bartek22 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dzisiaj dostałam ten list z Hauuwardu : Bardzo proszę ludzi o dobrym sercu. To na pewno będzie cudowny piesek. Proszę przekażcie znajomym - może znajomy znajomego ? Ja sama kiedyś adoptowałam 8 letnia suczkę i to była najlepsza decyzja w moim życiu. serdecznie pozdrawiam Agnieszka Kępka www.hauward.pl hauward@hauward.pl tel./fax. 058-558-14-80 kom.0608-286-107 ----- Original Message ----- From: Betti To: hauward@hauward.pl Sent: Tuesday, January 05, 2010 4:58 PM Subject: Pomoc dla Kubusia Witam poszukuje pomocy dla psiaka o imieniu KUBA pies ma około 6-7 lat to mały kundelek nauczony czystości,niczego w domu nie gryzie .Stanęłam w bardzo trudnej sytuacji jest to piesek mojego taty który zmarł przed samymi świętami .Pies nie może zamieszkać ze mną mam dwa psy rasy Shar-pei i niestety ale starsza suczka chce go zjeść .Piesio siedzi teraz w domu mojego taty pilnuje mi go sąsiad wychodzi z nim karmi go ja oczywiście tez tam jeżdżę ale nie może to na dłuższą metę tak wyglądać,.Nie chce go oddawać do schroniska pies mieszkał zawsze w domu ,je wszystko nie jest wybredny mogę nawet pomoc w jego utrzymaniu .Chce znaleźć dla niego ciepły dom z kochającymi ludźmi ,abym mogła spać spokojnie .Drodzy Państwo jeśli możecie mi pomoc będę bardzo wdzięczna .Próbowałam juz wszystkiego pytałam ludzi znajomych i nic,jestem dostępna pod numerem tel.0501-234-937, z góry dziękuję Beata Chudowicz Tylko nie wiem jak dodać zdjęcia ? Quote
KONICZYNKA 47 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dobrze utrzymany, zadbany psiak na kanapę. Poręcznych rozmiarów. Quote
wszpasia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 skontaktowałam się z Panią z pierwszego posta. zaoferowałam pomoc w ogłaszaniu. ustaliłam, że Kubuś waży ok.10-15kg, jest nieco wyższy od jamnika, ale jak zresztą widać na fotkach - jamnikowaty. narazie sąsiad zmarłego taty Pani opiekuje się nim, wychodzi kilkukrotnie w ciągu dnia na spacery i karmi, ale potrzebny jest nowy domek. czekam na nowe, ładniejsze fotki i postaram się ruszyć z ogłoszeniami - pomoc bardzo mile widziana:) Quote
danka1234 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 zaznaczam watek,trzeba pomóc domku mu szukać ,nie moze tak sam tam mieszkac, Quote
wszpasia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 mam świeżą informację, że Kubuś ma szansę na dom, ale to jeszcze nic pewnego. Córka zmarłego właściciela będzie mnie informowała o rozwoju wydarzeń. Quote
danka1234 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 super by było,czekamy zatem na wiesci. Quote
wszpasia Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 najnowsze informacje dot. Kubusia rokują pozytywnie - z Wielkiej Brytanii wrócił syn zmarłego pana i zamieszkał z Kubusiem. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to tak już zostanie. Quote
Recommended Posts