Glutofia Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Laro Amelia była tylko przez chwilę małżowina po mnie przyjechała z Amelką. Ona nie ma jeszcze szczepień dlatego nie zaryzykuję trzymania jej w kojcu ze schroniskowymi psami.. Quote
Glutofia Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.pineska.pl www.morusek.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.e-anonse.org Quote
matahari81 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 sorki za nieobecnosc.......ale mialam i w sumie mam problemy ze swoja sunia wiec ostatni okres spedzilam na jezdzeniu po wet. chirurgach , kroplowki itp. ale pamietam. jeszcze raz przepraszam Quote
amikat Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 I żaden sensowny domek sienie pojawia????? Quote
Magnesiatko Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 I co u Małej słychać? Kurcze cudna jest... :( Ale co z tego, że ja tak sądzę skoro nie mogę jej zabrać :shake: Oby jej się udało... Quote
JOMA Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Glutofia to tak lubi niektóre psy przetrzymywać :evil_lol: - ale potem zawsze trafiają w dobre ręce :loveu: Quote
Glutofia Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 no...rozpuszczaj wici. NIe wiem już jak jej ten dobry dom znaleźć. Ona boi się jak ją ktoś obcy na ręce bierze spina się trzęsie ogląda sie za mną, napewno dom bez dzieci ale moze być jakis inny pies bardzo lub się bawić sądzę ze z zsocjalizowanym kotem też by się dogadała aczkolwiek pewności nie mam. Dlaczego ja nie mam większej chałupy i więcej kasy...buu Quote
amikat Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Co tu tak cicho????? Przepraszam za offa. Na pomoc http://www.dogomania.pl/threads/179661-UMIERALNIA-NA-POMOC-Szczeniaki-zjadane-przez-szczury-psy-i-kozy-w-karcerze Quote
Glutofia Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 I cisza też w telefonie. Pomimo ogłoszeń nikt nie dzwoni. Wystarczyło napisac ze dom z małymi dziećmi wykluczony i chętnych brak Quote
Magnesiatko Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Kurcze a taka ślicznotka :( Ja się na nia napatrzeć nie mogę. Quote
Glutofia Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Amelia bardzo się zmieniła. Nie jest już zalęknionym małym stworzonkiem. Rozrabia jak każde normalne szczenie, ma apetyt jak każde szczenie, dokazuje, urządza sobie galopady. Psów się już w ogóle nie boi zabieramy ją w cieplejsze dni na muchowiec tam ma mnóstwo kumpli. Ośmieliła się już do tego stopnia ze pozwala sobie pociągnąc Brygidę za ogon :) albo wywraca się dogóry łapkami przed paszczą brygidową i każe się iskać, Brygida leniwie przeżuwa jej głowę Amelia zachwycona.Notorycznie pcha się na kolana i nie daje wypędzić podobnie z łóżka musi spac pod kołderką przytulona do humana bo inaczej się nie liczy Quote
JOMA Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [INDENT][INDENT] "BĘDZIŃSKIEJ AKCJI" ciąg dalszy - teraz potrzebujemy domków, które wynagrodzą tym zwierzakom udręczone życie,karmy, legowiska, ... ale ciągle i wciąż pieniędzy. Trzeba całe towarzystwo odrobaczyć, odpchlić, zaszczepić no i wyleczyć, że nie wspomnę już o transporcie, jedzeniu i to dobrym jakościowo - pieski miały wprawdzie duże brzuszki szkoda tylko, że od robali ! Siano, jabłka, owoce, jarzyny i słoma dla kóz ! - lista bardzo długa. http://www.dogomania.pl/threads/1796...ozy-w-karcerze [FONT=Times New Roman]Jeżeli ktoś chce pomóc finansowo to prosimy o wpłaty: [/FONT] na konto fundacji z dopiskiem "darowizna na rzecz fundacji SOS" lub "interwencja Będzini" FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT 41-303 Dąbrowa Górnicza ul. Kasprzaka 62 m21 Numer konta bankowego: 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001 IBAN PL93 1560 0013 2367 0569 2079 0001 [FONT=Times New Roman]SWIFT GBGCPLPK[/FONT] Quote
Glutofia Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Znalazłam zajebisty dom dla Amelii. Bez małych dzieci, są inne psy ale świetnie się dogadują. Ludzie doswiadczeni bo zawsze mieli psy, dobre ludzie bo krzywdy nie zrobią. Amelia ich uwielbia!! Tak...to mój dom.!!! ZOSTAJE U NAS!! Wszystko się we mnie kłóci serce nie pozwala oddac rozum krzyczy...cóż nie mamy rozumu oboje. .................................................................................................................................................................... Miałam jechac na wizytę przedadopcyjną i...wymiękłam. Mąż tak popatrzył i mówi "ale jak chcesz na Czechy jechac to trzeba Melkę zaczipować" I po herbacie..wysmarkałam nos i mam trzy psy. Quote
__Lara Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Glutofia? ;) To AMelia zostaje u Ciebie? ;) Quote
maciaszek Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 :multi: :multi: :multi: Wiedziałam, że kiedyś Was złapie i nie puści :loveu: :loveu: :loveu:. To była tylko kwestia czasu i psiaka :evil_lol:. Niech wam wszystkim będzie razem jak najlepiej :loveu:. Quote
halbina Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 gratulujemy dopsienia!!! jesteś lepsza ode mnie, jak widzę... Quote
Glutofia Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 maciaszek napisał(a)::multi: :multi: :multi: Wiedziałam, że kiedyś Was złapie i nie puści :loveu: :loveu: :loveu:. To była tylko kwestia czasu i psiaka :evil_lol:. Niech wam wszystkim będzie razem jak najlepiej :loveu:. Gdyby Fajdo nie wprowadzał anarchii w stadzi pewnie by został przy Fajdziu nas siekło a Amelka to przysłowiowy gwóźdź. Nie biorę już żadnych tymczasów mówiłam ze się nie nadaję!!! Quote
__Lara Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Glutofia napisał(a):Gdyby Fajdo nie wprowadzał anarchii w stadzi pewnie by został przy Fajdziu nas siekło a Amelka to przysłowiowy gwóźdź. Nie biorę już żadnych tymczasów mówiłam ze się nie nadaję!!! Glutofia ;) To pora zmienić tytuł wątku! :) Quote
JOMA Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Glucia.................:crazyeye: :multi: :loveu: Świetny opis domu :lol: ale proponuję wysłać delegację fundacyjną na wizytę przed-, po- i wtrakcie - adopcyjną ! - z przewagą wtrakcia oczywiście :diabloti: Quote
Recommended Posts