blue.berry Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 dokładnie to muszę sprawdzić ale ze zdjęciem to jakos pomiędzy 100 a 150 pln. Quote
Iza i Avanti Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Kurcze, dużo... A ja już wszytko co mogłam dać, dałam na nasze boksiowe bazarki... Quote
blue.berry Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Iza - ja doskonale wiem ile wy macie bokserowych bied pod opieką. Dałam ogłoszenie w Moim Psie - powinno ukazać sie w marcowym numerze. zapłaci za nie osoba która wyciągnęła Cezara z pseudo. Quote
blue.berry Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Cezary pozdrawia. Byliśmy z odwiedzinami w sobotę. Spacer nie był za długi bo duża ilość śniegu, koleiny i zaspy mocno utrudniają Cezaremu chodzenie. Mam wrażenie że niestety zima nie wpływa korzystnie na jego zdrowie. Z chodzeniem i sprawnością bywa tak sobie (na jesieni było o wiele lepiej). Cezary do tego ciągle mocno chudy. Do towarzystwa do kennelu dostał słodką kudłatą sunię - razem zawsze raźniej i Cezar wydaje się być zadowolony z jej towarzystwa. robią we dwójkę wyścigi do misek. no i jak zawsze - wielką radość z wizyty i wielki smutek przy zamykaniu w kennelu i pożegnaniu. obopólny. Quote
Iza i Avanti Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Rozumiem, że nadal brak zainteresowanych? Szkoda chłopaczka... Quote
Seymour666 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dlaczego nikt nie chce takiego wielkiego cuda ? Przecież to sama rozkosz, tak jakby się miało w domu tygrysa albo niedźwiedzia. Wielkopsy są naprawdę spokojne i w mieszkaniu mało kłopotliwe. Gdybym nie miała juz jednego... A tak, moge tylko trzymac kciuki. Quote
Iza i Avanti Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Seymour666! A może ktoś ze znajomych szuka takiego olbrzyma do kochania? Quote
blue.berry Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 no niestety nikt nie chce - ze wszystkich ogłoszeń + allegro i alegratki + plakaty i ulotki nie było ani jednego telefonu : ( sama nie wiem - może w ogłoszeniach nie pisać ze on ma problemy z chodzeniem? no ale z drugiej strony taka jest prawda i przyszły właściciel musi ją znać. Quote
blue.berry Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 w marcowym Moim Psie ukazało się ogłoszenie Cezarego. mam nadzieję że przyniesie jakiś efekt. Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Zima się już kończy, Cezarku... Może wiosna przyniesie Ci szczęście? Oby... Quote
blue.berry Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Cezary nie najlepiej zniósł tę zimę... i teraz roztopy i wilgoć tez mu nie pomagają. znów bardzo ciężko mu chodzić i mocno się zatacza. wczoraj nawet nie chciał za bardzo iść na spacer. na tą okoliczność wizyta upłynęła na przytulaniu w kojcu i wyjadaniu smakołyków oraz skubaniu za rękaw. ostatnimi czasy do towarzystwa dostał fajną kudłatą sunię - żeby mu było raźniej i żeby ona trochę go rozruszała. widać że się lubią no i uwielbiają sobie wyjadać z miski nawzajem. wczorajsza wizyta miała też mały element grozy - Cezarek ukradł mi skórzaną rękawiczkę i z wielkim smakiem sobie ją zaczął zajadać. musiałam go ścigać po całym ogrodzie widząc jak z paszczy stercza tylko paluszki. na szczęście udało sie wyciagnąc ją z paszczy. było w sumie sporo z tego radości. a takie widoki mam podczas każdej wizyty. Cezary pozdrawia. Quote
Iza i Avanti Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Uaktualniony Cezary http://www.allegro.pl/show_item.php?item=944136007 Quote
blue.berry Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 kochani, myślałam że już nigdy tego nie napiszę. Cezary pojechał do domu! to był jeden z najszczęśliwszych dni w moim życiu. po tylu miesiącach poszukiwania domu, po kompletnym braku zainteresowania tym psem, w końcu trafił się dom. i to jaki dom. po Cezarka przyjechała cała rodzina - pani Ewa z mężem i nastoletnią córa Olą. 4 członek rodziny - sunia labradorka (również adopcyjna, o ile pamiętam tez chyba z jakiejś pseudo) czekała na nich w domu. pani Ewa znalazła ogłoszenie Cezara w Moim Psie. i ujęło ja ono mocno za serce. nie zniechęciła sie żadnymi informacjami na jego temat, ze stary, ze ciężko mu się chodzi, ze wymaga opieki. przyjechała na drugi dzień po wizycie przedadopcyjnej. z samego rana. najszybciej jak mogła. i Cezary pojechał do domu! początek znajomości zafundował ciężki, bo on bardzo boi się jeździć samochodem i po prostu sie w nim załatwił. ale i to nie było przeszkodą. a po przyjeździe okazało się ze sunia rezydentka zachwycona nowym nieoczekiwanym domownikiem. ponoć rozbawiona biega i ciągle go zaczepia, pani ewa nie może wyjść z zadziwienia nad jej zachowaniem (bo sunia dość wycofana jest). Cezary wszystko sobie pozwiedzał i ponoć ze spokojem udał się do swojego kennelu.docelowo będzie mieszkał i na zewnątrz i w domu ale do domu będzie się go przyzwyczajać powoli i na spokojnie (z uwzględnieniem kota rezydenta : ) już wprosiłam się na wizytę za jakiś czas : ) bo Cezarek pojechał do Kielc więc jest to z warszawy jak najbardziej odległość odpowiednia do wizyt : ) nie macie pojęcia jak się ciesze. ten psiak był w hotelu od lipca (czyli prawie 8 miesięcy). ja od ponad 4 miesięcy bardzo intensywnie szukałam mu domu i z dnia na dzień traciłam nadzieję. ale tak nie wolno. nie wolno tracić nadziei. chciałam bardzo bardzo podziękować (tak nawiązując do wczorajszych oskarów): Dorocie pchle za zabranie Cezarka z pseudo i finanse Beacie u której Cezar był w hotelu - za cudowna opiekę nad nim Agacie hakerce niezawodnej i dziewczynom od ASTów za pomoc w ogłoszeniach. Iza i Avanti z dogo za allegro i alegratkę (stale wznawiane) i stała obecność na wątku Cezarka na dogo, Ewusek, Uli i innym za rozwieszanie plakatów. andzi69 za wizytę przedadopcyjną przeprowadzoną w błyskawicznym tempie. wszystkim którzy wsparli opiekę nad Cezarem finansowo. wszystkim którzy mnie wspierali i trzymali kciuki (Misza : ) dziękuję za pomoc. serdecznie dziękujemy rownież firmie BIOMILL za sponsorowanie karmy dla naszego Cezarka. Quote
Iza i Avanti Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Wspaniale! Takie wieści uwielbiam najbardziej na świecie! :-) BlueBerry- a możemy się spodziewać jakiś zdjęć z nowego domku??? Ściągam ogłoszenia! Juuuuuuuuuupi Quote
blue.berry Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 wieści z domku na-pewno będą. mam nadzieje że i zdjęcia. na razie wszystko jest w jak najlepszym porządku. wygląda na to że Cezary naprawde poczuł sie jak w domu. ponoc biega po ogrodzie i szczeka! co wprawiło nas w zdumienie bowiem on nigdy nie szczekał. no i prawie zeżarł beagla który przyszedł z wizytą i smalił cholewki do suni rezydentki. Jego suni! pani Ewa zakochana. a cezary - wygląda na to ze chyba zadowolony : ) Quote
blue.berry Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 miałam problem z odczytaniem PW Ciebie ale już go rozwiązałam. oczywiscie info poprzesyłam dalej. pozdrawiam Quote
Recommended Posts