Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Gucio jest malutki, radosny i bardzo przytulaśny! Od kilku dni mieszka w schronisku, wczesniej jego domem był cmentarz ewangelicki, gdzie dokarmiali go ludzie odwiedzający groby swoich bliskich. Gucio mieszkał wsród grobów, a jak zrobiło się zimno to wprowadził się do budy psiaka, którego właścicielem był opiekun cmentarza. Człowiek ten jest niezamożny i doszedł do wniosku, że nie da rady wykarmić dwóch psów. W ten sposób psiaczek znalazł sie w schronisku. Gucio nie zdaje sobie sprawy ze swojej bezdomności. Jest małą radosną biało-czarną kudłatą kulką, która chce się bawić i radośnie popiskuje. Gucio ma około 4 miesięcy, nie pozwolmy by jego psie dzieciństwo spędził za kratami schroniska!
SZUKAMY DOMU DLA GUCIA!
Psiaczek nie będzie duży będzie sięgał maksymalnie do kolana.

[/FONT]

Posted

Gucio będzie miał domek na wsi pod Łowiczem!Aopcja bezpośrednio ze schroniska!Mysle,ze uda mi się jutro porozmawiać z nowymi opiekunami Gucia ,wtedy napisze cos więcej!

Posted

Dziewczyny,nasz Gucio to teraz Borys nie żaden Gucio,co to to nie!Będzie mieszkał na wsi ale w domku!Mlodzi państwo zabrali pieska do siebie i jest juz wykąpany i czyściutki!Jest bardzo grzeczny i nie robi siusiu w domku,zaznacza tylko czasami siuśkami swoje terytorium!GUCIU TY TO MASZ SZCZĘŚCIE!

Posted

[quote name='Romka']Dziewczyny,nasz Gucio to teraz Borys nie żaden Gucio,co to to nie!Będzie mieszkał na wsi ale w domku!Mlodzi państwo zabrali pieska do siebie i jest juz wykąpany i czyściutki!Jest bardzo grzeczny i nie robi siusiu w domku,zaznacza tylko czasami siuśkami swoje terytorium!GUCIU TY TO MASZ SZCZĘŚCIE!

Borysek chwilowo jest troszkę chorutki ale już mu się poprawia Z pewnością bedzie mu u mnie bardzo dobrze. Pozdrawiam

Posted

Jak tam Borysek po wizycie u lekarza?Czy było to tylko zaziębienie czy coś więcej?Rozmawiałam dziś z panią,która dokarmiała Boryska na cmentarzu dziękuje Wam za domek dla Boryska!Ja tez czekam na zdjęcia!

Posted

Romka napisał(a):
Jak tam Borysek po wizycie u lekarza?Czy było to tylko zaziębienie czy coś więcej?Rozmawiałam dziś z panią,która dokarmiała Boryska na cmentarzu dziękuje Wam za domek dla Boryska!Ja tez czekam na zdjęcia!

tak to było zaziębienie ale to już za nim temperatura wróciła do normy i został zaszczepiony

Posted

Ale fajne zdjęcia!Borysku teraz to będzie już tylko dobrze!Czekamy na dalsze zdjecia zawsze nasz ciekawi jak Borysek wyrasta na BORYSA!Pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy za domek!

Posted

cos mi się zdawało, że widziałam w piatek jak wracałam z pracy psiaka z dwiema dziewczynami na spacerku w okolicach między szkołą podstawową nr 2 (byłą) a ulicą do cmentarza...szedł radośnie z kitą do góry na smyczy