mamanabank Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [FONT=Arial]Gucio jest malutki, radosny i bardzo przytulaśny! Od kilku dni mieszka w schronisku, wczesniej jego domem był cmentarz ewangelicki, gdzie dokarmiali go ludzie odwiedzający groby swoich bliskich. Gucio mieszkał wsród grobów, a jak zrobiło się zimno to wprowadził się do budy psiaka, którego właścicielem był opiekun cmentarza. Człowiek ten jest niezamożny i doszedł do wniosku, że nie da rady wykarmić dwóch psów. W ten sposób psiaczek znalazł sie w schronisku. Gucio nie zdaje sobie sprawy ze swojej bezdomności. Jest małą radosną biało-czarną kudłatą kulką, która chce się bawić i radośnie popiskuje. Gucio ma około 4 miesięcy, nie pozwolmy by jego psie dzieciństwo spędził za kratami schroniska! SZUKAMY DOMU DLA GUCIA! Psiaczek nie będzie duży będzie sięgał maksymalnie do kolana. [/FONT] Quote
Romka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Gucio już jutro idzie do domku!mamy nadzieję piesku,że będziesz szczęśliwy! Quote
argusiowa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Fantastycznie:) Słodziak z niego niesamowity :) Quote
nika28 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Romka napisał(a):Gucio już jutro idzie do domku! Trzymam kciuki !!! Quote
Romka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Gucio będzie miał domek na wsi pod Łowiczem!Aopcja bezpośrednio ze schroniska!Mysle,ze uda mi się jutro porozmawiać z nowymi opiekunami Gucia ,wtedy napisze cos więcej! Quote
Romka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Dziewczyny,nasz Gucio to teraz Borys nie żaden Gucio,co to to nie!Będzie mieszkał na wsi ale w domku!Mlodzi państwo zabrali pieska do siebie i jest juz wykąpany i czyściutki!Jest bardzo grzeczny i nie robi siusiu w domku,zaznacza tylko czasami siuśkami swoje terytorium!GUCIU TY TO MASZ SZCZĘŚCIE! Quote
Romka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Zapomniałam dodać,żę Borysek pozwolił nam na wizytę u siebie!Zrobimy zdjęcia jak maluch troche urośnie!Pani Beato dziekujemy! Quote
mamanabank Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 w takim razie zmieniam tytuł wątku Quote
beata010989 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Romka']Dziewczyny,nasz Gucio to teraz Borys nie żaden Gucio,co to to nie!Będzie mieszkał na wsi ale w domku!Mlodzi państwo zabrali pieska do siebie i jest juz wykąpany i czyściutki!Jest bardzo grzeczny i nie robi siusiu w domku,zaznacza tylko czasami siuśkami swoje terytorium!GUCIU TY TO MASZ SZCZĘŚCIE! Borysek chwilowo jest troszkę chorutki ale już mu się poprawia Z pewnością bedzie mu u mnie bardzo dobrze. Pozdrawiam Quote
argusiowa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Cudnie:) :) :) Pani Beato oby więcej takich Pań Beat :) :) pozdrawiam:) Quote
beata010989 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Parę fotek wykąpanego i pachnącego boryska tylko szkoda że słaba jakoś ale gdy wyciągnełam telefon sam wskoczył na łóżko i zaczął pozowac. Quote
mamanabank Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Ojejejej! Chcemy zobaczyć te zdjęcia! Uda się? Quote
Romka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Jak tam Borysek po wizycie u lekarza?Czy było to tylko zaziębienie czy coś więcej?Rozmawiałam dziś z panią,która dokarmiała Boryska na cmentarzu dziękuje Wam za domek dla Boryska!Ja tez czekam na zdjęcia! Quote
argusiowa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 :):):) normalnie Pan na włościach :) Pozdrawiam:) Quote
beata010989 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Romka napisał(a):Jak tam Borysek po wizycie u lekarza?Czy było to tylko zaziębienie czy coś więcej?Rozmawiałam dziś z panią,która dokarmiała Boryska na cmentarzu dziękuje Wam za domek dla Boryska!Ja tez czekam na zdjęcia! tak to było zaziębienie ale to już za nim temperatura wróciła do normy i został zaszczepiony Quote
Romka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ale fajne zdjęcia!Borysku teraz to będzie już tylko dobrze!Czekamy na dalsze zdjecia zawsze nasz ciekawi jak Borysek wyrasta na BORYSA!Pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy za domek! Quote
mamanabank Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 On jest po prostu prześliczny! Quote
Romka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 To co moze przenieść go już do szczęsliwych zakończeń! Quote
kajkoowa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Boże, jakie spojrzenie. On jest cudowny, piekny i śliczny:loveu::loveu: Quote
Figafiga Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 cos mi się zdawało, że widziałam w piatek jak wracałam z pracy psiaka z dwiema dziewczynami na spacerku w okolicach między szkołą podstawową nr 2 (byłą) a ulicą do cmentarza...szedł radośnie z kitą do góry na smyczy Quote
Recommended Posts