Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola la napisał(a):
cioteczka mars_arwi pisala ze w obnie strony 160 zl;')

Tak, tak jestem z marsa ;) Ale ogolnie wezcie pod uwage warunki panujace na drodze, lepiej gdyby sie troszke poprawily.

Posted

cioteczko wybacz ja zawsze jakos fajnie stuninguje czyjegos nicka :-D

kurcze mam tez nadzieje ze warunki sie poprawia .narazie jest gololedz...
kiedy wracalam wieczorem to wymacalam kompletnie zlodowaciala brzoze!slicznie to wygladalo no ale...

Posted

CIoteczki ktore deklarowaly sie dolozyc do transportu mozecie przelac pieniazki na konto ms_arwi ktorej brat bedzie wiozl obornicka trojke?ona odesle wam pW z numerem konta.
Ja tez rzecz jasna przelewam swe dwie dyszki ;)
ms_arwi moge prosic numer konta?

Posted

Cioteckzi wiec tak.
domek Hasza zostal dzis sprawdzony i jest super:)
wiec jedzie Hasz,Alf i Rambo(jesli Rambo nie bedzie to Misia) .

a domek dla Gacusia ma sprawdzac w najblizsyzm czasie AGata,Sonia w Poznaniu.

ms_arwi poprzesylasz numer konta cioteczkom?
ja tez kilku przesle

Posted

Prosilabym zebys popodsylala jesli mozna, bo ja obecnie ledwo znajduje czas na cokolwiek :) Zerkam tutaj tylko szybciutko zawsze, zeby zobaczyc czy sa jakies info szczegolowe odnosnie do transportu (godzina itp.). BTW, mozemy tez psiaki odebrac po poludniu w piatek i wieczorem bylyby w Warszawie - czy wolicie sobote? Znalazl sie tez ktos chetny do pomocy, zeby jechac z moim bratem do Wawy i pomoc w opiece nad psiakami podczas transportu?

Posted

kochana juz rozeslalam konto;)

mysle ze piatek bedzie najlepszy.Pytalam czy pasuje panstwa od psiakow i owszem:)koncza kolo 14 15 wszyscy ale w razie czego by sie urwali.

co do towarzysza nie weim .moze ktoras z wolontariuszek sie skusi?

Posted

jak w piątek to Tola musi załatwić zeby były w boksie hotelowym zeby je zabrać popołudniu bo w schronie nikogo nie będzie. a macie dokładne dane tych osob zeby podac w schronie?
To Toli psy to Tola musi jechać z bratem ms-arwi:cool3:
Olu przepraszam ze nie odpisałam na poprzedniego smsa nie wiem jak wygląda sprawa z kastracją Hasza, ja dziś nieprzytomna, kot odszedł za TM i tak mam oczy spuchnete ze ledwo coś widziałam tą wiadomośc od płaczu i mega doła mam ogólnie:placz:

Posted

ana666 bardzo mi przykro z powodu kotka :(
jej szkoda gadac zwierzaki powinny odchodzi razem z nami...

Jasne ja na jutro zalatwie wszystkie potrzebne dane i wysdlac je Toli?
ms_arwi wlasciwie jej brat bedzie jechac po psiaki popoludiu i dotrze chyba pod wieczor?

trzymaj sie Ana:*

Posted

Ola la napisał(a):

ms_arwi wlasciwie jej brat bedzie jechac po psiaki popoludiu i dotrze chyba pod wieczor?

trzymaj sie Ana:*

Tak, pod wieczor. Wtedy na pewno wszyscy beda w domach :) Juz mu podaje adres watku.

Posted

Witam witam widze ze szykuja sie kolejne pieski do nowego domku .

Jak by co jestem bratem ms_arwi nazywanym powszechnie kierowca w jakich godzinach jest mozliwy odbior pieskow z obornik ? w piatek lub sobote . Oraz jakie byly by najlepsze godziny dostawy pieskow?

Posted

Ola la napisał(a):

Jasne ja na jutro zalatwie wszystkie potrzebne dane i wysdlac je Toli?

Toli wyslij bo to jej adopcje, ona pewnie tam wszystko załatwia, ja w schronie gościnnie jestem ostatnio.

Posted

kenworth2000 napisał(a):
Witam witam widze ze szykuja sie kolejne pieski do nowego domku .

Jak by co jestem bratem ms_arwi nazywanym powszechnie kierowca w jakich godzinach jest mozliwy odbior pieskow z obornik ? w piatek lub sobote . Oraz jakie byly by najlepsze godziny dostawy pieskow?

Witamy naszego kierowce :multi:
trzeba na Tole poczekać ;)

Posted

Spoko jak by co proponuje zebym byl w nocy wwarszawie poniewaz osobowki nie jezdrza noca a one gownie bolkuja mi droge i stawarzaja niebezpieczenstwo . Prosze o podanie adresu w Warszawie zebym mogl sprawdzic kilometry i dojazd wystarczy nawet dzielnica .

Posted

[quote name='Ola la']O tak szanownego kierowce witamy!

co to jest za kurczak? ptasią grype roznosisz! :evil_lol:
a wklej mi jakiegoś kotka, najlepiej bury jak możesz :-(

Posted

Super chruper-ta krówka fajna, a ten 3 obiekt od lewej to roztocze? Jestem uczulona!!!! :evil_lol:czemu ma takie oczy jakby miał wścieklizne, kazdy jakiś zainfekowany!
Ola la Ty to mnie zawsze rozbawisz nawet kiedy mam żałobe:shake:
jeszcze kotka poprosze:roll: i założymy zoo:p

Posted

Już jestem :)
Widzę że kierowca jest na dogo...
Więc najbardziej by pasowała sobota bo w piątek psy są wydawane do 13,30...
Co do kastracji to jutro się dopytam co i jak...
Drogi kierowco może jechać wala2006 z tobą bo to jest opiekunka Hasza a on jest bardzo bojaźliwy do obcych...
A by mogła też jechać druga osoba bo wtedy dało by radę jakoś upilnować psiaki jakby jakiś miał chorobe lokomocyjną...
Hasz już jechał w aucie jest grzeczny i kochaniutki :)