Tola^^ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [SIZE=6]ALF Mieszka w Obornickim schronisku dla psów "Azorek" lecz znalazł się DS w Warszawie! Domek już jest sprawdzony i Alfik był by tam bardzo szczęśliwy!! W schronisku nasz mały Alfik jest mało lubiany. Specjalnie się psy w niego zaczepiają i czasem nie dopuszczają go do jedzenia. Jest to nasz mały biedaczek:placz: Takie żyje już od ponad roku!!! Jest na jednym wybiegu z około 160 psami!! Alf ma 3lata, jest bardzo śliczny i kochany!! Łagodny niekonfliktowy lubi dzieci :) Jest z niego prawdziwy pieszczoch na spacerkach puszczany i ładnie się słucha:cool3: On na prawde potrzebuje tego domu!! A to nasz przystojniaczek mały: :loveu::loveu::loveu: A tu z języczkiem:loveu::loveu::loveu: HASZ I GACEK TEŻ POJADĄ Z Z ALFEM WIĘC SZUKAMY TRANSPORTU DLA 3 PSIAKÓW Hasz: (WĄTEK [KLINKI]) RAMBUŚ: !SZUKAMY DEKLARACJI JEDNORAZOWYCH NA TRANSPORT! Tola^^ - 20zł Ola la - 20zł Wala2006 - 20zł kasiulki - 50zł izabelka_70 - 20zł Pani od Alfa - 30zł _______________ Razem 160zł!! WYKUPIENIE ZE SCHRONU natalijo - 90zł :loveu::loveu: _______________ Razem 90zł (całość) Dziękuje!!!:loveu::loveu: Zbieramy 350-400zł!! Quote
Ola la Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Melduje sie! kurcze tylko czy znajdziemy kierowce:(ale jak nazbieramy troszke kaski i jeszcze przyszle domki sie doloza to sie znajdzie? nie wiem jaka to bylaby odleglosc?moze damy bardziej dramatyczny tytul no niew iem hmmmm... Quote
Tola^^ Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Ola la masz rację z tym tytułem tylko co tu wymyślić tytuł ?? Quote
Tola^^ Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Nie za bardzo rozumiem o co chodzi... Quote
kasiulki Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Przeklejam z wątku Hasza : "Hej dziewczyny ! Istnieje szansa,że może dałoby się namówić mojego znajomego aby przyjechał po pieski .Jestem z Warszawy więc gdyby Państwo zdecydowaliby się na Hasza-moglibyśmy za jednym razem zabrać obu( ALFika i HASZa) do domków w Warszawie ? Jakaś zbiórka na paliwo-ja się postaram dać też coś od siebie...kwestia uproszenia znajomego zostaje ..." Udało mi się namówić znajomego,moglibyśmy przyjechać po pieski za tydzień w weekend,koszt wyprawy-to ok 350-400 zł (paliwo) Podobno może będzie jeszcze jeden piesek transportowany,Gacek. Trzeba zacząć zbierać deklaracje ,przyszłych właścicieli też można spytać czy mogą się dołożyć do transportu. Quote
Ola la Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 przerzut mialby nastapic w ktoras sobote.... tylko jeden domek waha sie miedzy haszem a gackiem .Psiak rraczej musialby byc wykastrowany bo maja sunie jewszcze przed sterylizacja przyszli wlasciciele. Cioteczki blagamy o deklaracje.....na dworze mroz ....psiaki marnieja w schronisku a domki czekaja..... Quote
Wala2006 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Deklaruje 20zł na transport dla psiaka ( a w tym "mojego" Hasza) Quote
natalijo Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ok, melduję się ;) Dołożę się do kosztów paliwa - dajcie znać ile i komu i wysyłam przelew :) Quote
Tola^^ Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Ja też deklaruje 20zł na transport! :) Quote
kasiulki Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Trzeba zrobić listę deklaracji żebyśmy wiedziały na czym stoimy.Ja dam 50 zł,Tola 20 zł czyli mamy 70 zł. Musimy też pomyśleć na jakie konto wpłacić kasę (gdyż ja swojego nie mam :( ) Quote
Tola^^ Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Mamy 110zł! :) Bo Wala2006 też daje na transport, to jest opiekunka Hasza ;) Quote
Tola^^ Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 kasiulki napisał(a):Racja.Dzięki !!! Nie ma za co :) Quote
kasiulki Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Cudownie ! Czy któraś mogłaby też odezwać się do przyszłych właścicieli psiaków i dowiedzieć się ile oni mogą dać ? Quote
Ola la Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 super! te moje 20 tez liczylas? jej oby do soboty:) Quote
Ola la Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 jasne juz dzwoni do domku alfa bo zapomnialam:/ potem reszta;) Quote
izabelka_70 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Tola^^ napisał(a):Nie za bardzo rozumiem o co chodzi... było pytanie o kierowcę... więc pytałam się na kiedy jest potrzebny do przewozu (przerzutu) piesków... ale widzę, że kierowca juz jest.. dokładam sie 20 zł :-) Quote
Ola la Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 izabelko! dziekujemy!!!!!!!!!!jej cioteczki jestescie boskie. Pani od Alfa dajne 30z;.Obecnie nie wysupla wiecej....wyslala mi wlsnie serie zdjec swojej suni.Przesmieszna malizna.na zdjeciach spi ze szczurek(zywym)pod paszka:) Quote
Recommended Posts