panbazyl Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Musia - jak przestudiuję katalogi (były dwa!!!!) to sprawdze. Zdjęć jeszcze nie wgrałam na kompa..... a ci co byli z nami busem 'anramora" prosze o adresy na maila (jest w podpisie) to wyślę CD ze zdjęciami. Teraz zrobię to szybciej niż zazwyczaj... ;) Quote
cori Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Musia, gończy który Cię interesuje to Raben z Huculskiej Łąki a mieszka w Krakowie. Quote
Elitesse Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 cori napisał(a):To nasza pierwsza wystawa zagraniczna. Było super pod każdym względem:super podróż z "anramora",super towarzystwo i super wystawa tym bardziej, że nasza BASHAAM powalczyła na ringu. Zajęła 1 lok.w klasie championów i otrzymała CACL,CACIB oraz nominację na CRUFTS 2011 z czego bardzo się cieszymy. No i została championem Luksemburga. Bardzo dziękujemy za wspólnie spędzony czas,trzymanie kciuków i pomoc. GRATULUJE !!!!!! czy mozesz wrzucic stawke cz-sr i sredniakow ps ? Quote
JOLY Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Gratulacje!!! Brawo! Bardzo proszę o stawkę bearded collie.Mamy w planie się wybrać. Napiszcie proszę , kilka słów o wystawie.Jakie wrażenia.Z góry dziękuję. Quote
cori Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wystawa bardzo udana , fajna organizacja łącznie z możliwością skorzystania z klatek organizatorów dla psów.Na zakończenie wystawy , każdy wystawca otrzymywał pamiątkowy medal bez względu na ocenę a zwycięzcy puchary. Puchary były nawet za rez. cacl i rez.cacib-y. STAWKA sznaucerów śr. p/s Psy- mł.- 2 wet. -1 ch.- 8 p.- 1 o. -3 Suki - sz.-1 mł. - 5 ch. -4 p. -2 o.- 2 sznaucery cz/s Psy -mł.-4 ch.- 6 p. -1 o. - 1 Suki - mł.-7 ch. - 3 p. -1 o. -1 Bearder coli Psy - sz. - 1 mł. - 5 ch. - 7 p.- 2 o. - 9 Suki -mł. - 4 wet. - 1 ch. - 4 p.- 5 o. - 7 Dziękuję wszystkim za gratulacje i miłe słowa. Quote
panbazyl Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wkleję jakieś fotki. To hale wystawowe. jedno z licznych stoisk Quote
narisowa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Gratulujemy wszystkim :loveu: czy mogę sie usmiechnąć o stawkę field spanieli - gr VIII i tylko ilościówkę psów seter gordon Quote
JOLY Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 cori - dzięki za stawkę bearded collie. Gdybyś mogła napisz mi suki w championach. Już mi się tam podoba. Quote
panbazyl Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Jeszcze kilka fotek z Luxemburga A to psia toaleta a to chwila słońca bo cały czas padało.... Quote
Elitesse Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 czy moze mi ktos sprawdzic w katalogu czy klasa weteranow jest od 7 czy 8 roku ? i czy maja cos takiego jak Championat Weteranow ? Quote
Asiaczek Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Na ich stronie pisza o Champion Veterans, ale nigdzie nie doczytałam, jakie warunki trzeba spełnić. Może napisz do nich? Pzdr. Quote
panbazyl Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Moi "luxemburczycy" o zdjęciach pamiętam - teraz mam sporo pisaniny w związku z ważnym wnioskiem i terminem końcowym który już niebawem. Więc mój TZ na kompie mi siedzi i nie mam możliwości przegrać tych zdjęć na CD. Ale już niedlugo! Tak - do następnego ważnego grantu... Za zdjęcia co dostalam - wielkie dzięki!!!! Elitesse - sprawdzę ale napisże dopiero jutro lub później, bo zaraz mam rodzinną blokadę laptopa aż do jutra..... buuuuu!!!! Chyba, ze ktoś zrobi to wcześniej. :) Quote
Asiaczek Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 panbazyl - sama jestem ciekawa, czy jest tytuł Ch.Wet w Luxie. No i jak się go zdobywa... Pzdr. Quote
panbazyl Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Asiaczek napisał(a):panbazyl - sama jestem ciekawa, czy jest tytuł Ch.Wet w Luxie. No i jak się go zdobywa... Pzdr. mam 5 minut na kompa jeszcze - popatrzę w katalog i jutro lup pojutrze dam znać - chyba że Ci się spieszy bardzo.... Quote
Asiaczek Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Nie, nie spieszy mi się. Ja tez sprawdzałam w katalogu z ub.roku i nic nie znalazłam. Może w innym coś będzie... Pzdr. Quote
Aram Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='Elitesse']czy moze mi ktos sprawdzic w katalogu czy klasa weteranow jest od 7 czy 8 roku ? i czy maja cos takiego jak Championat Weteranow ? Od 8 -ego roku ,zasada taka sama jak przy przyznawaniu młodzieżowego championa luxembourg.Czyli lokata 1, ocena deskonała, w klasie i jest - Veteran Champion Luxembourg.Opłata za "kwit" chyba 20 euro ,i dostaje się wypis z FCL. W obu klasach (Jeune - Młodzież) i (Veteran - wiadomo) brak CACL i CACIB jest rekompensowany takim tytułem. Parę fotek: Quote
Asiaczek Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 O, dzięki, Aram, za te informacje. To w takim razie przy najbliższej okazji zabieram moja weteranke do Luxa:) Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Aram napisał(a):Od 8 -ego roku ,zasada taka sama jak przy przyznawaniu młodzieżowego championa luxembourg.Czyli lokata 1, ocena deskonała, w klasie i jest - Veteran Champion Luxembourg.Opłata za "kwit" chyba 20 euro ,i dostaje się wypis z FCL. W obu klasach (Jeune - Młodzież) i (Veteran - wiadomo) brak CACL i CACIB jest rekompensowany takim tytułem. dziekuje pieknie :) czyli we wrzesniu pojedzie tylko Waciak a Tess dopiero w marcu bo 8 lat jej stuka w pazdzierniku :) Quote
Aram Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ja też w wrześniu zabieram moją weterankę Ariel-kę po ten tytuł, bo to fajne zakończenie wystawowej kariery psa :) Quote
Asiaczek Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ooooo, najazd polskich weteranów na Lux:) Pzdr. Quote
Aram Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Moja sunia kończy "8" kę 27.04 jak by nie to to była by i teraz ale że mam blisko wszędzie (Genk-Belgia)to pojadę we wrześniu z dwójką - jedno w otwartej drugie w weteranach. Quote
panbazyl Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 A ja znow na sekundę na dogo - bo - to dluga historia, ale do 7 kompa będę miala tylko na chwile a 8-9 jestem we Lwowie, więc na dluższe nasiadowki dopiero po Lwowie... :( Quote
Recommended Posts