Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musia - jak przestudiuję katalogi (były dwa!!!!) to sprawdze.
Zdjęć jeszcze nie wgrałam na kompa.....
a ci co byli z nami busem 'anramora" prosze o adresy na maila (jest w podpisie) to wyślę CD ze zdjęciami. Teraz zrobię to szybciej niż zazwyczaj... ;)

Posted

cori napisał(a):
To nasza pierwsza wystawa zagraniczna. Było super pod każdym względem:super podróż z "anramora",super towarzystwo i super wystawa tym bardziej, że nasza BASHAAM powalczyła na ringu. Zajęła 1 lok.w klasie championów i otrzymała CACL,CACIB oraz nominację na CRUFTS 2011 z czego bardzo się cieszymy. No i została championem Luksemburga.
Bardzo dziękujemy za wspólnie spędzony czas,trzymanie kciuków i pomoc.

GRATULUJE !!!!!!

czy mozesz wrzucic stawke cz-sr i sredniakow ps ?

Posted

Gratulacje!!! Brawo!
Bardzo proszę o stawkę bearded collie.Mamy w planie się wybrać.
Napiszcie proszę , kilka słów o wystawie.Jakie wrażenia.Z góry dziękuję.

Posted

Wystawa bardzo udana , fajna organizacja łącznie z możliwością skorzystania z klatek organizatorów dla psów.Na zakończenie wystawy , każdy wystawca otrzymywał pamiątkowy medal bez względu na ocenę a zwycięzcy puchary. Puchary były nawet za rez. cacl i rez.cacib-y.
STAWKA sznaucerów śr. p/s
Psy- mł.- 2 wet. -1 ch.- 8 p.- 1 o. -3
Suki - sz.-1 mł. - 5 ch. -4 p. -2 o.- 2
sznaucery cz/s
Psy -mł.-4 ch.- 6 p. -1 o. - 1
Suki - mł.-7 ch. - 3 p. -1 o. -1

Bearder coli
Psy - sz. - 1 mł. - 5 ch. - 7 p.- 2 o. - 9
Suki -mł. - 4 wet. - 1 ch. - 4 p.- 5 o. - 7

Dziękuję wszystkim za gratulacje i miłe słowa.

• 3 weeks later...
Posted

Moi "luxemburczycy" o zdjęciach pamiętam - teraz mam sporo pisaniny w związku z ważnym wnioskiem i terminem końcowym który już niebawem. Więc mój TZ na kompie mi siedzi i nie mam możliwości przegrać tych zdjęć na CD. Ale już niedlugo! Tak - do następnego ważnego grantu...
Za zdjęcia co dostalam - wielkie dzięki!!!!

Elitesse - sprawdzę ale napisże dopiero jutro lub później, bo zaraz mam rodzinną blokadę laptopa aż do jutra..... buuuuu!!!!
Chyba, ze ktoś zrobi to wcześniej. :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
panbazyl - sama jestem ciekawa, czy jest tytuł Ch.Wet w Luxie. No i jak się go zdobywa...

Pzdr.

mam 5 minut na kompa jeszcze - popatrzę w katalog i jutro lup pojutrze dam znać - chyba że Ci się spieszy bardzo....

Posted

[quote name='Elitesse']czy moze mi ktos sprawdzic w katalogu czy klasa weteranow jest od 7 czy 8 roku ?
i czy maja cos takiego jak Championat Weteranow ?
Od 8 -ego roku ,zasada taka sama jak przy przyznawaniu młodzieżowego championa luxembourg.Czyli lokata 1, ocena deskonała, w klasie i jest - Veteran Champion Luxembourg.Opłata za "kwit" chyba 20 euro ,i dostaje się wypis z FCL.
W obu klasach (Jeune - Młodzież) i (Veteran - wiadomo) brak CACL i CACIB jest rekompensowany takim tytułem.
Parę fotek:

Posted

Aram napisał(a):
Od 8 -ego roku ,zasada taka sama jak przy przyznawaniu młodzieżowego championa luxembourg.Czyli lokata 1, ocena deskonała, w klasie i jest - Veteran Champion Luxembourg.Opłata za "kwit" chyba 20 euro ,i dostaje się wypis z FCL.
W obu klasach (Jeune - Młodzież) i (Veteran - wiadomo) brak CACL i CACIB jest rekompensowany takim tytułem.

dziekuje pieknie :) czyli we wrzesniu pojedzie tylko Waciak a Tess dopiero w marcu bo 8 lat jej stuka w pazdzierniku :)

Posted

Moja sunia kończy "8" kę 27.04 jak by nie to to była by i teraz ale że mam blisko wszędzie (Genk-Belgia)to pojadę we wrześniu z dwójką - jedno w otwartej drugie w weteranach.

Posted

A ja znow na sekundę na dogo - bo - to dluga historia, ale do 7 kompa będę miala tylko na chwile a 8-9 jestem we Lwowie, więc na dluższe nasiadowki dopiero po Lwowie... :(