pocztowy przelewik powinien do piatku dojsc.

30 zl Pani ALfa,30 pani Hasza i przypuszczam dosc tak wiecej Panstwo Ramba.

a co do transportu to juz jak kenworth2000 zadecyduje i wy ;)

Posted

Z transportem jest już załatwione wszytko tylko odrazu chcieliśmy psiaki do nowych domów rozwieść i czy nowym właścicielom będzie pasowało w tym dniu i godzinie je przyjąć??

Posted

Tak Tia.Ludzie chcieli sie nawet z pracy urywac bo myslalam ze transport bedzie wczesniej;)

to chcecie zawiezc kazdego psa az pod dom?czy umowic panstwa Hasza i Ramba w tych arkadiach?choc wiadomo lepiej pod dom zeby psow nie stresowac

Posted

aha kochane bo nie wiem czy Rambo jest napewno w schronie?
Pamietajacie jesli go nie bedzie to Panstwo chca Misie.

a wie ktos czy jest Rambo?

Dzwonili przed chwila Ci Panstwo.Zaplaca za benzyne i w ogole.
Kupili Rambusiowi juz.....uwaga.....bude!......pluszowa:lol: zeby mial sie gdzie poczuc bezpiecznie na poczatku.Pokupowali mu juz caly wor jedzenia,szeleckzi,smyczke.

a dadza ten na schronisko worek dobrej karmy i pytali co jeszcze jest potrzebne?

Posted

Potrzebny transport !! Mega pilne .
WYBACZCIE !!! Cioteczki i wujkowie muszę tu naśmiecić ale psiak z urwanym ogonkiem pilnie szuka transportu na trasie Milicz ( k. Ostrowa Wlkp ) - > Warszawa . Transport cały lub łączony , może być za zwrotem kosztów . Najważniejsze by znaleźć kogoś do tego transportu .

http://www.dogomania.pl/threads/177756-POMOCY-MA-ody-biszkoptowy-labek-z-oderwanym-ogonem-Nie-moA-e-u-mnie-zostaAE