Musiałek Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Witam, wybieram się do Austrii na wystawę do Graz, niestety z powodu zmian u nich technicznych nie ma szczególowej informacji o tej wystawie. Czy może ktoś z was wie czy jest to wystawa krajowa czy zagraniczna ?? Quote
budziorre Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Tutaj strona pastuchów brytyjskich /po lewej stronie wybierz TERMINE/ http://www.huetehunde.at/ ,jest spis ystaw na 2010 / IHA to internationale ...... ,więc Gratz jest międzynarodówka. Tam też jest link do strony wystawy w Gratzu-na spisie wystaw Quote
Musiałek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 wielkie dzieki :)) to jedziemy :)) Quote
Elitesse Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 czy ktos jadacy na niedziele mialby miejsce dla 1 osoby i malego psa ? Quote
Musiałek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 ja mam miejsce :) ale ja jade z Warszawy i jesli bede leciec bez zmienika za kierownica to z noclegiem bo sama nie dam rady tyle przejechac na raz w dwie strony :( Quote
Elitesse Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 ja nie mam prawka :( jesli znajdziesz zmiennika to daj znac bo ja z noclegiem nie moge info o wystawie : http://www.sthk.at/wp-content/uploads/meldeschein_neu.pdf Quote
Impresja&Simarilion Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ja już zrobiłam przelew a jutro pocztą wysyłam zgłoszenia Cała ekipa: moja Penny Tajski ridgeback i lakeland terrier Quote
Asiaczek Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Chciałam zajrzec na stronę wystawy w Grazu, ale pojawia mi się tylko ichniejsza strona, z której mogę się zarejestrować. A nie mogę wejść, aby zobaczyć sdeziów itp. Musiałku, masz juz komplet? Pzdr. Quote
Musiałek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 spoko :)) jesli jestes w niedziele to nie ma problemu mozesz jechac ze mna :) jeszcze musimy namowic jakiegos kierowce na wyjazd :)) Quote
Asiaczek Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Tylko, że ja jeszcze nic nie wiem o tej wystawie. Dowiedziałam się, że Austria przeprowadza się na inny serwer i dlatego ich strona nie działa. A Ty masz jakies info, kiedy jest V gr.? Ja bym miała tylko 1 kontener. Pzdr. Quote
Musiałek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Asiaczku na poprzedniej stronie masz link do strony klubu ktory to organizuje tam wszystko jest napisane Quote
Asiaczek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No, niestety, nie jadę. Moja V gr. jest w sobotę. Żałuję bardzo, bo sędzian L. Mach jest OK. No i załapałabym się na I termin, buuuu... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Mały OFF. Czy wiecie, jak dowiedzieć się podstawowych informacji o wystawie w Wieselburgu 2010 r.? Pisałam do nich - cisza. Znam tylko datę wystawy... Edit - sprawa juz nieaktualna. Mam wszystkie info o wystawie w Wieselburgu. Napisałam do austriaków monit i jest odpowiedź:) Pzdr. Quote
simbik Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Asiaczek napisał(a):Mały OFF. Czy wiecie, jak dowiedzieć się podstawowych informacji o wystawie w Wieselburgu 2010 r.? Pisałam do nich - cisza. Znam tylko datę wystawy... Edit - sprawa juz nieaktualna. Mam wszystkie info o wystawie w Wieselburgu. Napisałam do austriaków monit i jest odpowiedź:) Pzdr. A może masz ulotkę :cool3: i mogę się o nią uśmiechnąć :lol:? Quote
Asiaczek Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Nie, nie mam ulotki. Utworzyłam nowy temat w/s tej wystawy. To, co dostałam od austriaków - tam zamieściłam:) Zajrzyj! Pzdr. Quote
Impresja&Simarilion Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 fajnie w Austrii są na bieżąco statystyki zgłoszeń. Zachęcona pustymi klasami zgłosiłam jeszcze Nadię :P jest łysa jak nie wiem co ale zobaczymy jak to będzie :P Quote
Alojzyna Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 mogłabyś podać link do statystyk, bo nie mogę znaleźć :shake: Quote
Impresja&Simarilion Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 http://www.hundeausstellungen.at/anmeldestatistik/index.php?ausstellung_id=2260 wpisujesz rasę do wyszukiwarki i są ilościówki Quote
Musiałek Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 My wrocilismy z wystawy o 3 nad ranem :)) totalnie zmeczeni ale za to z jakimi rezultatami :)) Moja Sheina CAC i drugi pies w rasie :)) Moj Blue CAC i trzeci pies w rasie :)) a Casy CAC, CACIB i BOB :))))) było 37 aussies kolezanki Grazyny shelties Lexus CAC i CACIB - od teraz jest interchampionem Piksel - wystawiany przezemnie - res CACIB :))) niestety na grupy nie zostawalismy bo dzis do pracy :((( Quote
Błyskotka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Gratulacje :). Mogę prosić stawkę chow chow ;) ? Quote
Asiaczek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Musiałek']My wrocilismy z wystawy o 3 nad ranem :)) totalnie zmeczeni ale za to z jakimi rezultatami :)) Moja Sheina CAC i drugi pies w rasie :)) Moj Blue CAC i trzeci pies w rasie :)) a Casy CAC, CACIB i BOB :))))) było 37 aussies kolezanki Grazyny shelties Lexus CAC i CACIB - od teraz jest interchampionem Piksel - wystawiany przezemnie - res CACIB :))) niestety na grupy nie zostawalismy bo dzis do pracy :((([/QUOTE] Brawo dla Was i dla Grazyny:) Postarałyscie się;) Pzdr. Quote
Impresja&Simarilion Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 U nas całkiem dobrze. Penny CAC i Res.CACIB Nadi CAC Quote
Recommended Posts