Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tylko zeby psy jeśc nie dostały w dzień wyjazdu, chyba nie chcemy zeby zarzygały cały samochód:roll:
jeszcze aviomarin możecie dać 0,5 h przed wyjazdem.
tolu najlepiej zeby już wszystko było w schronie załatwione zeby kenworth2000 tylko je odebrał i jechał dalej.

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma sprawy moze byc sobota ale najlepiej popoludniu bo naprawde lepiej jest jechac w wieczorem mniejszy ruch itp. 2 osoby moga tez jechac spoko zalezy wszytko od was samych kto ma czas itp.
Wrazie pytan lub jakis postanowien nowych dzwoncie na 502 422 696 24h

Posted

juz jestem.
Anus666 zara bedzie kocur i fajny obrazek:)

czyli transport w sobote tak?

to powiedziec domkom ze sobota?

Prosze dowiedzta sie o ta kastracje:)Rambus nie musi bo bedzie jedynakiem:)a kolezanka alfa jest sterylizowana;)

Posted

Tolu a nie masz kogoś ktoby psiaki wziąl w sobote rano i przygotował do podróży? dobrze też je wykąpać ;)
lepiej żeby dwie osoby jechały bo to rożnie, nie wiadomo jak psy sie będą zachowywać, róznie to bywa, nawet sie mogą zacząć gryzć albo coś...
to co to jest za samochód ze tyle zywego towaru mozesz zabrać? Autobus?:evil_lol:
Ola la-jedziemy też? :cool3:

Posted

jasne mysle ,ze nikt nie bedzie narzekal na transport w pozniejszych godzinach;)

nie wiem do ktorej jest schron w sobote?przygotujecie wszystko?czy psiaki sa w schronie na bank?tzn alf i hasz napewno nie?a Rambus?

Posted

NIestety nie autobus ani ciezrowka chodz jak zaltwicie to moge tez jechac:P
Samochod to zwykla skoda kombi gdzie rozkladam jedna czesc tylnego seidzenia zeby psy mialy wieksza przestrzen oraz bylo je widac .

Posted

w sobote schron do 12, wiec albo je ktoś wezmie albo zostana zamknięte w boksie poza wybiegiem, któs z wolontariuszy by wziął klucz i przekazał psy.
tolu a Ty co o tym sądzisz tak jakoś milczysz, ja nie chce sie mieszać, tylko głośno mysle:roll:

Posted

ola la :buzi: piękne kotki:loveu: dziekuje:Rose:
wiewiórki czadowe :evil_lol: a no właśnie a czemu Ty już nie masz wiewióra w avatarze???
ja wlasnie nie wiem co z odbiorem psów, nie wiem co Tola załatwiła w schronie itp. bo znów w patek jest schron do 14 wiec też nie za długo, ja np. nie dałabym rady ich odebrać:shake:
mam nadzieje ze sie uda to wszystko, oby pogoda dopisała i domki sie nie odmyśliły i w ogóle...
ważne tez żeby kasa doszła do ms_arwi bo bez tego ani rusz!
A dalaś Tolu dane tych domków kierownikowi?

Posted

Jezeli pozwolicie zesie wtrace najlpeij zeby ktoras z was wziela pieski w piatek i wpiatek jechac od drzu proponuje wyjechac okolo 18 bo ludzie juz do domow wroca i przed 22 byc w wawie .... Czy ktos jest za ta propozycja?

Posted

nima za co:)
jutro tez przesle dane domkow toli popoludniu.
wlasnie ja jutro robie przelew.Przeslalam ciotkom ktore deklarowaly wplate na transport pw z numerem konta.

kasiulki odpisala,ze nie da rady wplacic.
pozostale ciotki mam nadzieje,ze wplaca.

cioteczki dajcie znac prosze

jej ja juz nie kontaktuje Tolu nie wiem jak to zrobic czyli sobota bo w piatek pracujeie i uczycie sie i niemialby kto naszego wspanialego kierowcy powitac w schronie,przekazac czesci kasy i psow?

jej wybaczcie chaos

buziaki!kalaruchy czy tam karaluchy pod poduchy!

Posted

Piatek proponuje wyjechac najwczesniej 16 . Jezeli to mozliwe mogl by ktos wziasc pieski umyc itp.
przypomnialo mi sie czy ktos z was posiada jakies stare koce lubprzescieradla dla pieskow zeby wrazie niestrawnosci zoladkowych nie bylo klopotu? oraz zebym mialy dosc miekko bo tego to niestey zapewnic nie moge .
Oraz prosze osoby ktore jada ze mna o kontakt :)

Posted

jak w piątek to pojutrze, wiec trzeba sie streszczać, najlepiej zeby ten kto jedzie wziął psy, a jedzie Wala i....?
ola lu koniecznie podaj Toli dane domków, kiero zawsze chce mieć przed wyjazdem psów, i ciekawe czy Hasz już wykastrowany?

Posted

Przedewszystkim sa mi potrzebne adresy odbioru oraz dostaw i czy moga byc wieczorem psay dostarczone . najlepiej dane wyslac na maila filszo@wp.pl co do ustalenia godzin odbioru pieskow z obornik proponuje zeby osoby ktore jada ze mna daly nr tel. lub zadzwonily do mnie na 502 422 696 .
Sprawe finansow prosze zalatwiac z moja sisotra ( ms_arwi ) .

Posted

Przzeslalam juz Toli dane domkow.adresy i numery dowodow.
Drogi kierowco zeby tyle nie jezdzic panstwo Hasza i panstwo Ramba odebrali by psiaki w tym samym miejscu C.H Arkadie ok?
panstwo Alfa sa bez samochodu.czy daloby rade imgo zawiezc n a ta Prage?

Tolu i wala to skontaktujecie sie z kenworth200 naszym kierowca?bo chyba jedna z was by z nim pojechala zeby pilnowac pieskow?

Posted

No pojedzie tia i wala2006 :)
My będziemy w schronie od 8:00 więc przygotujemy je do podróży :)
Rambuś nie jest zamknięty i pracownica go nie złapie i żadnej wolontariuszki nie będzie...
Moim zdaniem lepiej by było jechać z rana żeby popołudniu psy już były..
I ja z walą dajemy razem 40zł więc gdyby w piątek to nie możemy dać więc lepiej sobota.
Jeżeli coś ominęłam to pisać i się pytać :)

A w sobote o której psy by miały jechać ??