Asiaczek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Czasami te CAC'e sa ważniejsze niż CACIB. Nie wiem, jak to u Ciebie? Ale gratuluję:) Pzdr. Quote
Impresja&Simarilion Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 no jasne że są ważne w końcu jakoś trzeba championat zrobić :P a na CACIBY mamy jeszcze czas. W końcu jeszcze wiele wystaw przed nami. Quote
BeataG Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Musiałek']My wrocilismy z wystawy o 3 nad ranem :)) totalnie zmeczeni ale za to z jakimi rezultatami :)) Moja Sheina CAC i drugi pies w rasie :)) Moj Blue CAC i trzeci pies w rasie :)) a Casy CAC, CACIB i BOB :))))) było 37 aussies kolezanki Grazyny shelties Lexus CAC i CACIB - od teraz jest interchampionem Piksel - wystawiany przezemnie - res CACIB :))) niestety na grupy nie zostawalismy bo dzis do pracy :((([/QUOTE] Iwona, gratulacje! :cool1: Quote
Musiałek Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Błyskotka napisał(a):Gratulacje :). Mogę prosić stawkę chow chow ;) ? proszę sędzia Lisbeth Mach (CH) psy kl szczeniat maruso's midnight macho kl posrednia cdl bodyguard suki kl szczeniat maruso's miss momo kl mlodziezy crimson red-lili kl otwarta mei mei del fiume giallo Quote
Musiałek Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Błyskotka napisał(a):Gratulacje :). Mogę prosić stawkę chow chow ;) ? proszę sędzia Lisbeth Mach (CH) psy kl szczeniat maruso's midnight macho kl posrednia cdl bodyguard suki kl szczeniat maruso's miss momo kl mlodziezy crimson red-lili kl otwarta mei mei del fiume giallo Quote
quadrupedium Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Musiałek napisał(a):My wrocilismy z wystawy o 3 nad ranem :)) totalnie zmeczeni ale za to z jakimi rezultatami :)) Moja Sheina CAC i drugi pies w rasie :)) Moj Blue CAC i trzeci pies w rasie :)) a Casy CAC, CACIB i BOB :))))) było 37 aussies kolezanki Grazyny shelties Lexus CAC i CACIB - od teraz jest interchampionem Piksel - wystawiany przezemnie - res CACIB :))) niestety na grupy nie zostawalismy bo dzis do pracy :((( Brawo Kobieto!!! Możesz podać stawkę terierów szkockich? Proszę. Quote
AGATA I BRIARD Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Gratulacje, gratulacje, gratulacje !!! ;) Mój ORTON - po raz 3 w Austrii - Veteranensieger w Grazu i ukończył swój 24-ty CHAMPIONAT - Veteran Champion Austrii :multi: Quote
AGATA I BRIARD Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Gratulacje, gratulacje, gratulacje !!! ;) Mój ORTON - po raz 3 w Austrii - Veteranensieger w Grazu i ukończył swój 24-ty CHAMPIONAT - Veteran Champion Austrii :multi: Quote
Musiałek Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 quadrupedium napisał(a):Brawo Kobieto!!! Możesz podać stawkę terierów szkockich? Proszę. dzisiaj wieczorem jak wroce do domu to ci napisze dobrze ?? Quote
Asiaczek Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 AGATA I BRIARD napisał(a):Gratulacje, gratulacje, gratulacje !!! ;) Mój ORTON - po raz 3 w Austrii - Veteranensieger w Grazu i ukończył swój 24-ty CHAMPIONAT - Veteran Champion Austrii :multi: Brawo! Ja dopiero w tym roku pozaczynałam Championaty Weteranów... Pzdr. Quote
AGATA I BRIARD Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ;)dzięki, my od zeszłego sezonu w weteranach walczymy ... Quote
Recommended Posts