Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Laro Amelia była tylko przez chwilę małżowina po mnie przyjechała z Amelką. Ona nie ma jeszcze szczepień dlatego nie zaryzykuję trzymania jej w kojcu ze schroniskowymi psami..

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no...rozpuszczaj wici. NIe wiem już jak jej ten dobry dom znaleźć. Ona boi się jak ją ktoś obcy na ręce bierze spina się trzęsie ogląda sie za mną, napewno dom bez dzieci ale moze być jakis inny pies bardzo lub się bawić sądzę ze z zsocjalizowanym kotem też by się dogadała aczkolwiek pewności nie mam. Dlaczego ja nie mam większej chałupy i więcej kasy...buu

Posted

Amelia bardzo się zmieniła. Nie jest już zalęknionym małym stworzonkiem. Rozrabia jak każde normalne szczenie, ma apetyt jak każde szczenie, dokazuje, urządza sobie galopady. Psów się już w ogóle nie boi zabieramy ją w cieplejsze dni na muchowiec tam ma mnóstwo kumpli. Ośmieliła się już do tego stopnia ze pozwala sobie pociągnąc Brygidę za ogon :) albo wywraca się dogóry łapkami przed paszczą brygidową i każe się iskać, Brygida leniwie przeżuwa jej głowę Amelia zachwycona.Notorycznie pcha się na kolana i nie daje wypędzić podobnie z łóżka musi spac pod kołderką przytulona do humana bo inaczej się nie liczy

Posted

[INDENT][INDENT] "BĘDZIŃSKIEJ AKCJI" ciąg dalszy - teraz potrzebujemy domków, które wynagrodzą tym zwierzakom udręczone życie,karmy, legowiska, ... ale ciągle i wciąż pieniędzy. Trzeba całe towarzystwo odrobaczyć, odpchlić, zaszczepić no i wyleczyć, że nie wspomnę już o transporcie, jedzeniu i to dobrym jakościowo - pieski miały wprawdzie duże brzuszki szkoda tylko, że od robali ! Siano, jabłka, owoce, jarzyny i słoma dla kóz ! - lista bardzo długa.

http://www.dogomania.pl/threads/1796...ozy-w-karcerze

[FONT=Times New Roman]Jeżeli ktoś chce pomóc finansowo to prosimy o wpłaty:
[/FONT]
na konto fundacji z dopiskiem "darowizna na rzecz fundacji SOS" lub "interwencja Będzini"

FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21

Numer konta bankowego: 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001
IBAN PL93 1560 0013 2367 0569 2079 0001
[FONT=Times New Roman]SWIFT GBGCPLPK[/FONT]

Posted

Znalazłam zajebisty dom dla Amelii.
Bez małych dzieci, są inne psy ale świetnie się dogadują. Ludzie doswiadczeni bo zawsze mieli psy, dobre ludzie bo krzywdy nie zrobią. Amelia ich uwielbia!!
Tak...to mój dom.!!! ZOSTAJE U NAS!!
Wszystko się we mnie kłóci serce nie pozwala oddac rozum krzyczy...cóż nie mamy rozumu oboje.
....................................................................................................................................................................
Miałam jechac na wizytę przedadopcyjną i...wymiękłam. Mąż tak popatrzył i mówi "ale jak chcesz na Czechy jechac to trzeba Melkę zaczipować"
I po herbacie..wysmarkałam nos i mam trzy psy.

Posted

:multi: :multi: :multi:
Wiedziałam, że kiedyś Was złapie i nie puści :loveu: :loveu: :loveu:. To była tylko kwestia czasu i psiaka :evil_lol:.
Niech wam wszystkim będzie razem jak najlepiej :loveu:.

Posted

maciaszek napisał(a):
:multi: :multi: :multi:
Wiedziałam, że kiedyś Was złapie i nie puści :loveu: :loveu: :loveu:. To była tylko kwestia czasu i psiaka :evil_lol:.
Niech wam wszystkim będzie razem jak najlepiej :loveu:.

Gdyby Fajdo nie wprowadzał anarchii w stadzi pewnie by został przy Fajdziu nas siekło a Amelka to przysłowiowy gwóźdź. Nie biorę już żadnych tymczasów mówiłam ze się nie nadaję!!!

Posted

Glutofia napisał(a):
Gdyby Fajdo nie wprowadzał anarchii w stadzi pewnie by został przy Fajdziu nas siekło a Amelka to przysłowiowy gwóźdź. Nie biorę już żadnych tymczasów mówiłam ze się nie nadaję!!!

Glutofia ;)

To pora zmienić tytuł wątku! :)

Posted

Glucia.................:crazyeye: :multi: :loveu:

Świetny opis domu :lol: ale proponuję wysłać delegację fundacyjną na wizytę przed-, po- i wtrakcie - adopcyjną ! - z przewagą wtrakcia oczywiście :diabloti: