kasiulki Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Izabelka da 20 zł i Pani od Gacka 30 zł czyli mamy dodatkowe 50 zł :) (razem 160 zł) Quote
Ola la Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Pani alfa daje te 30 a Pani Gacka jeszcze nie wiem.rano zadzwonic ma.Pani Hasza za godzine Quote
Ola la Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 izabelko tylko chyba jeszcz enie wiemy na jakie konto zbieramy mysle,ze jutro wszystko sie wyklaruje. kasiulki cioteczko przeca nima za co. Jej Tolu prosze kochana to napewno Alfa jakos tam zabezpieczysz?zeby go tam nic zlego nie spotkalo. Super,ze go wrzucilas na Mikropsy bo bym nawet nie wiedziala o nim. przegladalam ta obornicka galerie.ole tam jeszcze bidulek...:( Quote
Ola la Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 czekamy czekamy:) moze jeszcze jakas cioteczka pomoze i dorzuci sie do magicznego paliwa na ktorym psiaki pojada po nowe zycie.... Quote
ms_arwi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 hej hej, moj brat ostatnio jechal specjalnie po Migotke do wawy. Trasa warszawa-rogozno. W obie strony wynioslo to 160 zl, wiec jesli jestescie zainteresowani, to mysle, ze chetnie pojedzie! Quote
Ola la Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 jej mars-arwi a gdzie jest to Rogozno?gdzies kolo obornik?kiedy moglby jechac? byloby niezle. Cioteczki obornickie.Fajny domek z Poznania zainteresowal sie bardzo Misia.ale nie wiem co z transportem.Moge podac do nich numer komus. Quote
ms_arwi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ola la napisał(a):jej mars-arwi a gdzie jest to Rogozno?gdzies kolo obornik?kiedy moglby jechac? byloby niezle. Cioteczki obornickie.Fajny domek z Poznania zainteresowal sie bardzo Misia.ale nie wiem co z transportem.Moge podac do nich numer komus. Rogozno jest nawet kawalek dalej niz Oborniki, wiec podalam przyklad :) Kiedy chcecie zeby jechal? W weekendy mysle, ze wszystkie mu pasuje ;) Transport Oborniki-Poznan to tez nie problem. Quote
Ola la Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 cioteczko super.to nie wiem jesli 160 zl w obie strony(okolo)to fajna suma. i do uzbierania.Kasiulki tez proponowala transport na sobote ale umknelo mi .WIadomo koszta moga byc rozne bo rozne sa samochody,roznie pala,sa na gaz na benzyne i w ogole.Mysle ze dziewczyny ze schroniska zdecyduja Tola,ana czy inne. cioteczki tylko nastapilsa zmiana planow. tzn ALf i Has zbez zmian ale domek ktory mial brac Gacka odpadl... za to pojawil sie domek zdecydowany na Rambusia czy on jest jeszcze w schronisku? a to strona zmarlego pieska panstwa ktorzy chca adoptowac wlasnie Rambusia: http://hela.com.pl/piesbej.htm Panstwo od Ramba sa Gotowi dolozyc tyle ile zabraknie do transportu ;) Quote
Tola^^ Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 To ms_arwi najlepiej było by za ten tydzień w sobotę lub wcześniej bo Hasz będzie kastrowany po tej niedzieli... Fajnie że Rambuś też ma jechać :) I Miśka może też... Quote
ms_arwi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Tola^^']To ms_arwi najlepiej było by za ten tydzień w sobotę lub wcześniej bo Hasz będzie kastrowany po tej niedzieli... Fajnie że Rambuś też ma jechać :) I Miśka może też... To dajcie mi znac, ja wstepnie powiem bratu :) Quote
Ola la Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 wiec tak Alf i Gacus napewno.domki sprawdzone.DOmek Hasza wydaje sie tez fajny ale trzeba go sprawdzic.Niedlugo bedzie wizyta przedadopcyjna;) Quote
Tola^^ Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Ja ci napisze kiedy będzie Hasz po kastracji... Potem będą mogły jechać :) Quote
Tola^^ Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Ja ci napisze kiedy będzie Hasz po kastracji... Potem będą mogły jechać :) Quote
kasiulki Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Hej widzę,że jest inna propozycja transportu.W takim razie trzymam kciuki za pieseczki w ich przyszłych domkach :) !!! Quote
Ola la Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 kasiuli cioteczki prosze badzcie obie na posterunku w razie czego .nie opuszczajcie watku.Zawsze moze jednej cos wypasc i klops.... Quote
Tia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Alf, Hasz już zamknięte w swoim boksie i bezpieczne, czekają na te domki:) Quote
Tola^^ Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Tylko jeszcze musimy liczyć +30zł od jednego psa to razem 90zł. Ta kasa za wykupienie maleństw ze schronu. Bo będzie tam trzeba podać nr dowodu. nr kom adres zamieszkania kod pocztowy... Quote
Ola la Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ojej zapomniala m o tym wyciagnieciu ze schronu! Cioteczki ktora jeszcze cos dorzuci????? Quote
natalijo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Skoro nie skorzystałyście z mojej oferty dołożenia się do transportu, to zapłacę za wykupienie ;) Quote
Ola la Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 natalijo dzieki ci!!!!!!!wielkie:******* .kurcze siedz ejak na iglach oby wszystko poszlo gladko Quote
Tola^^ Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 A tak około ile będzie wynosić koszt za transport? Quote
Ola la Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 dogomaniaczka ktora bedzie zawozic psiaki pisala strone wczesniej ,ze kolo 100 iles zlotych zaraz zerkne. Quote
Recommended Posts