Ola la Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 wszystko od kierowcy zalezy;) z tego co wyczytalam to zarowno piatek jak i w sobote woli jechac pozniej.no nie wiem .dogadajta sie;) ale sie ciesze ,ze to juz niedlugo aha natalijo przeslala dzisiaj te 90 zl na wykup;) Quote
Tola^^ Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Psy w sobotę było by trzeba odebrać do 12:00... Bo nie ma kto ich wziąć i przetrzymać do późniejszej godziny. I w naszym schronisku nie ma pełnoletnich wolontariuszek więc pojechały by tia i wala (sylwia i kasia) są ode mnie starsze mają prawie 16lat. A całkiem z rana by nie paskowało (tak 5-6 rano)? Quote
kenworth2000 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Dziewczyny dajcie numery telefonow najlepiej bendzie. Mi pasuje piatek 16 najlepij zeby nie bylo ruchu i sprawnie przejechac odcinek oborniki warszawa . Pasuje ? Co do dojazdu na Prage nie ma sprawy tylko prosze o adresy dokladne ulica nr domu , mieszkania plus kody . Odbior 2 pieskow mozemy ustalic w wspolnym miejscu nie ma sprawy ale tez prosze o nazwe ulicy oraz nr lub punkt orientacyjny . Prosze o przeslanie tych danych na filszo@wp.pl w celu opracowania optymalnej trasy przejazdu . Quote
kenworth2000 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Rano w sobote niestety mam zajete . Prosze podajcie lub rzeslijcie nr tel mi swoje to odzwonie i uzgodnimy Quote
Tola^^ Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Jest jeszcze jedna opcja bo tia i wala idą w piątek do schroniska więc o 16:00 by mogły jechać do warszawy :) Bo by miały klucze od boksu i w sobote by oddały klucze pracownicy :) Quote
kenworth2000 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 TOLA prosze daj nr tel zadzwonie uzgodnimy lub zadzon na 502 422 696 lub tez gg 6563975 Quote
Tola^^ Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Jest jeszcze coś bo Hasio nie ma aktualnych szczepień i teraz nie może być szczepiony bo miał kastracje. Więc przyszli właściciele sami by musieli go sobie zaszczepić... Quote
Tia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Psiaki zostaną przywiezione do Warszawy w Piątek 15 Stycznia. I od razu zostaną rozwiezione do nowych domu. Pierwszy będzie zawieziony Rambuś potem Hasza a na końcu Alf. Będzie to koło późnego wieczoru i czy nowym właścicielom to pasuje??? A jak z kasą, my z Walą damy 90 zł za wyciągnięcie ze schronu ale będzie nam to zwrócić!:) Quote
Tia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Trzeba nowej właścicielce Hasza powiedzieć o tych szczepieniach. Quote
Ola la Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Jane napisze jej ;) wiec tak.Kase na wyciagniecie ze schronu przelala dzis natalijo - 90 zl.Moje 20 pocztowy przelewik powinien do piatku dojsc. 30 zl Pani ALfa,30 pani Hasza i przypuszczam dosc tak wiecej Panstwo Ramba. a co do transportu to juz jak kenworth2000 zadecyduje i wy ;) Quote
Tia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Z transportem jest już załatwione wszytko tylko odrazu chcieliśmy psiaki do nowych domów rozwieść i czy nowym właścicielom będzie pasowało w tym dniu i godzinie je przyjąć?? Quote
Ola la Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Tak Tia.Ludzie chcieli sie nawet z pracy urywac bo myslalam ze transport bedzie wczesniej;) to chcecie zawiezc kazdego psa az pod dom?czy umowic panstwa Hasza i Ramba w tych arkadiach?choc wiadomo lepiej pod dom zeby psow nie stresowac Quote
Ola la Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 ogolw ogole podam wam do nich telefony!kurczaki komu przeslac?zapomnialam na smierc! Quote
Tola^^ Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Jutro nasza maluszki jadą do domków!!! :) Quote
Ola la Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 nio super:) to Alfika zawozicie do pod sam dom a Hasza i Ramba tez czy latwiej pod te C.H Arkadie? Quote
Tola^^ Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Wszystkie psiaki będą zawożone pod sam domek :) Quote
Ola la Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 aha kochane bo nie wiem czy Rambo jest napewno w schronie? Pamietajacie jesli go nie bedzie to Panstwo chca Misie. a wie ktos czy jest Rambo? Dzwonili przed chwila Ci Panstwo.Zaplaca za benzyne i w ogole. Kupili Rambusiowi juz.....uwaga.....bude!......pluszowa:lol: zeby mial sie gdzie poczuc bezpiecznie na poczatku.Pokupowali mu juz caly wor jedzenia,szeleckzi,smyczke. a dadza ten na schronisko worek dobrej karmy i pytali co jeszcze jest potrzebne? Quote
Laura1108 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Potrzebny transport !! Mega pilne . WYBACZCIE !!! Cioteczki i wujkowie muszę tu naśmiecić ale psiak z urwanym ogonkiem pilnie szuka transportu na trasie Milicz ( k. Ostrowa Wlkp ) - > Warszawa . Transport cały lub łączony , może być za zwrotem kosztów . Najważniejsze by znaleźć kogoś do tego transportu . http://www.dogomania.pl/threads/177756-POMOCY-MA-ody-biszkoptowy-labek-z-oderwanym-ogonem-Nie-moA-e-u-mnie-zostaAE Quote
ana666 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Tolu wiadomo coś? wyjechali w ogole, może już sa na miejscu? Quote
Recommended Posts